Ko bi rekao da su Finci glup narod![]()
neko iz rukovodstva kompanije dobija masne $$$ zbog sve ove situacije, + znaju da nije baš pametno suprotstavljati se amerima..
Ko bi rekao da su Finci glup narod![]()
Nisu finci glupi.. bojim se samo da ce Elop da bezi iz zemlje.
Ne bi me zacudilo da Microsoft i Apple rascerupaju Nokiju i podele patente, a onda ugase proizvodnju u Nokiji.
Prvo, Microsoft ih je grdno zeznuo zbog odugovlacenja sa izlaskom na trziste. Predstavili su telefon pre mesec dana i jos uvek nije u prodaji. Sve vreme trose pare na odrzavanje hajpa, mada koliko god novca uloze nije dovoljno da se probije pored hajpa oko ip5.
Videcemo 26. oktobar.. veliki dan za Microsoft, mozda cak i prekretnica u poslovanju kompanije. Cenim da Win8 nece biti prihvacen kako su planirali, pogotovu ne medju korporativnim korisnicima (jer su jedva presli na Win7), a telefone ce kupiti entuzijasti, jer za sada ne postoji dovoljno povoljan ugovor za kupovinu Lumie 920.
Mali off.. izgleda da ko god promeni platformu vise ne kupuje aplikacije sa Play/AppStore-a, vec samo trazi free apps. Ko je jednom kupio Angry Birds preko App ili Play storea, nema nameru da ponovo da novac za istu igru u Windows radnji. Mozda se ljute pticice los primer (ima i free verzija) ali pojedine aplikacije i igre nisu free. Dodajte na to in-app kupovine, na sta su neki ljudi potrosili malo vise novca.. ne pada im na pamet da trose novac u drugoj radnji na isti proizvod. Hocu reci da je Windows store vec mrtav.
ko zna šta bi bilo, sa izuzetkom Samsunga i Googla većini proizvođača android uređaja ne ide baš najbolje. Npr Google je jučer objavio da će otpustiti petinu radnika Motorole...A da su izbacili Lumie sa Androidima, saranili bi Apple. ***. sta da se radi kada su tvrdoglavi.
Upravo tako !
Opasno mi se svidja ovaj telefon, ali me malo plasi ta wm platforma. Tacnije svidja mi se veoma ovako kao nesto novo, sveze, ali ne znam previse o njoj. Jel zna nekako kakva je to platforma sto se tice broja aplikacija, mogucnosti ubacivanja krekovanih programa i ono sto me posebno intereseuje kakve su te nokia maps za Srbiju, u odnosu na mape koje koristi recimo iGO Primo, koje su odlicne? I jel nokia ogranicila mape samo na noka maps ili postoje i drugi programi iGO recimo? Nema nekih novih informacija oko cene?
Još nisu ukapirali šta je fan made concepthttp://www.gadgeterija.net/2012/10/17/ekskluzivno-dolazi-nam-nokia-lumia-fx800-i-izgleda-bezobrazno-dobro/#.UH6zMIY4GmA
WTF? Ovi nisu normalni, ko ce da poveruje u ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari