Ne mora da bude class 10 .
Ali je pozeljno, posto je bolji upis i citanje podataka, a to znaci bolji upis pri snimanju full hd materiala, ucitavanje igrica, programa...
UHS je jos bolji izbor, zagarantovan class 10 a i bolje od toga.
Oznake su i HC1.
To ti mislis da je imao tih 40% , no softver je cudo i ume da zavara, prikaze lazno stanje, ne ocita pravo.
Valja telefon i periodicno ugasiti i ostaviti ga malo da se ohladi...
Svakome treba odmor pa tako i tehnici.
Ti nema sta da brines, uvek dopunjuj bateriju kad mozes, bila ona 20% ili 50% uvek slobodno samo sto vise energije da ima, tako joj cuvas vek trajanja.
Inace 720,920 je druga generacija sa ovim dizajnom tako da je proverena prica u pitanju.
Lumia 800 je imala problem sa baterijom usled Nokijine krivice vezane sa FW tj kontrole punjenja uredjaja, dok je N9 radio besprekorno e to je bio cist original tog dizajna, sve ove 920, 1020, 720 su kopirane N9... Sa odredjenim beneficijama
Puni ga sa originalnim punjacem i uzivaj.
Nema na cemu.
@Micro uplati mu godisnji odmor
Stize naslednik 720
http://geekongadgets.com/2014/06/28/possible-lumia-720-successor-shows-rm-983-5-720p-screen/
DP 8.1 evo prso mi Glance screen, pojavi se naopacke sat i nestaneiskljucio Glance, ostavio Double Tap samo
Nadam se da ce Cyan da resi problem.
Očigledno je da nešto nije u redu sa tvojim telefonom.
Prije nego odeš na servis probaj flešat zadnji oficijelni softver (wp8.0 fw. 3056.40000.1349.2003 + Nokia Black) sa Nokia Software Recovery Tool , to će svaki sevis prvo napraviti, pa vidi kako se onda ponaša uređaj.
Ovaj postupak će izbrisati SVE tvoje podatke sa telefona, pa prije toga svakako napravi backup svega tebi bitnog.
Ako i dalje bude sličnih problema onda je neki hardverski problem, pa nosi telefon na servis (nadam se da je pod garancijom).
Pod garancijom je jos dobrih pola godine ali su mi rekli tamo gde sam kupio mob da znaju moj mob i da je u pitanju baterija a da je ona pod garancijom 3 mes.... Nema veze, samo sam im se zahvalio. Poslao sam mob u ovlasceni Nokia servis da srede.
Znao sam da sam trebao da stedim za iPhone 5 16 gb ali sta je tu je.Sjajan je Win 8. Stvarno mi je krivo.
evo, stigla moja lumia 720 jutros... iz pro mobia su mi rekli isto kao i iz mobilnog shopa...
fon nema nikakav kvar.
kad malo razmislim, jel moguce da mene zeza punjac? koji punjac mi preporucujete?
svaki ko ima mini usb ,
Ако смем да питам, зашто? Јел си незадовољан телефоном? Ја баш гледам да купим неки телефон и запала ми је за око ова Лумија, најјефтиније што сам нашао је 22000 дин. у радњи на Л. Не знам јел то паметан избор за тај новац? Од андроида у том рангу сам једино нашао "Експириу" СП и ЛГ Л9 2. Тренутно имам Хуавеи Г300 и не знам да ли има смисла прећи на Л720 или да тражим нешто боље...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari