Expressionism
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2007
- Poena
- 319
Ma igra je teshki shit. Bolje predjite na neku drugu igru. ionako su izletele njih 10ak u poslednjih mesec ipo.
Izgleda da na Ati-jevim karticama igra secka.
sad sam probao, radi totalno opusteno, jest da je na 800x600 ali nisam vise ni ocekivao od 9600xt, kod ortaka npr na x1800 sece i na 640x480, dok kod drugog na 6600gt na 1024x768 radi super...
p.s. kako da namestim manual transmision??
Aj molim te procitaj sta si napisao
Napisao si da kod tebe na 9600xt radi bolje nego na x1800xt, bar tako zvuci.
salu na stranu, to je sve do procesora, drajvera i pozadinskih procesa. Meni radi avg ~35fps (demo barem tako radi), tj ne pada ispod 30, najcesce je ~38-40 sve max, 1280x1024, bez AA, 8xAF. Do duse , ko me zna bilo licno ili po postovima, zna da je meni to jedva igrivo![]()
gamespot je napisao(la):Every platform gets a piece of the avalanche of advertising that permeates the game. Sure, races in real life are heavily sponsored, but ProStreet takes it too far--there's nary a stretch of track where there's not some sort of advertisement for motor oil or car insurance. It doesn't seem possible, but 360 and PC owners get to enjoy even more advertising thanks to dynamic ads that will be downloaded when you start the game up for the first time. Even better, some of the achievements are sponsored by a car insurance company. It's too bad that the cost of the game and the ridiculous amount of advertising isn't making EA enough money--on the Xbox 360 (and according to EA, soon on the PS3) you can use real cash to unlock cars and upgrades. Every single time you go to buy a car, you're asked if you want to use in-game cash or real money. You don't even need to have unlocked a car to be able to purchase it with real cash, which is really unfair since you can use that unlocked car to zoom right to the top of the leaderboards on the early courses.
LoL! Ovo nisam znao
Gotova verzija nfsps nije tako losa koliko sam mislio kad sam odigrao demo koji je najveci krs.
Dobre strane nfsps:-dobra grafika
-mozes da budzis bmw
-dugo traje
-upravljanje nije lose kad igras na racer(u demou je bilo shit )
Lose strane nfsps:-nema ulicnih trka
-nema mercedesa
-strelice za pravac(smesno)
-zavisi dosta od procesora,na mojoj masini iz potpisa imam avg-24 frejma
,dok moj ortak ima x1650pro i athlon x2 4400+ i ima avg-32
Na koje strelice za pravac mislis? one koje pokazuju idealnu putanju? Ako mislis na te, mogu da se iskljuce ...
Kod mene na integraciji šljaka u 1280x800 (malo sam se zabunio pa napisao 1280x720 u nekom od prošlih postova), ali ne izgleda baš onako kako može, dok sam kod drugara probao na 4000+, 2GB i 8600GT (ništa klokovano), gura u 1680x1050 sve na high...
Jest, gura, ali sa 15 fps!?
Imam za nijansu jacu masinu od te i nije bas igrivo na toj rezoluciji sa svim opcijama na high, da se razumemo.
Ja sam sve opcije stavio na Off, samo je Car Detail na High, toliko mu treba da izgleda koliko toliko normalno a da bude Ok igrivost, ne u 15fps. Zasecka samo kad neko ispred mene proleti kroz neku zemlju/pesak pa podigne prašinu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari