Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

pa de da ga kupim za te juvune? dok dodje do mene to je 100 usd

Imas i na aliexpress.

pa na aliexpressu sam i gledao. taj kontrolor, futrola, klip za mobilni, i jos neke dzidzabidze - 100 usd.

Pa znaci nije skup kontroler nego ceo taj paket dzidzabidza koji ti hoces. Ne znam, vidi sam sa sobom sta ti je bitnije. Podeli kupovinu na dva dela, kontroler sad dzidzabidze posle.

ma vec imam xbox kontrolor koji sam platio 80 evra i koristio 2 puta, sta ce mi jos jedan isti takav koji je pitanje i da li je bolji. uzeo sam 8bitdo adapter pa cu da koristim ovaj koji imam. lep je taj 8bitdo pro kontrolor, svidja mi se. kupicu ga nekad, ali mi trenutno nije opcija, jer za ovaj xbox imam vec sve dzidzabidze koje zelim (futrolu, drzac za mobilni, itd...). u svakom slucaju switch trenutno igram iskljucivo handheld. dok mi ne stigne steam deck preci cu tih par igara sto je izaslo za switch, pa cu posle da ga odlozim da stoji ko i do sad, ne kupuje mi se kontroler samo za switch za koji je izaslo samo par igara.

Ne bih rekao da je izaslo samo par igara osim ako ne mislis na AAA naslove sa PC. Istina, Nintendo je reciklirao dosta naslova sa Wii ali sigurno je da ima tona zabave na Switchu. Sto se tice Steamdeck-a, to je ipak promasaj konzola. Prvenstveno zbog baterije i sto nisu pripremili dovoljno veliki katalog da ljudi imaju sta da igraju a da se ne cimaju sa "specijalnim koracima". Dok izbace verziju 2 to bi vec trebalo da se sredi. Ali verujem da ni Nintendo nece sedeti skrstenih ruku.

ima cele 3 igre koje bi ja igrao. ni jedan njihov 1st party naslov me ne zanima.

steam deck ne da nije promasaj nego je bomba. to je pravi kompjuter, mogu sa njim da radim sta ocu, i ima bar 20 igara koje bi igrao na njemu za razliku od 3 za switch. baterija jeste slaba, ali ja ni switch ne igram vise od sat vremena iz cuga, pa posle toga ide na punjac jer dok ga sledeci put uzmem u ruke on se isprazni.

inace ne razumem kako nema katalog za deck, pa bukvalno svaka igra koja je ikad izasla za pc moze da se igra, to je pravi kompjuter. sve pre fazon 2015 radi lepo na njemu. od 2015 do 2020 ce se koristiti deck 2, i tako u krug, ionako kasnim sa naslovima, nisam posteno igrao ni naslove do 2105.

Ja na lite-u punim svakih par dana, mada uglavnom igram starije naslove, La Noire, farming itd itd. Tako da je baterija taman odradjena.

meni grid autosport sprca bateriju za dva sata manje vise. nije kao da mi jebproblem, zato kazem: kritikovati deck zbog slabe baterije? pa kad bi ti pruzio performanse kao switch trajala bi mu baterija 3 dana. normalno da ce da traje dva sata kad mu das forzu 5

Bice mislim aya neo ili kako se vec zove sa mendocinom, tu ce baterija dosta drzati, za ove mainstream konzole to nije ni planirano toliko.

da, video sam ima i ovaj ayn sto su izdali odin android uredjaj

ima cele 3 igre koje bi ja igrao. ni jedan njihov 1st party naslov me ne zanima.

Onda si kupio switch iz pogresnih razloga. Ne znam sta drugo da ti kazem. Svako ko ima Switch ce ti reci isto. To su mahom ljudi koje drzi nostalgija za igrama sa (S)NES sistema, ljudi koji ne mare za grafiku vec ih zanimaju druge stvari.
A ako ti je u interesu da imas tako prenosnu gejming masinu i da je punokrvi PC sa kojim mozes sta hoces, eno ti ROG Z13 tablet sa externom RTX 3080. Imaces i bolje performanse i vise mogucnosti nego sa SD.

glavni razlog kupovine switcha je bio diablo 3. kada je prenosna konzola u pitanju i ja znam da graficki kompromis mora da se napravi.

rog z13 nema veze sa steam deckom i switchom. ne treba mi wannabe desktop gaming sistem, vec imam svoj kompjuter sa rx6800 koji je otprilike iste te velicine kao taj tablet i externa graficka. treba mi bukvalno switch za koji postoje neke igre koje bih ja igrao i koje bih placao pola evra a ne istu tu igru 60 zbog nintenda. a bas to je steam deck (ili ovi aya, ayn itd... ali do njih je tesko doci + ne znam da li ce biti delova u buduce kad se nesto pokvari).

Ako već hoćeš da uzimaš igre za pola evra za Switch, kupi lepo hakovan V1 pa ga filuj igricama do mile volje.

o bre... pa imam vec hakovan switch v1... kazem inace. cimanje je. odem lepo na steam, kupim igru koja god mi se igra, evo, dva tri, ako je bas izasla juce onda fazon 5 i teraj....

Pokazi mi cenu Elden Ringa ili Red Dead Redemptiona na stimu

jaoo rdr2 sam platio kolikoonobese, 8 usd? jer sam bas hteo da je igram. elden ring nemam pojma to nemam i ne zanima me. steamdb kaze 15 usd trenutno. al i ako je kupim necu je kupiti za 15. vec za 1/2/3, posto spada u domen: neka ima necu je nikad igrati. zaista hoces da poredis cene igara na stimu i na nitendo shopu?

Daj mi link ka tim cenama. Jer ako ja otvorim Steam i vidim $30 za RDR2 onda nesto nije u redu sa tvojom pricom.

Može li na Switchu da se kupuje "srpskom karticom" odnosno MasterCardom iz naših banaka? Znam da je to problem i na PS4/5 i na Xboxu. Planiram kupiti Switch Lite, da imam zanimaciju dok nisam kod kuće, tj dok sam na studijama, deluje kao da se konzola isplati za nekoga ko nema ni TV ni monitor niti ga planira nabavljati, pogotovo u Studentskom domu.

ja sam u studentskom domu imao i tv i monitor i desktop-ove (nekoliko u isto vreme) i konzole i laptopove, samo sto jos kozu nisam cuvao.

bolje uzmi normalan ili oled switch. od kartica obicno visa ima najmanje problema. cak su i strane mastercard problematicne, a kamo li srpska...

Lite nije loš, pogotovo za pare za koje se može naći. Ja sam na KP kupio za 130 evra praktično u mint stanju.
Meni u eShopu nije htela da prođe ni Visa ni Master od Erste banke, ali sa Paypal nalogom plaćam bez problema.

Ja od prvog dana kupujem samo vaucere. Jos ovi ludi kinezi prodaju ispod cene iz nekog razloga. Nije nesto puno ali dovoljno da me opredeli za tu opciju. Tako da razmislis i o tome, da vidis na kom sajtu mozes pouzdano da kupujes vaucere i za ok novac pa onda ne brines o karticama i zemlji.

Je l' ima neko problema sa povezivanjem Diablo II na battle.net severe? Meni ne moze da se poveze pa da ga je...s. A koliko sam ispratio blizzard forum, mnogi su imali problema ali ga niko nije resio individualno.

Trenutno ima na jednom nasem online shopu da se kupi switch za 35000 dinara. Čini mi se da je to dobra kupovina.
Kako da proverim koja je verzija u pitanju ? Nadam se da je v2, zbog baterije.

mozes li da objasnis zasto da se nadam da je v1 ?

Nazad
Vrh Dno