Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Koliko sam razumeo, vlasnistvo nad igrom se proverava samo na sekundarnoj konzoli.

Vlasnik prvo skine sve na primarnoj, pa na sekundarnoj, ali onda igra sa sekundarne da bi prosao verifikaciju, a drugi lik sa svojim nalogom igra sa primarne, jer nije potrebna verifikacija.

I mogu igrati istu igru u isto vreme, ali moraju imati Nintendo Online da bi to radili.

Gde se bira država za nalog? Sad sam ga kreirala, ali mogla sam da izaberem samo Ameriku i vremensku zonu, nema nigde opcija za državu. Napravila sam ga na računaru ako to ima neke veze.

Moze preko racunara. Logujes se na eShop, kliknes na svoj avatar, pa settings i imas tamo da promenis region.

Trebalo bi da stejt posle biras tek prilikom prve kupovine ako se secam.

Tu sam i ulazila, ali nema opcije za državu. Ima samo ovo što je na slici. Moguće onda da se bira prilikom kupovine, ali to je baš čudno i nema logike.

Prilozi

• nintendo.PNG
    nintendo.PNG
    8.2 KB · Pregleda: 14
Podaci o državi se unose prilikom prve kupovine. Iskustvo od pre par dana.

Koliko sam razumeo, vlasnistvo nad igrom se proverava samo na sekundarnoj konzoli.

Vlasnik prvo skine sve na primarnoj, pa na sekundarnoj, ali onda igra sa sekundarne da bi prosao verifikaciju, a drugi lik sa svojim nalogom igra sa primarne, jer nije potrebna verifikacija.

I mogu igrati istu igru u isto vreme, ali moraju imati Nintendo Online da bi to radili.
Tako je. Jedina bitna stvar je da ne možeš da igraš ako nemaš internet. Mi tako igramo od januara i nikada nije bilo problema.

Dosta igara je na snizenju na UK storu.

Cak i New Super Mario Bros U Deluxe i Hyrule Warriors: Age of Calamity

Tu su i Witcher 3, Skyrim, Crash Bandicoot i svasta nesto.

Na US store jos uvek nista.

I skoro kad je na uk bio sale na us nije bio, nije mi jasno sto to…
Imam us nalog na konzoli, jel moze da se napravi i uk i koristiti i njega?

Sutra Pokemoni, igra li ko? Ne dobijaju sjajne ocene rimejkovi, ali mi se nekako igra

Na US store jos uvek nista.
Na US store krece Black Friday Sale 21. ili 24. Novembra. Spominju se oba datuma, kad Nintendo ne zna da komunicira.

jel moze da se napravi i uk i koristiti i njega?

Ne znam za menjanje zemalja na jednom nalogu tako da to ne mogu komentarisati. Ja sam odradio dva naloga, US i UK. Uzimam digitalne kodove na Amazon US i UK i sve radi savrseno vec duze od godinu dana.

Caos , odlucio sam se za Lite , mislim da nisam pogresio , posto 10tak godina kako se igram na ps vita , ne pamtim kad sam seo ispred tv ili monitora da odigram nesto .... lomio sam se dugo izmedju obicnog i lite ... lite je ipak prava prenosiva konzola ... nije tog kvaliteta kao vita ( izrada, zvucnici , analog ... )ali dobro , dugo sam cekao da sony izbaci novu vitu nesto tako ali nista ... prvi put sam na nintendu ne racunajuci davno snes ... i naravno kao svi , probao breath of the wild , prvi put igram zeldu , dobra igra ... raduje me to sto switch kao vita ima milion jrpg igra ... tu je resident evil , witcher dobri portovi ... bice ovo duga voznja ...

Sutra Pokemoni, igra li ko? Ne dobijaju sjajne ocene rimejkovi, ali mi se nekako igra
Ja sam narucio preorder, onda se ipak odlucim da mi neko donese fizicku kopiju iz EU sad ovih dana i otkazem preorder. Jeste da necu moci da igram odmah, ali sta ces :D

Kod nas prodaju za 8k dinara, sto je apsolutna pljacka.

U medjuvremenu sam konacno zavrsio Ultra Sun na 3DS(nisam nikad do sad, a pocinjao sam dva puta) i ponovo odigrao X, a sada Alpha Sapphire.

Imam Lets Go Eevee i Sword + Expansion kao fizicke kopije, pa sto da nemam i Brilliant Diaomond. U krajnjem slucaju, Pokemon igrice su collectable i uvek ce moci da se preprodaju kasnije. Verzije za obican Nintendo DS idu i do $200 sada.

Zao mi je samo sto sam imao i X i Alpha Sapphire i Sun kao original kasete sa kutijama za 3DS, ali sam prodao kada sam mislio da necu vise igrati 3DS.

Kad sam kupio Switch, nesto me kopkalo da opet igram 3DS i kupim polovan 3DS XL sa KP i hakujem ga, pa sam ubacio tonu igrica.

Poslednja izmena:
Ja sam narucio preorder, onda se ipak odlucim da mi neko donese fizicku kopiju iz EU sad ovih dana i otkazem preorder. Jeste da necu moci da igram odmah, ali sta ces :D

Kod nas prodaju za 8k dinara, sto je apsolutna pljacka.

U medjuvremenu sam konacno zavrsio Ultra Sun na 3DS(nisam nikad do sad, a pocinjao sam dva puta) i ponovo odigrao X, a sada Alpha Sapphire.

Imam Lets Go Eevee i Sword + Expansion kao fizicke kopije, pa sto da nemam i Brilliant Diaomond. U krajnjem slucaju, Pokemon igrice su collectable i uvek ce moci da se preprodaju kasnije. Verzije za obican Nintendo DS idu i do $200 sada.

Zao mi je samo sto sam imao i X i Alpha Sapphire i Sun kao original kasete sa kutijama za 3DS, ali sam prodao kada sam mislio da necu vise igrati 3DS.

Kad sam kupio Switch, nesto me kopkalo da opet igram 3DS i kupim polovan 3DS XL sa KP i hakujem ga, pa sam ubacio tonu igrica.
Ja cu sad da krenem, imam Pearl. Takodje imam hakovan 3ds, ali ga nisam palio skoro, možda ga i prodam. Inače su gen 4 prvi pokemoni koje sam igrao i to na emulatoru, tako da je možda i neka nostalgija. Svakako zagrevanje za Legends Arceus u januaru. Nisam uzimao Lets Go igre, tako da ostajem bez legit Mew :(

Mew mozes da dobijes samo kroz onu fizicku poke loptu i to ako ga uopste ima u lopti jos od Pokemon GO(mobilni) promocije. Nije da mozes da ga uhvatis u Lets Go.

Ali dobijas Mew i Jirachi sad u BDSP.

Edit: Aha, ti na to mislis, da ih neces u BDSP dobiti, jer nemas save data od Lets Go.

Tako je. Jos uvek ne mogu da krenem, 6 puta vec pokusavam da uzmem shiny Chimchara :D

Imate nekoliko Nintendo first party igara na popustu na Gamestop sajtu za $27 (Astral Chain, Fire Emblem, Zelda BOTW, Xenoblade Def. Edition, itd.).

Link sa listom igara:

Ja uzeo Astral Chain (prvi put da je digital verzija na popustu, i to kakvom lol) i Xenoblade Def. Edition, trenutno se skidaju :)

Procedura je sledeća: napravio account sa mojim imenom i adresom u Oregonu (0% sales tax) i fejk US brojem telefona. Koristio sam ovaj sajt: https://www.bestrandoms.com/random-address

Zatim stavio igre u cart (ne zaboravite da stavite digital verziju), stavio kreditnu kao plaćanje i popunio istu adresu (ima valjda i opcija da se izabere ista adresa koja vam je na accountu), i broj telefona (na sajtu imate adrese sa brojevima telefona, tako da stavite taj koji je izlistan sa adresom). Uplata prošla bez problema a kodovi se dobijaju na email odmah nakon sto prodje uplata.

Edit: dobija se 300 gold poena po igri tako da su me dve igre, racunajuci gold poene, izasle manje od $50.

Poslednja izmena:
Koju karticu su koristio? Meni je odbio porudžbinu.

I meni odbija, uradila sam sve kao što je napisano, Mastercard kartica Mobi banke.

Visa debitna, Erste banka

Edit: moguce da su onemogucili placanje karticama koje nisu registrovane u US u medjuvremenu.

Vidim na Reddit thready da nekima uspeva, nekima ne. Vrv sam trebao ranije da podelim ovo...

Neće da prođe ni Visa, čak ni PayPal iako imam nešto novca na njemu. Šteta, odlično je sniženje Zelde BOTW.

Izgleda da je to to narode. Probao ponovo, sad nece ni da mi ubaci igre u shopping cart.

Meni vise ni cart ne radi. Sad sam probao svaku igru sa liste, cart zvrji prazan. A izgleda i da je Zelda vracena na $40...

Probao sam i sa VPN, ali ne pomaze. Za neke samo kaze "Access denied" cim udjem na sajt, sa nekima se ponasa kao i bez VPN i pukne prilikom checkouta...

Nazad
Vrh Dno