ninareflex
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2012
- Poena
- 170
Odradi preko adb sideload, ne brise nista...Super sad moram opet u banku.
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Odradi preko adb sideload, ne brise nista...Super sad moram opet u banku.
Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока
Kod mene radi light tema, radi i GCam ova verzija
OP6_test_1.2.2_GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2.apk
Kamera radi, ali neće da pokaže slike iz aplikacije, samo se smrzne i da crni ekran pa moram da izađem i idem u drugu app da bih video šta je usnimila. Imao sam taj problem i pre sa nekim varijantama i znam da sam ga uspešno rešio kroz podešavanja, ali sad nešto zeza.Kod mene radi light tema, radi i GCam ova verzija
OP6_test_1.2.2_GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2.apk
Odradi preko adb sideload, ne brise nista...
Kamera radi i ulazi u galeriju bez problema, a sto se tice instalacije adb sideload se odradi preko kompa. Tada ne obrise nista, vrlo je jednostavno samo treba skinuti fajl sa Nokia sajta, instalirati adb i fastboot na racunaru, omogucis usb debugging, pokrenes recovery i preko komande adb_sideload_"file".zip zadas operaciju.Ne znam šta si to uradio ali kod mene je sve pregazila ikada su aplikacije vraćene iz bekapa sva podešavanja ebankinga i passwords moram ručno.
Gcam i ta verzija kao i neke druge nece da memorise sliku ako nije ukljucen HDR.Proradila tema i kod mene nakon restarta. Gcam tek treba da probam
Gcam i ta verzija kao i neke druge nece da memorise sliku ako nije ukljucen HDR.
Sent from my Nokia 8 using Tapatalk
Znaci final release moze da bude samo jos bolji.Za sada je baterija zver nakon apdejta na DP4...![]()
Ja sam stavio, prezadovoljan, ne odlepljuje se, jedino sto pod nekim uglom njegova povrsina izgleda kao pomorandzina kora ali ni malo ne smeta u radu. Pod prstima se jedva osecaju te neravnine. I stvarno sam regenerise ogrebotine.Јел овде неко стављао хидрогел, како се држи?
Smart Guide Tool Soft AUTO Fixed Hydrogel Film Full Cover Screen Protector for Nokia 7 Plus 6.0" Optional FrontImate li link nekog dobrog tog hirogela na aliexpressu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari