DeuS.Mikelle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2004
- Poena
- 349
Pa pise na kraju, ali ko to cita kada je nokia u pitanju !
UPDATE: Priloženi uradak, ‘fantomska’ Nokia Lumia FX800 je fake. Radi se o kreativnom uratku jednog od naših autora, Vilima Plužarića, koji se odlučio poigrati idejom dizajna ovakvog mobitela. Dobra mu je ideja, morate priznati.![]()
Da li se znaju neke orijentacione cene?
Smesan hw znaci da u koriscenju telefona za razgovor, sms, mail nema razlike u odnosu na najnoviji hw, ali ako pokrenes neku igricu, smesan hw nece to gurati kako treba.
Cena te nokije treba da bude u rangu cena proslogodisnjih telefona koji se jos uvek prodaju danas.
Kako je S4 "Krate" dual core smesan hardver? Jel ti ovo postujes iz buducnosti, ili sta?
Spominjah vec HTC HD7 radi brze i fluidnije od S2, imao sam oba duze vreme i sasvim sam kompetentan da pricam o tome.. Jeste S2 extra tel i sve, ali jednostavno se desilo da mi zabode dok kucam poruku, izuzetno retko ali se desilo.. dok kod WP to jednostavno ne postoji, a telefon ima smesan hw u odnosu na s2...
Naravno Android je otvorena platforma i Google to ne moze da uradi
Može, zove se Google Nexus.![]()
Ima naravno i korisnički interfejs svojih propusta (recimo kada dolazi poziv, morate da otključate telefon pokretom prsta umesto da je odmah dostupno answer dugme)
Zbog toga i ne vidim razlog za jos jedan zatvor. Ko hoce zatvor ima odlicno sredjen Appleov. Ko hoce slobodu ima Androide i mozda jos ponesto.
Mislim da im ovo nece proci na trzistu.
Metro ui sam probao u par navrata i toliko mi je odbojan i nepraktican da je za mene neupotrebljiv.
Pa upravo je to jedan od razloga što verovatno MS neće uraditi ništa - zatvorenost platforme
Apple je već druga stvar i tu stvari funkcionišu kao kod sekte - njihovi korisnici kupuju i gutaju sve što se izbaci na tržište, dok MS ipak nema taj luksuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari