Šta je novo?

Nokia Lumia 520

Najjednistavnije je da kupis novu za 260 din. :d

Nokia ovlascen servis, ProMobile (valjda se tako zove).

Ne brate, ja sam kupio belu i crvenu (a trebalo je i plavu ali dobro, drugi put).

I ja uzeo crvenu. Ima u BGu, NSu i .... Nisu. ;) Idi na sajt ProMobi-ja pa vidi gde su tacno. :)

EDIT: Coni bio brzi. :d

Ma da, bio na kompu pa rekoh, aj da pogledam coveku....e krivo mi je sto nema one fluorescentne zelene kao za 630...to bi bilo vrhunski.

Poslednja izmena:
Ima zuta, sta hoces... :p Znaaaam... ja jako volim zelenu boju, a ovi iz inata nisu napravili zelene maske kao mogucnost izbora. Ima da kupim belu i ofarbam je sa fluorescentnim zelenim sprejem. :d

i kod mene se cesto ovo desava u poslednje vreme, isto ima WP 8.1 a problem resavam zakljucavanjem na taster i ponovnim otkljucavanjem. prilicno je neugodno kada te neko zove a ne mozes da se javis

Da nisi sta saznao za ovaj nas problem? Pocelo je da me nervira jako, cesto se pogubi. Da li da nosim u servis posto ne znam da li je ovo hardverski problem?

***, ima sutra da kupim u svim bojama xDDD
Skoro sam porucio zutu iz Kine kostala 5,5 evra...

****te, ja svoju platio 1k!

Evo gledam na promobi za l 620 maska 1378 din ?
U je... za l520 ladno 256 din ,sto bre toliko skupa za l620???

Poslednja izmena:
Jel ima(te) problema sa L520 telefonima koji su otključani i dolaze iz recimo Telenora, u smislu da neće lepo raditi sa nekim drugim karticama/provajderima itd...? Jel ubacuju u svoje telefone neki skriveni kod, neku bombicu, špijune :)?

Poslednja izmena:
Ne koliko sam ja primetio. Imam VIPov telefon i koristim normalno telenorovu karticu. Mada imam problema sa vipom... desava mi se da po ceo dan dobijam jednu te istu poruku, tako random, pa cak i od vip info servisa.

Jel ima lumia 520 iz telenora onu zastitnu foliju preko ekrana? Buljim u telefon vec pola sata i ne mogu da provalim. :trust:

Poslednja izmena:
Zasto bi imala foliju? A nema potrebe za folijama, zastita ekrana je odlicna iako nije gorilla. Samo nemoj da trljas pesak i kljuceve od njega..

Jao borise ,"zasto bi imala foliju,zastita...." Odgovori bre coveku ima ,nema i gotovo :D

Uzeo bih foliju iz drugih razloga. Kad mi se ubrlja ekran nesto mi se pogubi touch screen. Pa reko da pokusam jos i sa folijom.

Pa ono...nista posebno, plasticni poklopci, ali originalne su, nije skart. Bolje nego na samsung flagship modelima sigurno :D

E, izgleda da su skroz uklonili WebShop... ne moze se nista zivo videti, a ja sam bas neki dan gledao.

Nazvacu ih pa videti imaju li i salju li ih...

Vrh Dno