Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

Ja sam "uspeo" tako što je drug pitao kolegu u USA, pa je on kupio za mene.

Četiri sata sam pokušavao na razne načine, pravio naloge, koristio US VPN... ali očigledno da ne dozvoljavaju naše kartice i da je to problem. Pokušao sam i da uradim price match na Targetu, gde jesu dozvolili, ali se ponovio isti problem da ne prihvataju naše kartice i transakcije su odbijene. Best Buy nije hteo da uradi price match.

Sve u svemu, neko iz US će morati da ti uzme.

Ja sam pokušala opet jutros, ali odbija karticu, a kad idem preko PayPal-a, samo me vrati na stranicu za plaćanje.

Ja sam uspeo da ponovo stavim igre u korpu nakon sto sam restartovao ruter (sto mi je promenilo IP adresu) ali naravno da nisam mogao obaviti kupovinu ovaj put. Hteo sam jos da uzmem novi Paper Mario, nisu neke recenzije ali za ovu cenu je ok.

Inace, sve preporuke za Astral Chain. Borba malo nervira u pocetku zbog kontrola i 30fps performansi ali nakon sto sam se navikao igra polako postaje jedan od najboljih Nintendo naslova koji sam igrao na Switchu.

Odlicna kombinacija laganijih delova (detektivski posao, side misije koje ne ukljucuju borbu) i zanimljive i originalne borbe koja nudi gomilu opcija. I prica je za sada sasvim ok. Platinum pokidao.

Ja sam uzeo Astral Chain, Zelda: Breath of The Wild i Xenoblade Chronicles: DE. Još kada bi bili Link's Awakening i Mario Kart 8 Deluxe na nekom većem popustu...

Posle bezbroj pokusaja i raznih kartica raznih prijatelja i rodbine, prolazi intesina Visa Classic Debit. Nadjite nekog ko nju ima.

Ne treba VPN, samo treba dodati validnu americku adresu u GameStop nalog i istu tu adresu prilikom placanja karticom.

Sa pravom adresom ne prolazi placanje, samo sa tom laznom americkom koja se podudara sa onom iz naloga.

Eno skida se Breath of the Wild.

Poslednja izmena:
Probala sam sad sestrinu Visa karticu, banka Intesa, neće da prođe.

Mora da bude Visa Classic Debit kao sto sam napisao. I da se prilikom placanja unese ista US adresa kao sto je na GameStop nalogu.

Ja imam bas tu, ali iz Erste banke. Ali meni vise ne prolazi. Barem je proslo prvi put, good enough.

Našla sam rešenje. Na Amazonu mogu da se kupe GameStop gift kartice u iznosu u kom želite, kod se dobija na mejl za par minuta i to se koristi prilikom kupovine umesto kreditne kartice ili PayPal-a. Upravo sam kupila Zeldu BOTW.

Zaboravila sam samo da napomenem da kod mora da se unese dva puta prilikom kupovine. Unese se jednom, pa se klikne na Apply, pa drugi put i onda na Save and Continue.

Da potvrdim da je kupovina sa GameStop Gift cardom uspela i na mom računu, uspeo sam da kupim još 2 igre koje sam želeo. Svaka čast za ideju, @anicai ! Odlično si se setila. :D

Na US eShopu su trenutno popusti za Crash, Spyro i jos neke igre.

Crash trilogija $20, Spyro trilogija $20, Crash Team Racing $15...

Nikakvi su popusti što se tiče ekskluziva. Htela sam da uzmem Mario Kart, ali nisu snizili cenu... Nema ni za Luigi's Mansion, Donkey Kong... Jedino je Mario Odyssey na "popustu" $41.99.

Ja sam malopre uzeo Dead Cells i DLC koji je na akciji, Bastion (igra mi je draga, volim da je imam na svakoj platformi) i Transistor.

Šta drugo preporučujete?

Da, slabi su popusti za 1st party naslove. Mario Kart 8 Deluxe nikako da snize, a zbog njega kupih dodatni set Joy-cona...

Mario Kart 8 Deluxe nikako da snize, a zbog njega kupih dodatni set Joy-cona...
Isto. 😄 Zeznula sam se što sam uz konzolu uzela Super Mario Bros jer je on bio sad na sniženju za $26.99, bolje da sam umesto njega pazarila Mario Kart... Ali ko je mogao da zna, očekivala sam da će biti dobra ponuda za crni petak.

Ja sam malopre uzeo Dead Cells i DLC koji je na akciji, Bastion (igra mi je draga, volim da je imam na svakoj platformi) i Transistor.

Šta drugo preporučujete?

Da, slabi su popusti za 1st party naslove. Mario Kart 8 Deluxe nikako da snize, a zbog njega kupih dodatni set Joy-cona...
Ako su ti dragi Bastion i Transistor - onda Hades naravno

Prosle godine su bili popusti 33% na Nintendo ekslusive nesto pre katolickog Bozica. Ja sam tada kupio Super MArio Odyssey za 33€.
Nadam se da ce tako biti i ove godine jer i ja cekam Mario Kart 8 ali nema sanse da im platim punu cenu

Nikakvi su popusti što se tiče ekskluziva. Htela sam da uzmem Mario Kart, ali nisu snizili cenu... Nema ni za Luigi's Mansion, Donkey Kong... Jedino je Mario Odyssey na "popustu" $41.99.
Ekskluzive nikad nisu na nekom velikom popustu na eShop. Neke ekskluzive nikad ni ne budu na popustu.

Primer toga su mainline Pokemon igre. Apsolutno nikad nisu na snizenju nigde.

Ja sam juce uzeo Immortals Fenyx Rising Gold edition (ima sve dlc, pass i slicno), to je neka Ubisoftova igra poput Breath of the wild, ali sa temom grcke mitologije.

Ali jos gomila dobrih igara je na snizenjima, Witcher 3, Assassins Creed u raznim varijantama, Mortal Kombat, Ni No Kuni, Digimon Cyber Sleuth/Hackers Memmory(to su 2 igre u bundle), Crash i Spyro sam vec pomenuo, My Hero Academia, Jump Force(opasno snizen), gomila indi igara poput Cuphead, Spiritfarer i Dead Cells...

Dobri su popusti stvarno. Ja sam navikao da od eShopa nikad ne ocekujem popuste na ekskluzive ili da su jako mali, pa se ne nerviram oko toga. Gledam da sve te igre kupim u fizickoj varijanti zbog toga(a posle mogu i da ih preprodam, sto sa digitalnim ne mogu), mada sam ovaj put kupio Breath of the wild u digitalnoj, jer je bas bio dobar popust na GameStop-u.

Takodje, pogledajte igricu Raji. Na popustu je oko $12 i u pitanju je God of War/Prince of Persia tip igre, ali sa indijskom mitologijom. Uradio ju je neki indijski studio i ja sam bar bio zadovoljan.

Poslednja izmena:
Ekskluzive nikad nisu na nekom velikom popustu na eShop. Neke ekskluzive nikad ni ne budu na popustu.
Ako je tako, onda je to baš bedno s njihove strane, kao da će osiromašiti ako daju 50% popusta za crni petak, novogodišnju rasprodaju i slično. Ja sam switch uzela najviše zbog njihovih ekskluziva i ostalih platformera, a ove ove tipa Witcher, Assassin’s Creed igram na PS5 jer je jača konzola. U svakom slučaju, napravila sam listu na DekuDeals, pa će me obavestiti ako bude neki dobar popust.

Takodje, pogledajte igricu Raji. Na popustu je oko $12 i u pitanju je God of War/Prince of Persia tip igre, ali sa indijskom mitologijom. Uradio ju je neki indijski studio i ja sam bar bio zadovoljan.
Pogledaću tu Raji, zvuči zanimljivo, hvala na preporuci.

Ja sam pazirala stari dragulj Neighbours back from hell, vraća u detinjstvo. 😄

Ja sam porucio Donkey Kong, sutra stize.Iskreno jedva cekam da je probam…koliko li ce me zena trpeti jos ja ne znam 😃😬

Ako niste igrali Inside, za $2 def. vredi uzeti. Odlicna igra.

po prvi put sam video pillars of eternity na rasprodaji i naravno odmah uzeo. 12 dolara

Nazad
Vrh Dno