Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Ima_se_winamp je napisao(la):
Jojjj ne znam.... nisam ni gledao... izbrisao sam igru cim sam je preso, jer me razocarala... Nervira me zato sto je samo jedna velika reklama za BMW....
Imam jedno pitanje.... Da li ti je black edition?? Da mi kazes kakvi su oni bonus automobili, jer nisam za to znao tada, a sada mi je kasno da vidim.... ,)
A NFS Porsche Unlished je jos veca reklama za Porsche :D

mislim da je reklama za Porsche opravdana, sem toga gde si ti u NFS5-ici video brzine preko 250km/h?

ja sam u tom delu najvise vozio 312km/h

Evo i ja sam je presao. Zameram im sto nisu stavili i pandure na motorima koji te jure, oni kao da ne postoje, a puna ih je Amerika, mislim fale mi da ih obaram kao cunjeve :smash: takodje mi fali i nocna voznja ;)

GoranM je napisao(la):
Igra je razocaravajuca i to zbog:
1. Nerealne fizike, ali zaista nerealne, mislio sam da ispod onoga u UG 1 i 2 ne moze da se ide, kad ono izgleda da moze :smash:
2. Ako je vec fizika nerealna logicno je da igra hvata na fazone grafike i osecaja brzine, ali:
-- Tekstura asvalta je kao sto neko rece slicna onoj iz '99 (pa skoro da NFS 5 ima bolju)
-- Drvece je gore nego u NFS 4, ali zaista, dve "ravni" i eto krosnje, strasno! Lisce ni da se nazire, samo neka mrljotina k'o vodenim boicama, pa NFS 6 je imao bar 3x lepse drvece
-- Ne moze da se iskljuci onaj glupi "motio blur" i onaj efekat "vhuummm..." kad prolazis blizu ograde u krivini (i jos se sve one strelice na ogradi "mrljaju"), mislim koga to treba da napali, decu od 10 godina???
-- Nitro ne da ne radi kako treba, nego nema veze sa realnoscu (ni malo)
-- Osecaj brzine je bar 2x manji nego u predhodnim delovima (a on je za arkadnu igru NAJVAZNIJI). Vozim 200 km/h, a kao da idem 100, uzas (neka malo "gospoda" programeri uzmu Wipeout, pa se podsete sta je brzina, pa neka onda sednu da programiraju).
-- Igra nema nikakvog smisla na volanu, kao ni bilo koja druga fliperana, dok je UG 1 i UG2 jos i znao da bude interesantan sa volanom
-- Srozali su izbor poboljsanja automobila i one "finese", mnogo losa odluka.
-- Kompletno osvetljenje u igri primenjuje "fazone" kao u igri Driv3r. Pa ljudi ono kao da se desava na nekoj vrlo cudnoj planeti, sa vrloo cudnom atmosferom i vrlooo cudnim efektima prelamanja svetlosti (da li ce ikada prestati da primenjuju nerealno sencenje ala Doom 3, Q4, Riddik). Sve u svemu sencenje je propast (ljudi ono je jadno). Stanete sa autom, a ona senka (gomila necega se "migolji" po asfaltu) od auta se isto pomera kao i senke drveca, iako vas auto stoji, dakle treba i senka da stoji, ali je lakse programerima da sve bude jedna velika senka u nekoj nizoj rezoluciji. Primenite gomilu omeksavanja i AF filtriranja da koliko toliko izvucete stvar, a zahtevnost ode u PM (mada nije strasna, ali bi mogla biti manja da programeri nisu bili "pametni").
-- Neka primene makar 1/3 fazona sa ostecenjem automobila vidjenim u FlatOut-u i bice super, ali jok (Burn Out sa PS2 da i ne spominjem).
....... ostali slobodno dodajte ovde sve nedostatke, a dobre osobine... pa njih zaista, ali zaista nema. Jedan veliki "korak u nazad" za EA!!!

igrao se,igra se i igrace se,bez obzira na sve :smoke:

AyS^ je napisao(la):
igrao se,igra se i igrace se,bez obzira na sve :smoke:
True, ljudi to je arkadna voznja, uvek bila i uvek ce i biti.

Danas sam ocistio carrier 100% sad mi jos ostaju chalenge-i... nije lose... mislim da je NFS za ono sto predstavlja dobar, ne odlican ali dobar, druga je stvar sto na PC-u nema dobrih voznji generalno pa bi NFS to sve trebao da nadoknadi.

MOja najveca zamerka je sto lepo ko ljudi ne stave check pointe kao u midnight club 2, pa imas lepo ceo grad ali sam biras gde ces ici sem sto moras da overis par tacaka na putu od tacke a do b... to je po meni najbolje, nadao sam se tome jos od U1...

sikili je napisao(la):
Evo i ja sam je presao. Zameram im sto nisu stavili i pandure na motorima koji te jure, oni kao da ne postoje, a puna ih je Amerika, mislim fale mi da ih obaram kao cunjeve :smash: takodje mi fali i nocna voznja ;)

Svaka cast.MOTORI.A i noc.I felne su gore od proslog dela.Tokom cele igre na sva kola stavljam iste felne.Sve su jadne osim njih 2-3 (meni samo jedne) :smash:

presao igricu, poslednji nivo smara........

ipin je napisao(la):
presao igricu, poslednji nivo smara........

zadnji? mene je smorilo vec posle 2-3 predjena protivnika, te jedno, te isto, te jedno, te isto, te jedno, te isto, te jedno te isto.....ko zna pesmu shvatice

a jel porsche unleashed isto pravio EA? (ako jeste tada su bili sigurno drugi ljudi zaduzeni za igru), dakle posle petog dela sve ostalo na PC-u je smesno sto se tiche simulacija, u doticnoj igri si mogao sve bitnije stvari "budziti" ili spustati auto, naravno placati ako slupas auto itd, a ovo danas sto se pravi hmmm pa ... ne znam kako da opisem za koga je ovo pravljeno, najveci bug u igrici pustis gas i kola sama koche.... nisam igrao dalje ali cisto me zanima jel sva kola mogu 350-400 kmh?

NFS5 je pravio kanadski tim koji skoro da nema veze sa EA, pa je zato ispao najbolji :) A nije mi jasno zashto ste svi preshli igru a ne svidja vam se ? :D

Valjda nema nista drugo da se igra, kod mene je pao uninstall, sad se zanimamo sa LFS online, jos samo volan da kupim :d

driver je napisao(la):
A nije mi jasno zashto ste svi preshli igru a ne svidja vam se ? :D

Upravo tako. sto igrate ako ne valja? to me podseca na James Bonda.
ubije 1000 ljudi, spasi svet i sta jos i tako 20 nastavaka. Morate shvatiti da je ova igra nastala sa idejom kao i 007 da se ljudi zabave i iskljuce mozak dok
gledaju/igraju. Jednostavno zar ne. znaci dupli klik na igru pa gasenje mozga.zavrsis-upalis mozak. ;)

Ajmo ponovo!
Kada pokrenwm NFS MW dobijem ovakvu poruku:app error...(pogledaj sliku)
http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=10086&stc=1
Sve je ok radilo sa Daemon tools 3.47 a onda se nesto zeznulo.Probao sam sa Daemon tools 4.0 ali nista.Obrisao sam DT kao i neke njegove drivere,ocistio win prefetch...Juce instaliram Alcohol 120% v1.9.5(build3105) ali nece ni sa njim.
Najveci je problem sto ne mogu da pokrenem CoD2 kao ni AOE III (izbacuje istu poruku),dok mi Queke 4 radi.
Ima li neko ideju kako naterati ove igre da se pokrenu?

Prilozi

• app error.JPG
    app error.JPG
    12.5 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
A nije mi jasno zashto ste svi preshli igru a ne svidja vam se ? :D

cisto da ispostujemo EA na ulozenom trudu :d

Pa presao sam mnogo igara ali nisu mi sve sve svidjale
nekad kad sam vec krenuo pa aj da zavrsim
nekad zato sto nemam nista drugo

_Weasel_ je napisao(la):
Pa presao sam mnogo igara ali nisu mi sve sve svidjale
nekad kad sam vec krenuo pa aj da zavrsim
nekad zato sto nemam nista drugo

pismenosti moja :)

driver je napisao(la):
NFS5 je pravio kanadski tim koji skoro da nema veze sa EA, pa je zato ispao najbolji :) A nije mi jasno zashto ste svi preshli igru a ne svidja vam se ? :D

Sta da se radi.Pocet cu da sakupljam bube od smora.Vreme njesra, kola se nemaju a basem je katastrofa.Kada se budu imali normalni uslovi za zivot onda se nece igrati njesra igre.

Mnogo mi se svidja prelaz na 6. nivou kada dobijem Gallardo posle slk500

Mare je napisao(la):
Kako vas nije smorilo da sa istim autom sve zavrsite, ja sam vozio bar 9-10 razlicitih automobila (nije ni cudo, na pinku sam dobio 11 od 14 mogucih i jos sam kupio i sredio nekoliko)... na kraju meni je ipak najjaci utisak ostavio porsche 911turbo s, jes da je nemac ali su ga bar u igri exra uradili, njega sam vozio zadnja 2-3 protivnika (uz jos porsche gt, covetu, lambo i viper) a prvi deo igre sam igrao malo sa golfom, onda sa suprom i mx8, pa onda svasta mesano. Jedan auto je dobar za muriju drugi za trke tako da treba kombinovati... recimo korveta tako dobro razbija blokade ali i 911s, po dva SUV-a razbije ko zvecke...
Pa to da me panduri lakse nadju, ako stalno menjam kola nista od jurcanja sa plavcima :D

kalla89 je napisao(la):
Mnogo mi se svidja prelaz na 6. nivou kada dobijem Gallardo posle slk500
Ne ces imati potrebe da ga menjas do kraja igre.Osim sa muchelagom i ni jednim drugim.Videces

Ja vise nemam sta da kazem za NFSMW.Moglo je to mnogo bolje.Razocarali su me u mnogim stvarima.Evo brisem je.

Hmmm imam sledeci problem:
Ostao mi je jos jedan milestone do drugog protivnika.I kad god ga predjem nista se ne desava,kao da ga nisam ni presao,stoji jos uvek 4/5??????Jel ima jos nekog da mu se desava ovo ili sam ja jedini ubo neku budjavu verziju.Mozda neki patch? :)

Inache sto se tice automobila tiche ja vozim spejs shatl zvani porche carrera GT :) Ljudi jeste chuli vi taj zvuk?????Shto je najludje na nekim klipovima koje sam gledao(top gear) chuje se josh bolesnije......UUUUUUUWWWwwwwaaaauuuuuuuuuuuuuuu.......pa pustish gas ffffffrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....pa opet UUUUUUUUUUUWWWWAaaaaaaaaaaa....pa nitro uweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehehe dosta puk'o sam :)

PINHEAD je napisao(la):
Hmmm imam sledeci problem:
Ostao mi je jos jedan milestone do drugog protivnika.I kad god ga predjem nista se ne desava,kao da ga nisam ni presao,stoji jos uvek 4/5??????Jel ima jos nekog da mu se desava ovo ili sam ja jedini ubo neku budjavu verziju.Mozda neki patch? :)

Inache sto se tice automobila tiche ja vozim spejs shatl zvani porche carrera GT :) Ljudi jeste chuli vi taj zvuk?????Shto je najludje na nekim klipovima koje sam gledao(top gear) chuje se josh bolesnije......UUUUUUUWWWwwwwaaaauuuuuuuuuuuuuuu.......pa pustish gas ffffffrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.....pa opet UUUUUUUUUUUWWWWAaaaaaaaaaaa....pa nitro uweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehehe dosta puk'o sam :)

ma opusteno brate.....sta nfs napravi od coveka :)

pa mozda treba da predjes i koji trku.....tako sam ja radio......kad predjem sve milestone

Smesno mi je bilo kad me je u jednom trenutku glof GTI prestigao sa Corvetom

mene je nfs mw totalno smorio i nema zelju da ga zavrsim... bice ovo prvi nfs od 5-ice koji nisam zavrsio :( (5-icu sam presao 5 puta :d)

Nazad
Vrh Dno