so'long 2k
@Sale
To su moja iskustva, sto ne mora da znaci da sam u pravu.
Mozda zato sto nikada nisam dodavao SP na njih, ili neki drugi djavo, ili gremlin.
Administriram vecu racunarsku mrezu gde imam i par stabilnih isntalacija
ali to je premalo od broja koliko sam ih postavljao i menjao.
Prigovorio sam coveku jer ode u totalno drugu krajnost, te XP nista ne valja,
te sve je isto, itd... ispljuva ko iz vodenog topa OS koji je, koliko god se neki
oko toga bunili, trenutno najbolji nama dostupni.
(@kovacm - ne smaraju me tvoji postovi, samo udri po TRAStaturi)
Svakako da trebamo da prijavljujemo svaku gresku, vecina proizvodjaca softvera cak i
placa za tako nesto, daleko od toga da ga volim,
mislim - volim windows !? (no trpim)
😀
Sto se brenda tice tj. hardvera, evo kao primer, sa sigurnoscu mogu da kazem da
nemas matsonic plocu niti k-world tv karticu, a verovatno ni ne menjas programe
na njemu cesto, jer bi ti rogovi izrasli do sada. Itekako ima veze od cega je
sastavljen racunar, sta sve moze da zeza, prvobitni xp recimo nije mogao da prodje
instalaciju sa vecinom eagle gf4, da ne smaram, ne postoji 100% stabilni, samim tim savrseni
program, mozda je sve sto me je zezalo ispravljeno do sada ali kazem,
sa 2k samo losa iskustva kod mene.
Bilo kako bilo, niste mi ni malo promenili misljenje, i ne morate to da radite,
ich bin bandoglav. :wall:
Verovatno je bilo rasprava na benchu, ali nisam ni jednu procitao.
2K je bio-prosao OS a nije ni tema ovog treda, otvori novi da se tamo raspravlja,
mada je sve to kao sto rece to3a kraba - topla voda.
Ni ja necu da radim obrnuto, od mene vise ni reci o 2k, uh, jel znate vi kada je bila
cuvena emisija "posle dvehiljadite" ?
Da se vratimo na temu, verovatno je i bolje da ne radi na XP-u, onda uslovljavanje nije
samo na MS-u, vec to moraju da rade svi u kolu, proizvodjaci hw i sw sto se nemoze desiti
u bas tom obliku - vise ne pravimo u dx9, pa kome ce da prodaju ?
Do juče je gotovo svaka igra mogla da se pokrene i na Win98, na Win2k apsolutno svaka.
Prelazak na Vistu mora da bude poprilično gladak, kako sa strane korisnog softvera, tako i sa strane igrica.
bas tako, nemoze to preko noci, noviteti ce morati da se prave sa podrskom za obe varijante odvojeno.
Nego, ljudi, kuj' je pametniji ? vi ovde sto nagadjate ili konzolasi ili zadovoljni korisnici svojih P3
integrusa na kojima radi sve sto im treba k'o podmazano i radice jos ju-hu-hu ?
Ovo je preraslo iz hronicnog bacanja para u odvajanje od 'leba, mislim, ko hoce na pc-ju da se igra.
I jos povrh svega sada treba da se sekiramo za neki takmo dx10, ajdeee
Upravo su me "izderonzirali" Heroes5, doslo mi da kiknem svoj "bio extra skupi - sve jeftiniji, jos malo pa badava"
kompjuter za igranje, dzaba im predivna dx9-efektna grafika i zvuk koji lepe za ekran, kada je igra zesca sitina!
Na trenutak sam cak pomislio da bih se nekako navikao na onaj izgovor za dzojstik na konzolama.
Evo novi sig i moja parola - dx9 do kraja 2009! - ostavite Dx10 za 2010 !
ako ni zbog cega drugog, da se lakse zapamti kada je izasao.
Pazite, vec ima 10.1 i 10aaaaaaargh