Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a bravo trebalo mi je da provalim šta hoćeš da kažeš, pozadina S5 original hanzaplast 😀

Ne verujem, pre će uzeti S5.

i ja mislim, Emix jesam li ti naslutio prodaju u onoj temi 😉

Cekaj da izadje 1030 pa cemo da vidimo da li ces da se salis 😛

Haha ne bih ga uzeo odmah nakon izlaska nema sanse.

1020 je prvi telefon pa mogu slobodno da kazem u zadjih par godina koji me je stvarno odusevio i nije smorio.

Poslednja izmena:
sumnjam da će 1030 imati bolju kameru ali eto da vidimo

Koliko ceniš 1020?

kad staviš 808 i 909 jednu pred druge, i podesiš isto, slikaš istu scenu, to ispada skoro isto. manji senzor na 909 nije neka mana, a sam telefon kao telefon je znatno bolji, mada fm transmiter na 808 je zlata vredan...

ove slike sa 808 su ispale odlicne obzirom da nije koristio tripod 🙂

Odlicna je kamera na S5, bas sam iznenadjen..ali ipak Lumia je jos najj kamera-tel, i dominira max sto se tice nocnih i party slika, tu joj niko nista ne moze. Dobar test.

Odlicna. Da nije bilo ove slike sa blicem... gusto. Najvise je tu izgubio poena. A ove dnevne slike... ne znam sta da kazem, jako blizu u nekim slucajevima i bolje od 1020.
Ove sumrak slike su me najvise iznenadile, nisam ocekivao ovakav rezultat od S5, i mislim da je tu zasluzio 9 a ne 8.

Koji je tvoj problem brate :d

xmarkom > Aj pre nego sto dobijes opomenu procitaj jos jednom naziv teme

DxO Optics Pro v9.1.5 supports the Nokia Lumia 1020, the first RAW-compatible mobile phone

DxO Optics Pro

nokia-high-sensitivity.jpg

nokia-natural-colors.jpg

Na prvoj fotki je dobila 50e, na drugoj 100.. Steta sto nema dalje..

If_you_know_what_I_mean.jpg

Poslednja izmena:
Pa nema dalje jer je to samo DEO posla koji je odradila..

:d:d

Poslednja izmena:
Aj probaj ovaj program iznad pa javi kako radi

Nisam kuci, na odmoru sam do ponedeljka, utorka.

Skinuo sam jedan od njihovih programa (trial) da probam, ok je i bolji od aplikacija iz marketa ali ne moze da se poredi sa PS/LR. Mada moze da posluzi za brzinsku obradu.

Ne znam ni ja vise iskreno. Razlike su mizerne.

Uglavnom 808/1020/S5/Z2 su tu negde. Jedva cekam da vidim sta ce Nokia/MS sledece da urade.

Nazad
Vrh Dno