Sluške su odliče!Ne znam da li je to neko komentarisao do sada, ali jutros se konačno setim da probam slušalice koje su došle uz telefon i prijatno se iznenadim. Mislim da su odličnog kvaliteta, daleko od onih belih, tvrdih slušalica koje samsung daje uz svoje telefone. Lepo leže u ušima a zvuk je odličan, rekao bih. Nisam video nikakav logo na njima pa me zanima ko je proizvođač, ako je neko upoznat.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ma koliko bio zanimljiv video, ne mogu da podnesem ovaj odvratan indijski akcenat
Gde si nasao melodiju,na zedge app?
Ja je nemam medju melodijama za notifikacije.
Ja nemam pola ovih melodija sa SS sto si okacio.Ali nebitno,naci cemo sta nam treba na zedge.
Ako imas garanciju reklamiraj, to nije fizicko ostecenje.Čudno to mi se pojavilo nakon par dana korišćenja i baš na mestu gde nema mnogo kontakta sa ekranom.
Jel ni onaj hidrogel ne bi pomogao? Ili staklo, folija?
Čisto da znam u slučaju da se ne daj bože proširi.
To je to, rupa viska sto kazes je za senzor osvetljenja...Naručio sam hidrogel a stiglo mi je ovo, neko generičko kinesko pakovanje. Ne piše čak ni za koji je telefon. Na gornjoj strani ima i rupu viška, još jedan otvor za neku kameru. Potisnem inicijalno neraspoloženje i ipak nalepim na ekran. Nije loše. Gumirano je, prsti solidno klize, odaziv je dobar, slika je čista. Nisam čak imao ni katastofalnih grešaka prilikom lepljenja, kao obično, pa nije ispalo loše, uz poneki sitni balončić tu i tamo. Pokrilo je ceo ekran i dobro naleže za sada.
Što se tiče zaštite - od direktnog udarca sigurno neće štititi, ali može od sitnih ogrebotina i sl.![]()
Videćemo, ako se proširi možda ga i reklamiram. Za sada deluje sve uredu, mogu ja to da obrišem, ali ako je telefon na suncu,vidi se malko ta mrlja.Ako imas garanciju reklamiraj, to nije fizicko ostecenje.
Колико си чекао?
Ја сам поред оног од евро и по, и ово наручио, мало скупље, па ћемо видети
http://s.aliexpress.com/r63y6Z7Z
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari