Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Služiće ti dobro ako ti nije bitan multiplayer i online play.

Inače, danas kupujem sve svoje igre, ali dobro se sećam vremena kao klinac kada nijednu igru nisam mogao da priuštim i pirati su bili jedina opcija (rane dvehiljadite), tako da neću moralisati, računam da ljudi to uzimaju, jer ipak ne mogu svaki drugi mesec da priušte sebi ili deci 60 evra za novu igru.

Apel je naravno da ako imate više od par hiljada evra mesečno zarade, kupite igre koje igrate, jer onda piraterija više nije moranje, već bahatost i cicijašenje.
Hahahaha, vidi ovog saljivdziju koji u Srbiji ima vise od par hiljada evra mesecno, a i dalje ima vremena za igrice.

Zalosno je pricati o "postenju" kada su i cene igara i cene konzola vece nego na zapadu. Kada ako izaberete Srbiju za vas nalog ugase vam mogucnost da skinete demo u store-u, a kamoli kupite nesto.

Hahahaha, vidi ovog saljivdziju koji u Srbiji ima vise od par hiljada evra mesecno, a i dalje ima vremena za igrice.

Zalosno je pricati o "postenju" kada su i cene igara i cene konzola vece nego na zapadu. Kada ako izaberete Srbiju za vas nalog ugase vam mogucnost da skinete demo u store-u, a kamoli kupite nesto.
Ja nisam rekao da imam toliko para. Nije da ne bih voleo da ih imam.

Rekao sam decidno da kupujem igrice, ne i da imam toliku zaradu. Možda nemam neke druge stvari na koje mogu da trošim (npr. ženu, decu, auto) i onda mogu to sebi da priuštim?

Ono što jesam rekao jeste da razumem da ljudi koji nemaju takve platežne mogućnosti piratizuju igre, ali ne razumem ljude koji zarađuju brdo para, voze mercedes ili audi od 100k evra i onda odu i kupe deci hakovanu konzolu.

I stojim iza toga. Ako si se osetio prozvanim zbog toga, neka, i treba. 👍

A inače, kome se ne sviđaju Nintendo politike, ne mora ni da kupi ikakvu njihovu konzolu, zar ne?

Ja nisam rekao da imam toliko para. Nije da ne bih voleo da ih imam.

Rekao sam decidno da kupujem igrice, ne i da imam toliku zaradu. Možda nemam neke druge stvari na koje mogu da trošim (npr. ženu, decu, auto) i onda mogu to sebi da priuštim?

Ono što jesam rekao jeste da razumem da ljudi koji nemaju takve platežne mogućnosti piratizuju igre, ali ne razumem ljude koji zarađuju brdo para, voze mercedes ili audi od 100k evra i onda odu i kupe deci hakovanu konzolu.

I stojim iza toga. Ako si se osetio prozvanim zbog toga, neka, i treba. 👍

A inače, kome se ne sviđaju Nintendo politike, ne mora ni da kupi ikakvu njihovu konzolu, zar ne?
Ja sam rekao, imam mnogo hiljada mesecno :D :D :D

Onlajn ne radi uopšte na CG NAT, kao i ostale Nintendo igrice. Pošto je stvarno teško staviti dedicated servere za tako malu korporaciju.
Jel ima neka free igra/demo sa kojim bi mogao da probam da se ne zeznem?

Jel ima neka free igra/demo sa kojim bi mogao da probam da se ne zeznem?
E nemam pojma, ALI u sistemskim podešavanjima na Switch-u kod Internet ima opcija "Test connection" koja će između ostalog prikazati i "NAT type" za tvoju konekciju. Ako dobiješ NAT type A ili B, možeš igrati te specifične igrice, a ako dobiješ C, D ili F nećeš uopšte moći da igraš onlajn te igrice. Ja sa aplikacijom uvek dobijem NAT type A. Takođe prikaže i javnu IP adresu pa pomoću toga možeš da vidiš da li aplikacija koju sam spomenuo stvarno radi ili ne (ako proveriš lokaciju IP adrese trebalo bi da bude negde van Srbije. meni aplikacija stavi na Francusku, možeš koristiti ovaj sajt da proveriš)

Poslednja izmena:
E nemam pojma, ALI u sistemskim podešavanjima na Switch-u kod Internet ima opcija "Test connection" koja će između ostalog prikazati i "NAT type" za tvoju konekciju. Ako dobiješ NAT type A ili B, možeš igrati te specifične igrice, a ako dobiješ C, D ili F nećeš uopšte moći da igraš onlajn te igrice. Ja sa aplikacijom uvek dobijem NAT type A. Takođe prikaže i javnu IP adresu pa pomoću toga možeš da vidiš da li aplikacija koju sam spomenuo stvarno radi ili ne (ako proveriš lokaciju IP adrese trebalo bi da bude negde van Srbije. meni aplikacija stavi na Francusku, možeš koristiti ovaj sajt da proveriš)
Kad kazes aplikacija, mislis li proxy aplikacija na ruteru odnosno telefonu(nisam siguran na koje od ta 2 ti je konektovan switch)? Takodje, "sa aplikacijom" je dload brzina jako mala, a ipak ti igre rade super? Na drugi pogled i bez nje je dload brzina 2mb/s, sto je skoro neupotrebljivo za moderni web.

Nabavio sam switch, jel moze neko da me uputi koje su must play igre na switchu, znam za zeldu i mario oddisey, mimo toga sam neupucen, znam da ima witcher hades doom to mi je poznato i verovatno da je dobro? Mimo toga koje jos ekskluzive za switch je vredno odigrati?
Hvala :)

Zavisi u kom si fazonu. Zelda Breath of the wild je odlična, Xenoblade 1 i 2, mada nekima nije zanimljiva, borba je tako-tako. Maro Kart 8 je fenomenalan ako imaš klince ili neko društvo. Skyrim koji odlično radi, ali nisu dostupni modovi. Diablo 2 i 3, sva tri Crysisa, Assassin's Creed Eizo collection i Rebel collection, Dark Souls, ima se šta naći.

Kad kazes aplikacija, mislis li proxy aplikacija na ruteru odnosno telefonu(nisam siguran na koje od ta 2 ti je konektovan switch)? Takodje, "sa aplikacijom" je dload brzina jako mala, a ipak ti igre rade super? Na drugi pogled i bez nje je dload brzina 2mb/s, sto je skoro neupotrebljivo za moderni web.
Mislim na Fixnat aplikaciju za telefon. Na telefonu se napravi hotspot dok je upaljena aplikacija, a na Switchu se povezes na taj hotspot s tim da trebas kod Network settings uključiti proxy i staviti adresu i.fixnat.com i port 8000.

Za brzinu ja ti garantujem da nešto nije u redu sa tim speed testom, bukvalno sve radi normalno online play, pogotovo mario kart, jedino smash bros retko laguje a možda je to i do drugog igrača.

@Solesoslav u svakom slučaju ćeš moći i kupiti statičku IP adresu što je oko 600din mesečno kod većine provajdera i time će sigurno raditi port forwarding i ostalo

Da podelim sa vama moja Switch iskustva. Planirao sam da kupim Switch v1 koji se može modovati ili je već modovan. U jednom našem servisu dođem da probam model, cena 470 evra. Objasne mi da su svi iz 2017 godine i da su polovni. Uzmem u ruke pokrenem igru, baterija na 15%, posle 10 sekundi isprazni se na 3%. Kažem sebi, šta ti ovo treba - da kupuješ hardver za koji nisi siguran dokle će raditi. Kupim nov Switch v2 za 330 evra na KP. Cena kertridža na KP je slična ceni u radnjama za nove, samo polovni budu 1000-2000 jeftiniji. Registrovao sam se na US i pratim akcije na njihovom shopu preko Dekudeals. Na Gamestop u martu sam uspeo sa američkom adresom i našom Visa karticom da kupim 2 igre pre nego što su mi banovali karticu. Poručio sam sa Alija sledeću opremu: Switch kompatibilni gamepad (20 evra), kinesku kopiju Joyconova (40evra), silikonsku futrolu i plastično postolje. Igre sa eShop uglavnom snižene oko Nove godine ili za specijalne praznike (Super Mario dan - 10. mart). Uglavnom igram sa ćerkom Multiplayer i Party igre. Ako nekom treba evo moj izbor igara za žensko dete:
  • 1-2-Switch
  • Among Us
  • Animal Crossing New Horizons
  • Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise
  • Bee Simulator
  • Big Brain Academy: Brain vs. Brain
  • BOXBOY! + BOXGIRL!
  • Captain Toad Treasure Tracker
  • Cat Quest II
  • Chicory: A Colorful Tale
  • Chocobo GP Lite
  • Clubhouse Games 51 Worldwide Classics
  • Crash Bandicoot 4 Its About Time
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  • Cruis'n Blast
  • DC Super Hero Girls Teen Power
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  • Dragon Quest Builders
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2
  • Draw a Stickman Epic 2
  • Fitness Boxing
  • Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise
  • Geminose Animal Popstars
  • GRIS
  • Jump Rope Challenge
  • Just Dance 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022
  • Kirby and the Forgotten Land
  • Kirby Star Allies
  • L O L Surprise Movie Night
  • L.O.L. Surprise! Remix We Rule The World
  • LEGO - The Incredibles
  • LEGO Builders Journey
  • LEGO City Undercover
  • LEGO DC Super-Villains
  • LEGO Harry Potter Collection
  • LEGO Jurassic World
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • LEGO Marvel Super Heroes 2
  • LEGO Worlds
  • Little Friends: Dogs & Cats
  • Luigi's Mansion 3
  • Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
  • Mario Golf Super Rush
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass
  • Mario Party Superstars
  • Mario Party™ Superstars
  • Mario Tennis Aces
  • Marsupilami Hoobadventure
  • MathLand
  • Meow Motors
  • Minecraft
  • Minecraft Dungeons
  • Minecraft Story Mode
  • Monopoly for Nintendo Switch
  • New Super Lucky's Tale
  • New Super Mario Bros U Deluxe
  • Overcooked 1+2
  • Paper Mario The Origami King
  • Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay
  • PAW Patrol On a Roll!
  • PAW Patrol The Movie Adventure City Calls
  • Pikmin 3 Deluxe
  • Rayman Legends Def. Edition
  • Ring Fit Adventure
  • Scribblenauts - Megapack
  • Scribblenauts - Showdown
  • Snipperclips Cut it out Together
  • Sonic Colors Ultimate
  • SONIC FORCES Digital Bonus Edition
  • Sparkle 1-4
  • Spirit of the North
  • Splatoon 2 + Octo Expansion
  • Splatoon 2
  • Super Kirby Clash
  • Super Mario 3D All-Stars
  • Super Mario 64, Legend of Zelda - Ocarina of Time, Majora's Mask
  • Super Mario Odyssey
  • Super Mario Party
  • Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun!
  • Terraria
  • Tetris Effect: Connected
  • The Adventure Pals
  • The Legend of Zelda Links Awakening
  • The Smurfs - Mission Vileaf
  • Townscaper
  • Unpacking
  • Untitled Goose Game
  • Yoshi's Crafted World

Planiram kad mi dete poraste da pređemo na PS5 ili XBox, za sada nam je ovako super. Isprobao sam Nintendo online trial i nisam nešto impresioniran. Verovatno ću isprobati uslugu bolje kad budem imao više online igara. Prikačio sam slike gamepada i joyconova, kinezi su se jako dobro pokazali. Što se tiče drifta, nisam iskusio veće probleme ni na Nintendo originalu ni kineskim kopijama. Sve sam rešio na 3 standardna načina: napuniti Joycon controller, kalibracija, restart.

Prilozi

• Gamepad.jpg
    Gamepad.jpg
    172.4 KB · Pregleda: 32
  • GamepadBox.jpg
    GamepadBox.jpg
    207.2 KB · Pregleda: 31
  • JoypadBox.jpg
    JoypadBox.jpg
    128.7 KB · Pregleda: 33
  • SwitchBack.jpg
    SwitchBack.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 34
  • SwitchFront.jpg
    SwitchFront.jpg
    153.9 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Ako si uzeo skoro trebao si uzeti OLED verziju. Nintendo online je meni najvise sluzio za S/NES igre. Donkey Kong ostaje za vjek i vjekova igra u srcu.

Ako si uzeo skoro trebao si uzeti OLED verziju. Nintendo online je meni najvise sluzio za S/NES igre. Donkey Kong ostaje za vjek i vjekova igra u srcu.
Za OLED si u pravu ali to sam tek kasnije shvatio, na početku mi bilo teško da dam 100 evra više. Donkey Kong preko Gamespot košta 40 evra, da li neko može da potvrdi da je nešto kupio preko Gamespot gift card u skorije vreme? Jer da pristupim sajtu treba mi VPN a mnogi su ostavili komentare da Gift card kupljen online važi samo za kupovinu u njihovim radnjama, ne za digital goods. Dobiju error ako pokušaju platiti sa Gift card...

Da podelim sa vama moja Switch iskustva. Planirao sam da kupim Switch v1 koji se može modovati ili je već modovan. U jednom našem servisu dođem da probam model, cena 470 evra. Objasne mi da su svi iz 2017 godine i da su polovni. Uzmem u ruke pokrenem igru, baterija na 15%, posle 10 sekundi isprazni se na 3%. Kažem sebi, šta ti ovo treba - da kupuješ hardver za koji nisi siguran dokle će raditi. Kupim nov Switch v2 za 330 evra na KP. Cena kertridža na KP je slična ceni u radnjama za nove, samo polovni budu 1000-2000 jeftiniji. Registrovao sam se na US i pratim akcije na njihovom shopu preko Dekudeals. Na Gamestop u martu sam uspeo sa američkom adresom i našom Visa karticom da kupim 2 igre pre nego što su mi banovali karticu. Poručio sam sa Alija sledeću opremu: Switch kompatibilni gamepad (20 evra), kinesku kopiju Joyconova (40evra), silikonsku futrolu i plastično postolje. Igre sa eShop uglavnom snižene oko Nove godine ili za specijalne praznike (Super Mario dan - 10. mart). Uglavnom igram sa ćerkom Multiplayer i Party igre. Ako nekom treba evo moj izbor igara za žensko dete:
  • 1-2-Switch
  • Among Us
  • Animal Crossing New Horizons
  • Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise
  • Bee Simulator
  • Big Brain Academy: Brain vs. Brain
  • BOXBOY! + BOXGIRL!
  • Captain Toad Treasure Tracker
  • Cat Quest II
  • Chicory: A Colorful Tale
  • Chocobo GP Lite
  • Clubhouse Games 51 Worldwide Classics
  • Crash Bandicoot 4 Its About Time
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  • Cruis'n Blast
  • DC Super Hero Girls Teen Power
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze
  • Dragon Quest Builders
  • DRAGON QUEST BUILDERS 2
  • Draw a Stickman Epic 2
  • Fitness Boxing
  • Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise
  • Geminose Animal Popstars
  • GRIS
  • Jump Rope Challenge
  • Just Dance 2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 - 2022
  • Kirby and the Forgotten Land
  • Kirby Star Allies
  • L O L Surprise Movie Night
  • L.O.L. Surprise! Remix We Rule The World
  • LEGO - The Incredibles
  • LEGO Builders Journey
  • LEGO City Undercover
  • LEGO DC Super-Villains
  • LEGO Harry Potter Collection
  • LEGO Jurassic World
  • LEGO Marvel Super Heroes
  • LEGO Marvel Super Heroes 2
  • LEGO Worlds
  • Little Friends: Dogs & Cats
  • Luigi's Mansion 3
  • Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
  • Mario Golf Super Rush
  • Mario Kart 8 Deluxe
  • Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass
  • Mario Party Superstars
  • Mario Party™ Superstars
  • Mario Tennis Aces
  • Marsupilami Hoobadventure
  • MathLand
  • Meow Motors
  • Minecraft
  • Minecraft Dungeons
  • Minecraft Story Mode
  • Monopoly for Nintendo Switch
  • New Super Lucky's Tale
  • New Super Mario Bros U Deluxe
  • Overcooked 1+2
  • Paper Mario The Origami King
  • Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay
  • PAW Patrol On a Roll!
  • PAW Patrol The Movie Adventure City Calls
  • Pikmin 3 Deluxe
  • Rayman Legends Def. Edition
  • Ring Fit Adventure
  • Scribblenauts - Megapack
  • Scribblenauts - Showdown
  • Snipperclips Cut it out Together
  • Sonic Colors Ultimate
  • SONIC FORCES Digital Bonus Edition
  • Sparkle 1-4
  • Spirit of the North
  • Splatoon 2 + Octo Expansion
  • Splatoon 2
  • Super Kirby Clash
  • Super Mario 3D All-Stars
  • Super Mario 64, Legend of Zelda - Ocarina of Time, Majora's Mask
  • Super Mario Odyssey
  • Super Mario Party
  • Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun!
  • Terraria
  • Tetris Effect: Connected
  • The Adventure Pals
  • The Legend of Zelda Links Awakening
  • The Smurfs - Mission Vileaf
  • Townscaper
  • Unpacking
  • Untitled Goose Game
  • Yoshi's Crafted World

Planiram kad mi dete poraste da pređemo na PS5 ili XBox, za sada nam je ovako super. Isprobao sam Nintendo online trial i nisam nešto impresioniran. Verovatno ću isprobati uslugu bolje kad budem imao više online igara. Prikačio sam slike gamepada i joyconova, kinezi su se jako dobro pokazali. Što se tiče drifta, nisam iskusio veće probleme ni na Nintendo originalu ni kineskim kopijama. Sve sam rešio na 3 standardna načina: napuniti Joycon controller, kalibracija, restart.
Ajde da se nadovežem na temu.

Bio sam u istoj dilemi da li da kupim V1 modovan ili da kupim nov i par igara.

Raspitao sam se na više mesta na oglasima za modovane, verovatno sam se čuo i sa servisom koji prodaje modovane konzole a koji je kolega pomenuo. Tako sam naišao na momka, vrlo uslužan, radi ovo u kućnoj varijanti i ponudio mi je Switch koji je u odlicnom estetskom stanju, naravno raspitao sam se i kakva je baterija i da mi demonstrira kako sve funkcioniše i kako se ucitavaju i brišu igre itd. Naravno na sve je pristao i otišao sam kod njega i sve mi je pokazao. Čak mi je i ispričao istoriju switcha koji sam kupio koji je stvarno malo korisćen. Naravno Switch sam testirao, igrao sam Metroid. Baterija je bila na 30ak% posle skoro 3h igre, što je po meni zadovoljavajuće.
Takodje da pomenem da sam dobio sve spakovano u originalne najlone u originalnoj kutiji, HDMi kabl, zaštitnu foliju, nameštene igre po spisku koji sam mu prethodno poslao, kao i case za nošenje switcha, dobio sam i mali otg usb za startovanje modovanog firmware-a. Celo ovo zadovoljstvo s većom memorijskom karticom(512gb) sam platio 470e. Mogu reći da sam zadovoljan s odnosom novac/dobijeno.

Naravno online igranje nije opcija, što prvenstveno i nije bila namena ovog Switcha.

Planiram da ispazarim najverovatnije OLED verziju tokom leta i odigram propusteno gradivo (zelde, ori, metroidi) tokom PS5 zasicenja ponude kojem se ne nazire kraj.

Citao sam ovu temu i guglao, ali mi do sada nije uspelo da razumem - da li za Switch mogu online da uzimam igre putem aplikacije na telefonu kao za PS5? I ukoliko mogu, da li imate preporuku za region koji treba odabrati?

Online igranje me ne zanima, prioritet je kvalitet ponude igara i popusti, naravno.

Možeš kupovati igre online preko Nintendo eShopa iz običnog browsera, automatski se instalira na Switch koji je označen kao primarni. Za region uzmi ili US ili UK, manje više je sve jedno, jer konzola neka region lock, možeš se prebacivati iz jednog šopa na drugi bez problema.

Jedan nalog na US i jedan na evropsku zemlju. Nema veze koliko naloga imas na konzoli, dokle god imas nalog preko kojeg si kupio neku igricu, ostali ce moci da igraju tu igru. Nalog na US ide na zemlju gde je porez 0%, tipa Aljaska. U evropi odaberi sam sta ti je najzgodnije za placanje.

Da li je neko investirao u HyperX battery grip i ako jeste, kako se isti pokazao? Da li moze da puni switch tokom aktivnog igranja podjednako brzo kao i nintendo adapter?

Ljudi, ja ne znam šta se desilo, ali ja sam na SBB-u i iza sam CGNAT-a, ali danas sam ušao u Mario Kart 8 onlajn bez VPN-a, i kad ono odjednom radi trka bez problema. Ne znam kako je ovo moguće. Uradio sam tracert na moj IP na mom kompjuteru i očigledno je da sam i dalje iza CGNAT-a:
1653846586574.png

Trenutno se može preuzeti demo Mario Strikers: Battle League First Kick. Kad preuzmete igru, funkcionalan je samo trening mod, a punu verziju igre možete igrati po našem vremenu:
June 4, 5-6 a.m.

June 4, 1-2 p.m.

June 4, 9-10 p.m.

June 5, 5-6 a.m.

June 5, 1-2 p.m.

June 5, 9-10 p.m.
Osim toga svi dobijaju ponovo 7 dana free trial Nintendo online. Mario Strikers: Battle League je dobra igra, cloud save je koristan. Za Nintendo online jako sam se razočarao, većina igara nema nikog na serverima. Od mojih 15 igara sa online modom, samo Mario Kart i Big Brain Academy imaju igrače na serverima.

Ovaj Strikers je isto sto i Goal 3 nekada?

Треба ми помоћ.Већ неко време сам у Атини и купио сам Метроид и NBA. Метроид је кетриџ а NBA је код.И кад унесем код избацује грешку.Променио сам регион на Европу али неће ( пре тога је био амерички). Јел треба и адреса да се стави нека из Европе или шта?

Region konzole nema veze sa tim. eShop nalog mora biti EU.

Pitanje, kakvo generalno misljenje imate o cipovanim V1 konzolama?
ja sve najbolje. ciljano sam kupio v1 prema serijskom broju, lik iz prodavnice je znao sta ima i odrao me je. nikakvih problema nisam imao za celih 10 puta koliko sam je koristio :D zato sto ne igram uopste sam i pokusao da je prodam, da ne stoji, ali u srbiji niko nece to da kupi, jer je jak evropski standard i svi igraju originalne igre, nikog ne zanima modovanje. pa sam sad resio da joj se vratim. imaj u vidu da ako kupis to neces moci nikad da prodas, barem ne u srbiji, mozda neka druga siromasnija trzista imaju prodju....

elem, treba mi pomoc zajednice: da li postoje zamenski, kineski, 3rd party, kakvi god joy coni, koji imaju analogne triggere? igrao bih grid, ali izuzetno mi je glupo da se vracam u vreme ps2 i koristim levi analog stick umesto trigger-a, jer sam vec navikao na triggere sad (bio mi je problem da se naviknem na njih kad sam prelazio sa ps2, ne zelim opet da prolazim kroz to). hvala.

Poslednja izmena:
Nema joycona sa analognim triggerima. Pro Controller i kontroleri mnogih drugih proizvodjaca imaju analogne triggere.

pro controller nema analogne triggere. 8bitdo pro2 ima ali mi se ne daje 100 usd za kontroler za switch. kupio sam prosle godine xbox series x kontrolor za pc i koristio ga celih 2 puta. narucio sam 8bitdo adapter za njega, pa cu da ga koristim sa switchem. grid autosport inace podrzava analogne triggere ali samo sa gamecube kontrolorom. cak ni 8bitdo kontrolor sa analognim trigerima ne moze da radi kako treba jer ga switch prepoznaje kao pro kontrolor. doduse moze da se remapira desni analog stick na triggere, ali to moze i adapter. u svakom slucaju situacija nije idealna i prilicno je bezveze to ogranicenje.

nije switch za mene, meni treba nesto kao steam deck. cekam drugu generaciju tih uredjaja posto je ova prilicno slabasna i selim se tamo.

8bitdo Pro 2 je 318 juana sto izadje $47. Najskuplji kontroler za Switch koji sam ja video je PowerA kontroler od nekih 800 juana.

Nazad
Vrh Dno