Šta je novo?

NFS Pro Street

Ma igra je teshki shit. Bolje predjite na neku drugu igru. ionako su izletele njih 10ak u poslednjih mesec ipo.

Napljuvao sam demo, ali dao sam jos jednu sansu prostreet-u ...i sve mi je bolja i bolja. Forcefeedback me je iznenadio prijatno, drift je fantastican, ostale trke stvarno nisu lose...napominjem mora se igrati na volanu sa forcefeedback-om i namestiti manuelni menjac, pogasiti sve pomoci. Tako mi se po necemu odvaja od ostalih serijala nfs-a.Da ne govorim o grafici i izgledu auta ,pervertito!
Moje skromno misljenje, nek niko ne zameri.
Ne znam za ikakvo seckanje, lepo radi, gledam fraps i vidim 30 - 40 slicica , na 1280x800, 4 aa, sve u fulu.

Umalo da zaboravim i da je ocrnim malo,,,, prica je katastrofa ( hmmm, koja prica?) u odnosu na ranije nfs naslove

Poslednja izmena:
sad sam probao, radi totalno opusteno, jest da je na 800x600 ali nisam vise ni ocekivao od 9600xt, kod ortaka npr na x1800 sece i na 640x480, dok kod drugog na 6600gt na 1024x768 radi super...

p.s. kako da namestim manual transmision??

Poslednja izmena:
sad sam probao, radi totalno opusteno, jest da je na 800x600 ali nisam vise ni ocekivao od 9600xt, kod ortaka npr na x1800 sece i na 640x480, dok kod drugog na 6600gt na 1024x768 radi super...

p.s. kako da namestim manual transmision??

Aj molim te procitaj sta si napisao :)

Napisao si da kod tebe na 9600xt radi bolje nego na x1800xt, bar tako zvuci.

salu na stranu, to je sve do procesora, drajvera i pozadinskih procesa. Meni radi avg ~35fps (demo barem tako radi), tj ne pada ispod 30, najcesce je ~38-40 sve max, 1280x1024, bez AA, 8xAF. Do duse , ko me zna bilo licno ili po postovima, zna da je meni to jedva igrivo :)

Igra nije vredna spomena a ne teme na Benchforumu !!!

*** Crysis mi bolje radi neko ovaj krs od NFS-a. :d Neznam zbog cega je toliko zahtevan.

@Vule

Are you sure that you are sure you want to uninstall?

YES NO

Necu ni da ga instaliram :p

Aj molim te procitaj sta si napisao :)

Napisao si da kod tebe na 9600xt radi bolje nego na x1800xt, bar tako zvuci.

salu na stranu, to je sve do procesora, drajvera i pozadinskih procesa. Meni radi avg ~35fps (demo barem tako radi), tj ne pada ispod 30, najcesce je ~38-40 sve max, 1280x1024, bez AA, 8xAF. Do duse , ko me zna bilo licno ili po postovima, zna da je meni to jedva igrivo :)

ajde da se salimo do kraja :) da, radi bolje kod mene, ne verujem ni da je do procesora, lik ima venisa na 2.0, a ja socket A koji je star 10 dina, na 1,7....

iako mogu da je igram, igra je shit %&#$ sve u svemu

gamespot je napisao(la):
Every platform gets a piece of the avalanche of advertising that permeates the game. Sure, races in real life are heavily sponsored, but ProStreet takes it too far--there's nary a stretch of track where there's not some sort of advertisement for motor oil or car insurance. It doesn't seem possible, but 360 and PC owners get to enjoy even more advertising thanks to dynamic ads that will be downloaded when you start the game up for the first time. Even better, some of the achievements are sponsored by a car insurance company. It's too bad that the cost of the game and the ridiculous amount of advertising isn't making EA enough money--on the Xbox 360 (and according to EA, soon on the PS3) you can use real cash to unlock cars and upgrades. Every single time you go to buy a car, you're asked if you want to use in-game cash or real money. You don't even need to have unlocked a car to be able to purchase it with real cash, which is really unfair since you can use that unlocked car to zoom right to the top of the leaderboards on the early courses.

LoL! Ovo nisam znao

Gotova verzija nfsps nije tako losa koliko sam mislio kad sam odigrao demo koji je najveci krs.
Dobre strane nfsps:-dobra grafika
-mozes da budzis bmw
-dugo traje
-upravljanje nije lose kad igras na racer(u demou je bilo shit )

Lose strane nfsps:-nema ulicnih trka
-nema mercedesa
-strelice za pravac(smesno)
-zavisi dosta od procesora,na mojoj masini iz potpisa imam avg-24 frejma
,dok moj ortak ima x1650pro i athlon x2 4400+ i ima avg-32

Gotova verzija nfsps nije tako losa koliko sam mislio kad sam odigrao demo koji je najveci krs.
Dobre strane nfsps:-dobra grafika
-mozes da budzis bmw
-dugo traje
-upravljanje nije lose kad igras na racer(u demou je bilo shit )

Lose strane nfsps:-nema ulicnih trka
-nema mercedesa
-strelice za pravac(smesno)
-zavisi dosta od procesora,na mojoj masini iz potpisa imam avg-24 frejma
,dok moj ortak ima x1650pro i athlon x2 4400+ i ima avg-32

Na koje strelice za pravac mislis? one koje pokazuju idealnu putanju? Ako mislis na te, mogu da se iskljuce ...

a kako da ugasim strelice inace na analogu je extra za igranje tastatura je shit

Obratite paznju ako niste do sada kada izlazite na TIME ATTACK trke (ili kako se vec zovu, ne znam tacno jer ne igram igru, a zapazio sam kod burazera kad igra) i kada odradite ono paljenje guma, u sceni kad se automobili priblizavaju startnoj crti, kako se tockovi automobila koji je u toj sceni u pozadini ne okrecu, vec auto klizi po podlozi...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Poslednja izmena:
Kod mene na integraciji šljaka u 1280x800 (malo sam se zabunio pa napisao 1280x720 u nekom od prošlih postova), ali ne izgleda baš onako kako može, dok sam kod drugara probao na 4000+, 2GB i 8600GT (ništa klokovano), gura u 1680x1050 sve na high...

meni loše radi nfs,prvih 4 trka sve ide ko podmazano i od jednom nece preko 25fps cak opada do 10 , šta da radim. U meniu je fps 90 dok sam na pocetku vozio prve trke imao sam 40-50 fps sad blagi užas šta može biti?
ajde ljudi pomagajte,prostreet i cod 4 mi secka (ali nedefinisano čas ima 20fps,40 pa opadne na 15) a recimo bioshock,lost planet i tdu mi radi savršeno glatko. Drajvere koje koristim su 169.04 beta,nisam više pametan osim da lepo reinstaliram komp pošto več ima jedno 1.5 god kako nisam reinstalirao.

Kod mene na integraciji šljaka u 1280x800 (malo sam se zabunio pa napisao 1280x720 u nekom od prošlih postova), ali ne izgleda baš onako kako može, dok sam kod drugara probao na 4000+, 2GB i 8600GT (ništa klokovano), gura u 1680x1050 sve na high...

Jest, gura, ali sa 15 fps!?
Imam za nijansu jacu masinu od te i nije bas igrivo na toj rezoluciji sa svim opcijama na high, da se razumemo.

a sto nije igrivo ja sa masinom iz potpisa 1280*1024 sve na high i fps uglavnom preko 35

ps @zlatann na koliko ti radi djavolak (mislim na grafu)

Poslednja izmena:
Jest, gura, ali sa 15 fps!?
Imam za nijansu jacu masinu od te i nije bas igrivo na toj rezoluciji sa svim opcijama na high, da se razumemo.

Ja sam sve opcije stavio na Off, samo je Car Detail na High, toliko mu treba da izgleda koliko toliko normalno a da bude Ok igrivost, ne u 15fps. Zasecka samo kad neko ispred mene proleti kroz neku zemlju/pesak pa podigne prašinu...

@FXGT radi mi na def 625/900,(760,1000 radi skroz stabilno)
Sto se tice igrivosti meni je pojam istog preko 30,35 fps a to dobijam sa rezolucijom 1280x800 4aa i sve na high, ali kad stavim na 1680x1050 mislim da bude znatno manje .

Ja sam sve opcije stavio na Off, samo je Car Detail na High, toliko mu treba da izgleda koliko toliko normalno a da bude Ok igrivost, ne u 15fps. Zasecka samo kad neko ispred mene proleti kroz neku zemlju/pesak pa podigne prašinu...

Ok je sa tvojom mashinom,mislio sam na tvog druga koji ima sl konf. mojoj i igrivost koju si spomenuo.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno