Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
haha south park. eto jos jedne igre na switchu koju nisam igrao a igra mi se
Pogotovo sto su cene igara bezobrazno visoke, pa tako za prosek od 40-50 evra mozes da dobijes neki jadni port sa mobilnog telefona.
+ virtual console ce ispasti mega prc, jer se vise i ne spominje.
Po meni, vredi svaku paru. Ps4 mi je glavni sistem ali Switch se koristi vrlo cesto. Nosio sam ga na put. Mnogo sam igrao Dark Souls 3 poslednjih nedelja pa mozda zato. U svakom slucaju prodajem je.Vredi li, pitam ja vas?[emoji3]
Ok, sirice se lista naravno, medjutim najvise zbog zelde, marija i skajrima, razume se..ali da li zagristi metak..
Procureo je Switch exploit zbog Tegra exploita i Switch bi uskoro trebao da bude hakovan.
Ali izgleda da će Nintendo izbaciti (ako već nije), reviziju konzole gde je taj exploit zakrpljen.
Tako da preporuka da se ne radi update ako mislite da hakujete i da ako nemate Switch a planirate da hakujete uzmete trenutnu verziju Switcha.![]()
Hardverska greška je u pitanju, Nintendo tu ništa ne može FW update-ovima. Samo da eventualno blokira MP.
Znači sad će polovne konzole da idu skuplje nego nove
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Sa Zeldom baterija je oko 2h. Mozda malo vise. Ako se ugasi wifi trajace duze. Ni jednom se nije pregrejao.Jel se pregreva?Kakvo je trajanje baterije npr sa Zeldom, kad je u portabl modu?Kakav je kvalitet dzojstika ili bolje uzeti one kao dzojped nastavke?Grebe li se ekran tako lako kad se ubaci u dock il su to samo vlogerska pro$eravanja?
Jel hakovana ikad neka Nintendova konzola? Ja ne pamtim.
Sent from mTalk
Jel se pregreva?Kakvo je trajanje baterije npr sa Zeldom, kad je u portabl modu?Kakav je kvalitet dzojstika ili bolje uzeti one kao dzojped nastavke?Grebe li se ekran tako lako kad se ubaci u dock il su to samo vlogerska pro$eravanja?
Video sam na aliju neke kontrolere xa petnaestak evra...za slucaj da su dzojoni premali(kad se skinu)
Treba sutra da vidim switch kako izgleda uzivo i cuci u ruci.
Ovo je sjajno (13$ na Gearbestu), a baš gledam cene po oglasima za konzolu, ima ih i za 330€ već sa Zeldom. Vreme je ...
Poruci jos jedan ako mozesPorucio ja oroginal iz USA pa kad mi stigne mogu ti uzajmim da uradis rivju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari