Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Meni se ovo sviđa: http://www.ebay.com/itm/IMAK-Cowboy...DA_Cases&var=550399127034&hash=item3a8df3d50f

746784106_o.jpg

Danas dobio novu 520 pa gledam kako da je obučem.

Narode treba mi stic za par dana 520tica ali izgleda da je zakljucana.. Moze li se preko neta uz neke alate otkljucat ili ce bit problema?

Evo i fotka

gugu2epu.jpg

Nema kodova za Swisscom, odustani ako nije prekasno, to je bacanje para !!!

Verovatno si video u "interdiscount" uz prepaid :)! Video i ja ali s znao da ili nema kodova ili su bolesno skupi pa se nikako ne isplati uzimati. Lumie se nazalost otkljucavaju iskljucivo preko koda

Skroz lepo radi. Obzirom da sam telefon platio nov 45$, odusevljen sam. Ide za poklon, ali do tad, koristim ga ja. Svidjaju mi se pozadine, iako sam mislio da je to glupo. Sve radi bez problema, tastatura ima onaj swype. Generalno, zadovoljan sam. :)

Zašto neće da mi sinhronizuje sve kontakte sa gmail naloga, već je povukao samo nekoliko, 4 komada? Čekirano je da sinhronizuje e-mail, kontakte i kalendar.

edit: Nisam neke kontakte ubacio u "My Contacts". Sad je sve OK.

edit2: Ali nije sinhronizovao e-mail adrese. Jel se one inače ne sinhronizuju ili je negde greška?

Poslednja izmena:
Ne znam za kontakte ali sto se tice email-ova po defaultu vuce mejlove stare najvise nedelju dana.

wpss2014080200021.png

Htedoh zapravo reći, kad je povukao kontakte nije povukao i njihove e-mail adrese. Što ser tiče e-mailova, oni su sinhronizovani.

Krenuo neki update za Lumiu 520 - iz boxa, HU product.

Ljudi dobijem 2 lumije 520 ali na swisscomu(pise 24 mj lock) ***g, malo sam cackao dobar moby posve.. Sve u trenutku otvara inace sam bio korisnik iOs-a i androida ali windows phone je pravo osvjezenje!!

Pa te sa swisscoma nema sanse da otkljucas. I da ima da se kupe kodovi kostaju skoro kao i sam telefon. jedino da ih prodas za delove :)

Jel na srpskom telefon? Sećam se da je taj accuweather pravio problem sa srpskim a na engleskom radio normalno. No to je bilo ranije, ne znam jel i sad to razlog... U svakom slučaju imaš dosta boljih prognoza od te...

Pozdrav, hocu da kupim slusalice u planu su mi ove: Pioneer SE-CE521-H. Zanima me da li je impedansa mnogo velika za ovaj telefon, posto sam na moj telefon nakacio neke sluske od drugara i jedva se nesto culo, dok kod njega na staroj Nokiji jako.

Jel na srpskom telefon? Sećam se da je taj accuweather pravio problem sa srpskim a na engleskom radio normalno. No to je bilo ranije, ne znam jel i sad to razlog... U svakom slučaju imaš dosta boljih prognoza od te...

Na srpskom je. Moguće da i igrica zbog toga zeki? Daj neku bolju prognozu :)

Prebačeno na engl i sve ok.

---

Koja podešavanja držite na fonu što se tiče regiona?

1. Phone Language
2. Country/Region
3. Regional format
4. Browser & search language

Poslednja izmena:
Ja držim sve na srpskom i jezik i region. A za vremensku prognozu koristim "vreme u Srbiji". Jedina uzima podatke od RHMZ i pokazala se kao najtačnija...

Jeste najtacnija ali prikazuje samo trenutne temperature. Ja sam probao dosta i nijedna nema priblizno tacnu prognozu...

Stigla mi je danas ona plava maska iz pro mobija za 256 dinara. Cucnula je k'o bombona :) i dalje ne veruujem da je kostala tako malo.

Imaju li i dalje na pro mobiju maske, ili su ih povukli iz prodaje? Posto ne mogu da nadjem na njihovom sajtu.

Poslednja izmena:
Sklonili su komplet webshop koliko sam skontao, ali imaju maske. Ja sam prekljuce porucio i juce ujutru su me zvali da je stigla, danas pokupio i platio. Prezadovoljan sam.

Juce sam kupio telefon, i trenutno mi je baterija na 11%. Zanima me kada da ga stavim na punjenje, i da li baterija treba da se formira?

Nazad
Vrh Dno