Pitao sam i ja ovde , radi ok , mislim da je najbolje podesavanjeSto se mene tice, uzivao isto kao i
Drugari kažite mi kako radi the witcher na switch-u, razmišljam sada da uzmem dok je na popustu, nakupili se neki gold poeni, većinom igram u handheld modu
Gledao malo na yt, dosta lici na zeldu botw po grafici.Pokemone sam zadnji lut peglao kao klinac na game boy-u, planiram i za switch da uzmem.Jel ste probali Pokemon Legends Arceus? Ja sam posle nekih 6 sati bas zadovoljan, konacno nesto novo
Pa vredi kupiti konzolu samo zbog te igre, zato drži cenu.Da li je Mario Kart 8 Deluxe bio negde na popustu? Iz principa necu da platim punu cenu za 5 godina staru igru.
Plus smash brosPa vredi kupiti konzolu samo zbog te igre, zato drži cenu.
Hvala, znaci da sam dobro i skapirao, OLED je bolja verzija, novija od V2 . Kakav je nintendo online servis, ona neka pretplata koja postoji da se uzme, jel se isplati?OLED je najbolja verzija ako mozes da ga nadjes za normalne pare. Ako ne, V2 je takodje dovoljno dobar, to je onaj sa crvenom kutijom. Razlika izmedju v1 i v2 je bolja baterija na v2. A razlike izmedju OLED i v2 su: naravno oled ekran koji je malo jos i malo veci, malo bolja baterija zbog ekrana, bolji audio (ovo je subjektivno), bolji kickstand, sveukupna izrada je nekako bolja zbog vise metala i dock ima lan port sto je jako zgodno. Nije nesto kriticno ali po meni dovoljno da napravi bitnu razliku kad se sve to sabere. Pricam kao neko ko je nakon godinu ipo zamenio v2 sa OLED.
Е па то то, реко боље да питам.Хвала братеSanDisk. Nisam siguran ni da li rade drugi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari