Šta je novo?

Nokia Lumia 1520

Јел може да се намести да при фоткању не прави два фајла него само онај некомпресовани ?

Poslednja izmena:
Ljudi moze pomoc..Caletov kolega ide za 10 dana u svedsku pa sam mislio da mu kazem da mi uzme L1520,samo sto nzm ni koja je cena ni kako da nadjem na guglu.Sta vi mislite o tome?

Da li je neko probao da koristi olovku za L1520 i da li je to preporucljivo?

Da li su neke osnovne funkcije tipa file share preko bluetootha, wifi file transfer, wifi direct, omogucene na 8.1 verziji. Koja su bitna poboljsanja na najnovijoj verziji za nas "obicne"korisnike? :)

Lumijci, ako neko od vas hoce da menja L1520 za Note 3, neka se javi na pm.. Bas ih malo ima po oglasima..

Ti si apsolutni car, odluci li se vise? :D

Ljudi sta se desava ovo??Vise od mesec dana trazim lumiu 1520 al nema nigde(comtrade,gigatron ne racunam).Znaci ovo je da poludis..

Nema ih uopšte po oglasima u poslednje vreme, dok ih je recimo u junu-julu bilo baš dosta.

Ljudi , jel može neko da proba na belom ekranu + malo jači pritisak , javlja li vam se 'razlivanje' ?

malo sam googlao oko toga i svima se razliva (i meni), budi spokojan :)

Izašao je DP update, to sad nema veze sa ROMom jer je ovo OS a ne FW update :)

Jeste pustila Nokia neki sitan update za određene uređaje ali se ne sećam sad tačno za koje i šta sadrži. Baci pogled na WPC ako te ne mrzi sigurno ima tamo... Folderi su u 8.1.1 to sigurno nije krenulo još kao zvaničan tj neDP update.

Da li moze par saveta kako da uradim 8.1 update? Naime, kada pokusam da izvrsim update dobijem prijavu da ne postoji, tj. da je azuriran. Ako moze neko da mi pojasni detaljno o cemu se radi tacno. Trenutno mi pise Windows Phone 8.1, a koliko sam razumeo trebao bih da mogu da uradim update na Windows Phone 8.1 Update verziju. Hvala unapred na odgovoru.

Nema još te nadogradnje. Možeš preko preview for developers varijante ali biće vrlo uskoro zvanični...

Naravno da će dobiti, ako ne dobije onda nijedan postojeći model neće dobiti. Bez brige ...

Kad bih znao da će dobiti pazario bih ga već sutra.

Počemu ste tako sigurni da će dobiti ?

Vec je postavljano, svi telefoni koji su na 8.1 dobijaju 10.

Na wp 8.1 temi. Osim toga, nema sile da hardverski najjači uređaj ne dobije wp10.

Nazad
Vrh Dno