- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
One of the biggest issues is the fact that Nvidia or ATI won't have any mainstream or entry-level cards until at least mid- to end of Q1 2007. This suggests that if Vista tips up around the beginning of the year, gamers will be turned off by it.
Ser_Zile je napisao(la):sta mislis zasto je M$ toliko ulozio u razvoj DX-a?
sad kad imaju monopol tebi ne preostaje nista drugo no da koristis njihov OS.
kako bi prodali vistu da dx10 postoji i za winxp ili neki non-M$ OS?
Nedjo nije bas tako, recimo da DX10 bude kompatibilan sa Xp-om, ne bih imao potrebu da prelazim na VISTU, jer sam i sa Xp-om zadovoljan tako da bih odlozio prelazak za trenutak kada to postane nuzno, ne mogu da tvrdim, ali mislim da se jos ljudi slaze sa ovom teorijom...
:wave:
Toliko smo se raspisali, a pojedinci i dalje neshvataju da DX10 ne moze na XP zabog toga sto mu je neophodan Vistin WDDM!
Ne radi se ovde o nikakvoj pohlepi, vec o cinjenici da se u jednom momentu mora napraviti prekid sa starim, kako bi se ostvario progres. Steta je samo sto Microsoft nije Vistu izdao iskljucivo kao 64bitni OS. Inace DirecX9.0Ex (nije vise "L") za razliku od 9.0c podrzava WDDM!
Sto se tice prelaska na Vistu, ja bih presao sad, samo da postoji odgovarajuca drajverska podrska, jer Vista jeste intuitivniji i bolji OS u odnosu na XP. I u finalnom buildu je zaista brz.
Licno, jedva cekam ovo:
http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=128986
ako te ne mrzi i imas jos informacija mogao bi otvoriti novu temu 🙂
da nije monopola ovakvih nameskih OS-ova bi bila gomila.
Ma Star Force je mrtav! Svi su izbacili patheve kojim zabijaju SF u svojim naslovima!videcemo..upravo ocu da mu postavim vezano za zastite tipa Star Force itd. Ako se ti drajveri instaliraju, tj ako se moraju instalirati da igra radila, a OS nema DRM support i pola servisa koje starforce inace njaka - tesko cemo se naigrati.
GX-e jesi li ti probao Vistu?! Ja sam bio isto takav skeptik dok jenisam instalirao na Laptop sa sempronom 3400, 512MB DDR2 memorije i integrisanom GeForce 6100 grafikom (koja odvaja 16MB RAM-a za sebe)! i guess what! Vista fercera!!e nije ovo topik za tu raspravu, vec smo imali topik sa tom raspravom i vecina je zakljucila da nam je od mikrosofta trebao samo dx10 i nista vise. Sve ostalo je nepotrebno i za 90% ljudi suvisno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari