Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Aha,ja imam fizicki 2u1,pa nisam znao da se online prodaju odvojeno. Naravno 2033 prvo,mada je meni malo mracniji(fizicki mracna igrica :) )

UH, ovo je bas bila dobra rasprodaja. Pumpkin Jack, Ori, Doom, Alder's Blood... Razmisljam se jos za Crysis 2 i 3 i Diablo 2. Bukvalno sam sakupio sve ne-nintendo AAA naslove za ovih godinu ipo koliko imas switch.

Sto se mene tice, uzivao isto kao i
Drugari kažite mi kako radi the witcher na switch-u, razmišljam sada da uzmem dok je na popustu, nakupili se neki gold poeni, većinom igram u handheld modu
Pitao sam i ja ovde , radi ok , mislim da je najbolje podesavanje
Blur mot off
Blur off
Sharp low
Depth of field of
Anti al of
Bloom on
Light on
Foliage medium
Water efect of
Sve sto je vezano za cut scene stavi na on
Nema neke razlike graficke a fps je stabilniji u gameplay

26. uvece pocinje novogodisnji festival u Kini pa ce da se przi Witcher po prvi put, konacno :D Probao sam sinoc ova podesavanja i primecujem degradaciju kvaliteta pa sam vratio podesavanja na default. Ne znam da li je do mene ili do OLED ekrana ali meni je primetno.

Nisam do sada posedovao Nintendo konzolu pa sam se nesto zagrejao za oled, igra mi se Zelda i Pokemoni.

Ali vidim da su igre paprene, cak i polovne. Da planiram da ih prodajem nakon prelaska ne bi bilo lose, ali ako bi ih zadrzavao, cena konzole je mala beba za neki manji library. :D

Ja igram na lite i sa ovim podesavanjima mi je super , moguce na oled-u da nije to to , ubijao me je blur , ali sve je to do coveka ... ali switcher na witcheru :) ... svaka chast nintendu , i taj fps nizi ne moze da mu se zameri ... preso sam botw, resident evil sve delove , swither sam negde na pola , sta mislite da probam xenoblade ? Kako vam se cini , igrao li ga ko ?

E to je onda nesto drugo, poznato je da nekim ljudima smeta taj blur efekat. FPS je meni licno ok, a i da zasteka tu i tamo ne bi mi smetalo.

Meni je smetalo na Skyrimu pogled iz prvog lica,tj bilo mi je muka. Kad sam prebacio na treci pogled sve ok :)

Jel ste probali Pokemon Legends Arceus? Ja sam posle nekih 6 sati bas zadovoljan, konacno nesto novo

Ja uzeh Pokemon Legends: Arceus i Mario Kart 8 Deluxe. Mario će biti odličan za couch multiplayer sa 2-4 igrača.

Da li je Mario Kart 8 Deluxe bio negde na popustu? Iz principa necu da platim punu cenu za 5 godina staru igru.

Ja ga uzeh na KP novog u celofanu. Nešto ispod 5k.

Ma znam - kada smo kupovali Switch, dao sam deci da biraju koju cemo igru prvu da kupimo i oni su odabrali Animal Crossing. To je prva i jedina igra koju sam platio po punoj ceni za bilo koju platformu.

Pokemoni vidim da su ok, ali grafika mi je bas meh, mogli su malo bolje da se potrude. Slicna je Zeldi, ali Zelda je mnogo bolje odradjena i svet je popunjeniji.

Ja sam pre par meseci igrao Mario Kart 7 u lokalnom multiplejeru na 3DS. Okupimo se porodično vikendom, pa odigramo par tournamenta. Onda sam nabavio Wii U i igrao Mario Kart 8, koji je odličan, ali pošto nemam više kontrolera za Wii U, igrao sam sam. Kada sam uzeo Switch, želja mi je bila da nabavim Mario Kart 8 Deluxe zbog multiplejera na većem ekranu. Dodatne Joy-cone sam već kupio, kao i volane, tako da je sadašnjom kupovinom igre setup kompletan. :)

Arceus je dobio jako pozitivne kritike, a pošto sakupljam Pokemon igre, nisam hteo da ga propustim. :)

Switch je konzola koja je najbrže stigla do 100m prodatih konzola, ujedno prešavši Wii i PS1 po prodaji.

Drugari, nadam se da necu da udavim temu sa p[itanjem koje se verovatno ponavlja iznova i iznova, ali ajde da pitam.
Pazario bih bratu na poklon switch. Nisam pratio od pojavljivanja do sada pricu oko switcha, za razliku od ps5 na primer.
Ono sto bi mi znacilo jeste da mi pomognete, koji switch da mu kupim, da li postoji neka revizija koju treba izbegavati.? Ono sto znam je da necu kupiti Lite verziju.
Vidim da na oglasima postoje V2 i Oled u nazivima switcha, Jel su to jedna ista verzija ili i tu ima razlike?
Kako je najbolje kupovati igre, digitalne ili fizicki, vidim da drze cenu.

OLED je najbolja verzija ako mozes da ga nadjes za normalne pare. Ako ne, V2 je takodje dovoljno dobar, to je onaj sa crvenom kutijom. Razlika izmedju v1 i v2 je bolja baterija na v2. A razlike izmedju OLED i v2 su: naravno oled ekran koji je malo jos i malo veci, malo bolja baterija zbog ekrana, bolji audio (ovo je subjektivno), bolji kickstand, sveukupna izrada je nekako bolja zbog vise metala i dock ima lan port sto je jako zgodno. Nije nesto kriticno ali po meni dovoljno da napravi bitnu razliku kad se sve to sabere. Pricam kao neko ko je nakon godinu ipo zamenio v2 sa OLED.

Oled 370e nemas bolje. Igre takodje fizicki, KP, jer prodavnice deru, i kad dosadi, lagana prodaja bez mnogo gubitaka.

OLED je najbolja verzija ako mozes da ga nadjes za normalne pare. Ako ne, V2 je takodje dovoljno dobar, to je onaj sa crvenom kutijom. Razlika izmedju v1 i v2 je bolja baterija na v2. A razlike izmedju OLED i v2 su: naravno oled ekran koji je malo jos i malo veci, malo bolja baterija zbog ekrana, bolji audio (ovo je subjektivno), bolji kickstand, sveukupna izrada je nekako bolja zbog vise metala i dock ima lan port sto je jako zgodno. Nije nesto kriticno ali po meni dovoljno da napravi bitnu razliku kad se sve to sabere. Pricam kao neko ko je nakon godinu ipo zamenio v2 sa OLED.
Hvala, znaci da sam dobro i skapirao, OLED je bolja verzija, novija od V2 . Kakav je nintendo online servis, ona neka pretplata koja postoji da se uzme, jel se isplati?

to je veoma subjektivna stavka, taj Nintendo Online meni licno najvise koristi za backup statusa na cloud. Takodje je potreban za cloud igranje, za online multiplayer. Najbolje da vidis koje igrice igras i na osnovu toga proceniti da li imas koristi ili ne. 20e nije puno za godinu dana ali ne znam scenario zbog kojeg bi to bilo moranje.

Људи јел може помоћ око меморијске картице, из искуства коју узети.Узео бих 128ГБ, интересује ме који произвођач хе најбољи по том питању.

SanDisk. Nisam siguran ni da li rade drugi.

Radiće bilo koja, sam gledaj da je u okviru specifikacija koje pišu na Nintendovom sajtu. Ja sam koristio SanDisk od 128gb, potom uzeo Kingston od 256gb, bio na akciji 4500din, radi kao zmaj.

imaj na umu da je brizina citaca 100MB/s tako da ne vredi uzimati kartice koje su brze od toga

Vrh Dno