Šta je novo?

Nintendo Switch (Nintendo NX)

haha south park. eto jos jedne igre na switchu koju nisam igrao a igra mi se

Ne bih ti je preporučio.
Prošla igra je bila zanimljiva, ovo novo je manje-više isto...sa nezanimljivom pričom.

prosla je bila bas dobra, sad za ovu ne znam, videcu. svakako cu da je odigram

meni je trenutni izbor igara za switch poprilicno jadan. sa konzolom sam uzeo mario odyssey i nba 2k18 i to je, sem zelde koju cu uzeti, otprilike jedino sto me privlaci od celog line upa. probao sam Arms proslog vikenda kad je bio free i definitvno ne bih dao pare za to. Pogotovo sto su cene igara bezobrazno visoke, pa tako za prosek od 40-50 evra mozes da dobijes neki jadni port sa mobilnog telefona.
na eshop-u nema ni mnogo demo-a za skidanje, jedino je kirby vredan pomena, svesni su da su igre njesra pa koga zaebu.

+ virtual console ce ispasti mega prc, jer se vise i ne spominje.

zato dobijamo najave ovih kolekcija, jedva cekam da saznam cenu za ovo:
https://www.polygon.com/2018/4/6/17...collection-nintendo-switch-games-release-date

Pogotovo sto su cene igara bezobrazno visoke, pa tako za prosek od 40-50 evra mozes da dobijes neki jadni port sa mobilnog telefona.

+ virtual console ce ispasti mega prc, jer se vise i ne spominje.

Za 40-50e možeš da kupiš bilo koju Switch igru (govorim o fizičkim igrama, uključujući Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2...), a ne neki jadni port sa mobilnog telefona.

Virtual Console je najverovatnije vezan za plaćeni online launch koji kreće na septembar.

Poslednja izmena:
Vredi li, pitam ja vas?[emoji3]
Ok, sirice se lista naravno, medjutim najvise zbog zelde, marija i skajrima, razume se..ali da li zagristi metak..

Vredi li, pitam ja vas?[emoji3]
Ok, sirice se lista naravno, medjutim najvise zbog zelde, marija i skajrima, razume se..ali da li zagristi metak..
Po meni, vredi svaku paru. Ps4 mi je glavni sistem ali Switch se koristi vrlo cesto. Nosio sam ga na put. Mnogo sam igrao Dark Souls 3 poslednjih nedelja pa mozda zato. U svakom slucaju prodajem je.
Ako treba neki savet: Ask and learn! :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Procureo je Switch exploit zbog Tegra exploita i Switch bi uskoro trebao da bude hakovan.
Ali izgleda da će Nintendo izbaciti (ako već nije), reviziju konzole gde je taj exploit zakrpljen.
Tako da preporuka da se ne radi update ako mislite da hakujete i da ako nemate Switch a planirate da hakujete uzmete trenutnu verziju Switcha. :)

Procureo je Switch exploit zbog Tegra exploita i Switch bi uskoro trebao da bude hakovan.
Ali izgleda da će Nintendo izbaciti (ako već nije), reviziju konzole gde je taj exploit zakrpljen.
Tako da preporuka da se ne radi update ako mislite da hakujete i da ako nemate Switch a planirate da hakujete uzmete trenutnu verziju Switcha. :)

Hardverska greška je u pitanju, Nintendo tu ništa ne može FW update-ovima. Samo da eventualno blokira MP.

Znači sad će polovne konzole da idu skuplje nego nove :)

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Hardverska greška je u pitanju, Nintendo tu ništa ne može FW update-ovima. Samo da eventualno blokira MP.

Jeste, ali opet će hack biti lakši i bolji na nižem FW nego na novijem.
A Nintendo rešava problem izbacivanjem revizije gde je taj hardverski problem sređen, što naravno neće uticati na starije verzije konzola koje su trenutno u prodaji.

Znači sad će polovne konzole da idu skuplje nego nove :)

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Vrlo moguće da će Switch konzole sa Tegra exploitom imati veću cenu na tržištu nego revizija koje će imati sređen taj problem.

Poslednja izmena:
Ako cemo realno i treba da ima vecu cenu.

Jel hakovana ikad neka Nintendova konzola? Ja ne pamtim.

Sent from mTalk

Jel se pregreva?Kakvo je trajanje baterije npr sa Zeldom, kad je u portabl modu?Kakav je kvalitet dzojstika ili bolje uzeti one kao dzojped nastavke?Grebe li se ekran tako lako kad se ubaci u dock il su to samo vlogerska pro$eravanja?

Ja sam tek nedavno dobio priliku da isprobam konzolu i nisam uopšte zadovoljan ergonomijom. Joypad-i imaju vrlo neprirodan položaj u ruci, desni pogotovo jer lomi palac. Kvalitet izrade i ekrana su mi bolji nego što sam očekivao, ali već nakon 20-ak minuta igranja mi je trebao odmor za ruke. Ovo ja najverovatnije ne bih ni uzimao bez onog pro kontrolera.

I ne samo to, moralo bi se uzeti još par dodataka da poprave problem sa stalkom pozadi, grebanje ekrana koji je plastičan, neki kvalitetniji licencirani powerbank koji neće spržiti USB ulaz ...

Poslednja izmena:
Jel se pregreva?Kakvo je trajanje baterije npr sa Zeldom, kad je u portabl modu?Kakav je kvalitet dzojstika ili bolje uzeti one kao dzojped nastavke?Grebe li se ekran tako lako kad se ubaci u dock il su to samo vlogerska pro$eravanja?
Sa Zeldom baterija je oko 2h. Mozda malo vise. Ako se ugasi wifi trajace duze. Ni jednom se nije pregrejao.
Po meni je malo preterivanje sto se ljudi zale na polozaj joycona u ruci. Ja sam 190cm, sake kao lopate, pa nemam problema. Cak ni pro nisam uzeo jer uglavnom igram u handheld modu. Cak mi se svidja i da skinem joycon pa u svaku saku po 1. Jedino sto mi je bas nezgodno je npr da koristim jedan joycon kao poseban kontoler. To je bas malo, pogotovo je L nezgodon zbog polozaja tastera. Ali sam uzeo one volancice u koje se smesti joycon i tako je skroz ok. Cak zabavno.
To mi je bas super.
Za ekran sam uzeo odmah foliju. Tj nintendov case uz koji je isla folija. Nema problema ako se pazi. Sve moze da se pokvari i polomi ako se koristi dovoljno sile i nepaznje.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel hakovana ikad neka Nintendova konzola? Ja ne pamtim.

Sent from mTalk

Nakon N64 svaka Nintendo konzola je hakovana/čipovana (GC, Wii, WiiU, DS, 3DS). :)

Ne pregreva se, baterija traje oko 3 sata zavisno od igre, cela konzola i kontroleri su dobrog kvaliteta ali su digmići i analozi mali, nekome će to biti problem a nekome ne.
Ekran je odličan, ne grebe se baš toliko lako ali svakako je bolje zalepiti neku zaštitu za ekran koja se može naći i za par stotina dinara. Inače baš zato što je ekran plastičan vrlo ga je teško polomiti. UI je praktičan, jednostavan i brz.
Iznenadio sam se koliko je u stvari Switch generalno mali, kako sam Switch tako i Joy Coni (dugmići i analozi takođe), tako i dock.

Poslednja izmena:
Video sam na aliju neke kontrolere xa petnaestak evra...za slucaj da su dzojoni premali(kad se skinu)
Treba sutra da vidim switch kako izgleda uzivo i cuci u ruci.

bilo bi extra kad bi napravili jedan stabilan build androida za ovo cudo

jel moze da se nadje stara hw revizija u radnjama jos uvek?

Može, novija verzija bi tek trebala da krene da se isporučuje uskoro.

Ovako na prvu loptu...onaj osecaj kao kad sam prvi put uzeo game boy.[emoji3]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Zar nije na KP oko 300e nov? Za Zeldu i Marija sta ce ljudima hak uopste i zamlacivanje sa tim.. :D

ma meni se svidja hack ne da bi igrao krekovane igre, nego da mogu da radim sa konzolom sta ja ocu a ne sta mi oni kazu. recimo vidim switch kao odlican multi boot uredjaj. tad ce da bude pravi "switch".

igrice cu lako da kupim, ne trebaju mi pirati. android, linux, vec ne mogu

Vrh Dno