Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Suicide_samurai je napisao(la):
mene je nfs mw totalno smorio i nema zelju da ga zavrsim... bice ovo prvi nfs od 5-ice koji nisam zavrsio :( (5-icu sam presao 5 puta :d)

predi brate.....bmw je to :)

Kakav god da je taj bmw (a probao sam ga na pocetku, mada znam da nije bio na max), ovaj nfs jednostavno ne zavredjuje moju paznju.... Istina je da ima toliko unapredjenja, ali jednostavno nista revolucionarno, kao da je ceo serijal upao u neku kolotecinu i ljudi iz EA nisu sposobni da smisle nista novo. I ovo sto sam izgurao do treceg mesta (znaci sad sam 4.) je puno, nego me djavo terao da je predjem, ali necu u inat EA-u (mda znam da ih to puno ne dotice). Nadam se da ce sledeci deo biti originalniji, pre svega! Ne trebaju mi nikakva graficka.zvucna unapredjenja samo da postoji originalna ideja koju treba slediti....

Suicide_samurai je napisao(la):
Kakav god da je taj bmw (a probao sam ga na pocetku, mada znam da nije bio na max), ovaj nfs jednostavno ne zavredjuje moju paznju.... Istina je da ima toliko unapredjenja, ali jednostavno nista revolucionarno, kao da je ceo serijal upao u neku kolotecinu i ljudi iz EA nisu sposobni da smisle nista novo. I ovo sto sam izgurao do treceg mesta (znaci sad sam 4.) je puno, nego me djavo terao da je predjem, ali necu u inat EA-u (mda znam da ih to puno ne dotice). Nadam se da ce sledeci deo biti originalniji, pre svega! Ne trebaju mi nikakva graficka.zvucna unapredjenja samo da postoji originalna ideja koju treba slediti....
Bio je nabudzen 100% jer su svi BMWi na 100% posto se oni i ne budze... a i ne ocekujes da ti onaj ljakse budzi auto, kako ti ga uzme tako ti ga i vrati...

Kao na prvom mestu je BMW.Katastrofa.I jos je jadan.Ne mozes nista da menjas na njemu.Koma.Nadam se da nece uprskati i sledeci deo.

smith_bre je napisao(la):
Originally Posted by AyS^
mene kad navataju,kad mi se napuni crveno za "busted" -> brzo ALT+F4 i pravac WIN i kad se vratim sve normalno : ))))))))))))

Da li ste probali tu foru u igri "Juiced" ??? :D
U JUced-u sam naso gde drzi sejvove pa sam ih pre svake trke kopirao , a ovde naravno da radi alt+f4 :D

Doshao sam do Razora (josh on mi je ostao) i mogu da kazem da mi se najvishe svidjaju Lamboi - Gallardo sam vozio skoro sve vreme od kako sam ga dobio na Pink slipu, dok sam Murcielago sam kupio (i on je za nijansu bolji od Gallarda). Carrera GT nije losha (veoma brzo ubrzava i ima dobar zvuk motora), ali mi se ne svidja kako "lezi" na putu (chak i posle podeshavanja), dok je Corveta po meni krsh zivi (mozda samo za pandure valja). Od ostalih automobila imam Porshe Cayman, Eclipse, Lexus i EVO VIII koji su svi dobri, ali posle Lamborginija su smeshni :D

Meni je najbolja Korveta (ne nije smesno :) ), sa njom sam presao igricu (i sa Suprom, kao i McLarenom Mercedes).

Ja imam sledece automobile u garazi:

BMW M3 GTR

Mercedes-Benz McLaren SLK

Dodge Viper

Chervolet Corvette

Lamborghini Murcielago

jel vas ne smara ovaj zuckasti efekat kada se visual stavi na high. odvratno!

Da li se meni ovo cini ali kad se vozi challenge series, naravno nema da se biraju kola, neki auti imaju promenjene farove i stopove a nema nigde u igri da se menjaju, ovo sam zapazio na toyoti supri, mitsubishi eclipsei drugim. Ajde javite ako je jos neko to provalio

E stvarno to žutilo izgleda odvratno. Prvo sam mislio da je zbog grafičke, al zabodem 2.0 šejdere i ono isto... bolje da su ga nazvali Need For Speed: Fallout...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
E stvarno to žutilo izgleda odvratno. Prvo sam mislio da je zbog grafičke, al zabodem 2.0 šejdere i ono isto... bolje da su ga nazvali Need For Speed: Fallout...

Mozda trazi 3.0 :D ne stvarno par ljudi koji imaju starije ATI-je se zali na los rad ove i prethodna dva NFS-a....

staljin je napisao(la):
Malo se kasno ukljucujem.Ocekivao sam vise.
Sta ces vise od 460 postova :D
Toliko price za tako losu igru :d

Poslednja izmena:
illidan je napisao(la):
Sta ces vise od 460 postova :D
Toliko price za tako losu igru :d

:zgran: :D ko sto rekoh u onoj temi sto je bolja igra to manje postova, ovde je upravo dokazano da je kvalitet igre obrnuto proporionalan broju postova o njoj na benchmarku :D

Mare je napisao(la):
Mozda trazi 3.0 :D ne stvarno par ljudi koji imaju starije ATI-je se zali na los rad ove i prethodna dva NFS-a....
Ma ne žalim se ja na loš rad, meni radi super, ali izgleda ružno... i što je najgore, tako izgleda i na shotovima po netu...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ma ne žalim se ja na loš rad, meni radi super, ali izgleda ružno... i što je najgore, tako izgleda i na shotovima po netu...
Jel to pao upgrade :) ? Mislim da ova igra podrzava HDR, sem ako je to bila netacna informacija (bilo na jednom sajtu, nemam kako da proverim), u tom slucaju mora SM 3.0.

zigic je napisao(la):
jel vas ne smara ovaj zuckasti efekat kada se visual stavi na high. odvratno!
Jos gore je kad to vidis u filmovima, samo tamo furaju "plavi" fazon (kao da je snimano na nekoj drugoj planeti, sa drugacijim suncem i atmosferom), npr. Chasing ghosts...

Mare je napisao(la):
:zgran: :D ko sto rekoh u onoj temi sto je bolja igra to manje postova, ovde je upravo dokazano da je kvalitet igre obrnuto proporionalan broju postova o njoj na benchmarku :D

Katastrofa.NFSMW ce da napravi rekord.Prevazisao i quake4 i F.E.A.R. ( po postovima ).Bas to.Sto je jadnija igra to je veca polemika.
I jadna je ova zuta boja.

GoranM je napisao(la):
Jos gore je kad to vidis u filmovima, samo tamo furaju "plavi" fazon (kao da je snimano na nekoj drugoj planeti, sa drugacijim suncem i atmosferom), npr. Chasing ghosts...
Hm primetno je u zadnje vreme da filmovi strasno vole da imaju color balance doradjen u nekoj nijansi, napr. swordfish je sav zutonaradzast, ima gomila primera a evo nfs je sav zut ko limun

To je valjda zbog atmosfere :D

Nabaio sam igu i vec sam je presao. IGRA JE APSOLUTNI VRH. Na sve su mislili. Svaka im cast. Sve pohvale. Ubedljivo najjaci auto je BMW M3 GTR koji se dobija kada se igra zavrsi.

Vidi se da si igrao sve prethodne delove, i to s razumevanjem...

Jes da ne volim doticnog ali: "Mis'im s'a reci?" :D

studiovpc je napisao(la):
Da li se meni ovo cini ali kad se vozi challenge series, naravno nema da se biraju kola, neki auti imaju promenjene farove i stopove a nema nigde u igri da se menjaju, ovo sam zapazio na toyoti supri, mitsubishi eclipsei drugim. Ajde javite ako je jos neko to provalio

Kako ne mozes? Na supri kada stavis bodykitove automatski dobijas druge farove i stopove ;)

SpawnSCG je napisao(la):
Nabaio sam igu i vec sam je presao. IGRA JE APSOLUTNI VRH. Na sve su mislili. Svaka im cast. Sve pohvale. Ubedljivo najjaci auto je BMW M3 GTR koji se dobija kada se igra zavrsi.

Ne znam na konto cega si to izjavio ali ajde.Stvar ukusa.

Pimp my ride, baby :)

Evo i mojih automobila:

Prilozi

• a4.jpg
    a4.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 73
  • c6.jpg
    c6.jpg
    33.8 KB · Pregleda: 74
  • carreragt.jpg
    carreragt.jpg
    36.7 KB · Pregleda: 72