Šta je novo?

NFS Most Wanted......

Unlock NFSMW Cars ------------ kako bre!? ne mogu da otkljucam
iammostwanted

Unlock the Burger King Challenge -----nisam probao
burgerking

E ovako... malo kasnim sa svim ovim ali nema veze. Do sad sam igrao sve NFS-ove a vecinu i presho. U dva Undergrounda sem budzenja kola jedino shto me je vuklo da igram jeste par adrenalinskih momenata... A u ovom delu inace arkadna priroda ovog serijala je dodatno banalizovana, ojadjena i ogoljena. Dok sam igrao ovu igru imao sam osecaj da gledam shpansku seriju... samooo mnoooogo loshu. Chak i toliko najavljivan povratak jurnjave sa pjakanima je totalno *****ski reshen i posle prve jurnjave strashno smara. Da su ubacili malo vishe automobila (malo manje fensi i "ja-sam-baja-a-mozak-mi-ko-grashak" automobila za paljenje klinaca i devojcica) i da su unapredili nacin upgradeovanja automobila a ne da su ga maltene izbacili mozda bih je i odigrao ovako...

... ovo ce da bude prvi NFS koji ce da leti sa kompa pod hitnom postupku...

P.S. grafika i zvuk su dobri jedino ... moralo je bre neshto da valja od svih tih ulozenih para

Edit: Ah da josh jedna dobra stvar - Avenged Sevenfold - Blinded in Chains :guitar:

Poslednja izmena:
AyS^ je napisao(la):
mene kad navataju,kad mi se napuni crveno za "busted" -> brzo ALT+F4 i pravac WIN :smoke: i kad se vratim sve normalno : ))))))))))))

Takodje ;) ALT-F4 i smanji mi se bounty na kec (ponekad) :)

E da se pohvalim da i ja predjoh igricu, kad saberem sve 10x mi je bolji nfsug2 jedino mi se svidjaju panduri na ovom delu, na kraju igrice sam crk'o od smeha zbog onog pandura kad se razdrao, pridruzujem se svima koji misle da je porsche unleashed najbolji nfs do sad i jeste tamo si bato morao i da kocis da bi postigao nesto ovde pustis malo gas i on sa 300 skrece u krivinu u obliku slova U k'o od sale. Eh da pa i nije ovaj BMW nesto posebno cista reklama, dobro ubrzava ali opet murcielago me je odusevio i nisam uspeo da ga vozim vise od 398 nece da ide preko toga to mu je max. Pozdrav svima i ostaje jedino da docekamo novi nfs i da se nadamo da ce bar i malo da bude bolji od ovog

Poslednja izmena:
Strasno kolika je to reklama.Umesto da se borimo za lamborghinija mi se borimo za jadnog bmw-a.Ali najvise sta me je iznerviralo jeste to sto ne mogu da promenim izgled bmw-a.Imao one budjave felne sto je stavio neki mentol iz EA games-a (i sve ostalo).

OC_Face je napisao(la):
Strasno kolika je to reklama.Umesto da se borimo za lamborghinija mi se borimo za jadnog bmw-a.Ali najvise sta me je iznerviralo jeste to sto ne mogu da promenim izgled bmw-a.Imao one budjave felne sto je stavio neki mentol iz EA games-a (i sve ostalo).

U pravu si za izgled BMW-a felne su ****** a da ne pominjem tek onaj sugav spojler pa ima milion lepsih, body kit je i u redu ali mogli su bar da nam dozvole da menjamo neke delove, stvarno su p**** ovi iz EA, nema veze valjda ce da se poprave sledeci put (bar se nadam da hoce)

hocete da kazete da je smisap igre u stvari shit od BMW-a!!!!???? :mad:
kako bre ne moze da se budzi? e, do mojega. meni je igra ok. za EA.
nego sta kad se dodje do kraja, mislim BMW-a. vozi li se nesto sa njim?

studiovpc je napisao(la):
U pravu si za izgled BMW-a felne su ****** a da ne pominjem tek onaj sugav spojler pa ima milion lepsih, body kit je i u redu ali mogli su bar da nam dozvole da menjamo neke delove, stvarno su p**** ovi iz EA, nema veze valjda ce da se poprave sledeci put (bar se nadam da hoce)
Mislim da su pi... ovi iz BMW-a jer oni su trazili tako, valjda da kupci ne bi overklokovali njihove BMW-e po ugledu na ove u igri... ma koga briga za to kad ima Toyota i Mazda u igri...

zigic je napisao(la):
hocete da kazete da je smisap igre u stvari shit od BMW-a!!!!???? :mad:
kako bre ne moze da se budzi? e, do mojega. meni je igra ok. za EA.
nego sta kad se dodje do kraja, mislim BMW-a. vozi li se nesto sa njim?

Vozi se nesto malo pa kraj.Posle toga imas jos par nevaznih trka.

Ma ja vozim Golfa, jos malo i da ga nabudzim do kraja (trenutno sam 5-ti, kad dobijem treceg dobijam zadnji motor i turbo i na maximumu je :) ). Inace, tek sam za zadnju dvojicu koristio one upitnike (pink slip, money bonus i sl.), pa sam dobio onu korvetu, katastrofa, makar meni, ne mogu da je vozim posle golfa uopste, pa sam je odmah prodao - izgleda je zadnji pogon, a golf prednji, pa mi je totalno neobicno.

ma da bmw se vozi samo na kraju igre dok ne pobegnes od pandura (sto se meni nesto osladilo da bezim od pandura sad sam poceo da se zezam sa njima mnogo) i onda je kraj igre i posle imas 2 trke i to je to, mada ja nisam imao te dve trke jer sam uvek prelazio sve iz race events-a tako da su mi je ostalo samo ono kad te kamera hvata a ti sibas velikom brzinom. Ma najvise mi je krivo sto nema posebno da biram branike, neonke, ozvucenje i slicno kao na ug2 ali ****** valjda ce biti i to. U zadnje vreme samo prelazim neke igre koliko se smaram,ruzno vreme pa mi se ne izlazi iz kuce

zigic je napisao(la):
ja u control panelu nemam ni vpu ni overdrive. negde sam pogubio taj control panel.
inace sa ovim 5.6 catalystom igra vise ne puca. ;)

Skini Omega vozace, ili ako si na Dial-up reci nekom da ti skine.

Onda jednostavno kliknes desnim dugmetom na shortcut za bilo koju igru i imas na jednom mestu opcije za OC, iskljucivanje detalja i raznih parametara i ima svasta u grad...

I svaka ti cast na golu veceras...

Kako vas nije smorilo da sa istim autom sve zavrsite, ja sam vozio bar 9-10 razlicitih automobila (nije ni cudo, na pinku sam dobio 11 od 14 mogucih i jos sam kupio i sredio nekoliko)... na kraju meni je ipak najjaci utisak ostavio porsche 911turbo s, jes da je nemac ali su ga bar u igri exra uradili, njega sam vozio zadnja 2-3 protivnika (uz jos porsche gt, covetu, lambo i viper) a prvi deo igre sam igrao malo sa golfom, onda sa suprom i mx8, pa onda svasta mesano. Jedan auto je dobar za muriju drugi za trke tako da treba kombinovati... recimo korveta tako dobro razbija blokade ali i 911s, po dva SUV-a razbije ko zvecke...

Hm, evo "zavrsih" igru, odgledao sam poslednju animaciju i sad je ostala ova jurnjava sa panduracijom na kraju, jel' neko to zavrsio? Vidim da opet ima neki MileStone-ovi da se zavrse, medjutim panduracija se spawnuje na svakih 20m, a na svakih 50m se spawnuju blokade. Posle 5 minuta jurnjave javila se Mia i nesto rekla, ali nista nisam razumeo osim "...that's the only way." na kraju. Jel' neko razumeo sta je rekla?

A da, probao sam sve automobile iz jace klase i vecinu ovih slabijih. Kad se kupe svi moguci upgrade-i ima tu interesantnih kola i poprilicno su izjednacena. Za jurnjavu sa pandurima golf i clio su neprevazidjeni, nema sta ne mogu da izbegnu i nikako se ne daju "zatvoriti", tako da su neuhvatljivi. Uglavnom sam vozio clio (maximalno nabudzen). Sto se tice ovih jacih, svi porshei su odlicni, lambovi su isto odlicni, s tim sto murcielago voli da zanosi dupetom u krivinama pa nije bas zgodan kad su staze suvise "vijugave". Mercovi su mi krshine, korveta i viper isto. Ni Aston Martin me nije nesto posebno odusevio. Odlican je jos i Mitsu Evo8 takodje za sve moguce prilike, kako trke tako i jurnjave sa panduracijom. Ovo su utisci posle maximalne nadogradnje svih kola svim raspolozivim delovima. Ovaj BMW na kraju nije los, ima odlican handlng, ali je spor ko bulja. Jedva do 300 dogura, na nizbrdici... :d

Jel ima negde u podesavanjima da se ukljuci kontrola proklizavanja, jer kad krecem, auto strahovito proklizava pa je jako tesko brzo startovati (i eskivirati muriju)? Ako je bitno trenutno vozim Mazdu RX8 i upravo sam deklasirao 11.-og sa blacklist-e

miligor je napisao(la):
Jel ima negde u podesavanjima da se ukljuci kontrola proklizavanja, jer kad krecem, auto strahovito proklizava pa je jako tesko brzo startovati (i eskivirati muriju)? Ako je bitno trenutno vozim Mazdu RX8 i upravo sam deklasirao 11.-og sa blacklist-e
Samo malo nagazi nitro i ispravi se odma...

zigic je napisao(la):
Unlock NFSMW Cars ------------ kako bre!? ne mogu da otkljucam
iammostwanted

Unlock the Burger King Challenge -----nisam probao
burgerking

Je li josh neko probao ovo - shto je bitnije uspeo? Nikako nece... kucao sam przo, normalno, sporo, u manje vishe svim menijima... jedino :crash:

u ovom delu nfs-a me jedino interesuje da isprobam razne budze za kola ne i da igram. Ipak prelepo deluju oni automobili na najvishim podeshavanjima.

leksa je napisao(la):
Hm, evo "zavrsih" igru, odgledao sam poslednju animaciju i sad je ostala ova jurnjava sa panduracijom na kraju, jel' neko to zavrsio? Vidim da opet ima neki MileStone-ovi da se zavrse, medjutim panduracija se spawnuje na svakih 20m, a na svakih 50m se spawnuju blokade. Posle 5 minuta jurnjave javila se Mia i nesto rekla, ali nista nisam razumeo osim "...that's the only way." na kraju. Jel' neko razumeo sta je rekla?

SPOILER:

Posle 5 minuta jurnjave javi se Mia i kaze da je panduracija odnosno Cross provalio svaku lokaciju gde se nalazi safe house tako da nema sanse da zbrises tamo niti da iskoristis nijedan hiding place, jednostavno ne postoje. Jedini nacin je da odes na mesto obelezeno na mapi. Tu se zapravo nalazi litica koju tvoj ultrasposobni BMW jedini pod punim gasom moze da preskoci i to ti je jedini nacin za bekstvo.
Dakle, mapa u toj poslednjoj jurnjavi nije interaktivna, ne radi GPS ni za jedan objekat tako da ces morati napamet da nadjes prateci mapu lokaciju koju ti navodi Mia. Lokacija se doduse pojavi na mapi tek posle njenog poziva kao narandzasti kruzic u kom pravu treba da vozis. To je zapravo ulaz u neki put i cim tu udjes, on se izgubi na mapi a ti nastavis dalje, jos recimo 100-200 metara i tu je ta cuvena litica sa koje izvedes skok. To je kraj igre. Mala pomoc: cim krene jurnjava, batali glupiranje s murijom vec idi pravo na lokaciju a lokacija je, (e sad moram da ti opisem, deinstalirao sam igru pa ne mogu da okacim sliku): Idi na "quck race/circuit" i nadji stazu "Clubbhouse", 29-a po redu, poslednja. U gornjem levom uglu vidis da staza kruzno zavija oko neke gradjevine. Taj deo moras da nadjes na mapi. Znaci, kad krene jurnjava, odmah na to mesto koje ces morati da nadjes bez GPS-a,nabij se u taj krug i vozi u krug dok ne pozove Mia. Uopste nije nezgodno, murije ima ali ne tako puno i inertna je, bice blokada tipa 2 korvete i 2 spajk stripa s strane, ti prodjes kroz sredinu kroz onu drvenu gredu. Tako mozes da vozis bez problema minutima dok se ne javi vi Mia odnosno ne pojavi onaj narandzasti kruzic na mapi. A kad se bude pojavio, nalazice se odmah malo posle izlaza iz one kruznice ka auoputu, u svakom slucaju vrlo blizu i moci ces vrlo brzo da dodjes do njega.
Ocekivao sam na samom kraju neku zanimljivu filmsku scenu tipa ja i Mia odlazimo u nekom kabrioletu u sunset, ali nista od toga, samo crna slova. Bez veze.
Evo mog profila, ako nekom zatreba, nisam presao sve niti sam vozio challenge, sem poslednjeg, ali ima dosta automobila jer sam imao srece sa pink slip-om, (mada su neki su samo do pola tjunirani) i ima dosta para. Znam da ima i boljih, ali mozda nekom ovo zatreba.

Pozdrav.

Prilozi

• MIKELE.rar
    11 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
CamBieL je napisao(la):
Skini Omega vozace, ili ako si na Dial-up reci nekom da ti skine.

Onda jednostavno kliknes desnim dugmetom na shortcut za bilo koju igru i imas na jednom mestu opcije za OC, iskljucivanje detalja i raznih parametara i ima svasta u grad...

I svaka ti cast na golu veceras...

hvala, hvala. nego, cekam da OMEGA izbaci driver za 5.11 ali nikako to da urade jer mi ovaj 5.10 napravi zbrku. da li samo skines te omega i odmah imas sve te advanced opcije? nema conrol panela posebno i slicno? teski su oko 20 MB. da li je tu sve ukljuceno? i da li moze da se iskljuci vpu recover?

miligor je napisao(la):

Upravo zato uzmi Golfa ili Clio, nabudzi ih maksimalno (sve sto ti je dostupno) i neces imati tih problema. Imaju prednju vucu i ne proklizavaju dupetom kad treba da krenu iz mesta.

mikele je napisao(la):
SPOILER:

Posle 5 minuta jurnjave javi se Mia i kaze da je panduracija odnosno Cross provalio svaku lokaciju gde se nalazi safe house tako da nema sanse da zbrises tamo niti da iskoristis nijedan hiding place, jednostavno ne postoje. Jedini nacin je da odes na mesto obelezeno na mapi. Tu se zapravo nalazi litica koju tvoj ultrasposobni BMW jedini pod punim gasom moze da preskoci i to ti je jedini nacin za bekstvo. ............... Pozdrav.

Hvala na opsirnom uputstvu i pomoci, isprobacu ga malo kasnije.

Clio ima zadnju vucu ako me oci (i osecaj u voznji) ne varaju ;)

Clio bas proklizava na stranu, ali se da kontrolisati nitrom :)

Tacno, Clio ima zadnju vucu, ja sam ga kupio, probao, vidio zadnju vucu i odmah prodao :)

clio kicks ass. najjaci je. imam i punta i sl500 za lozenje kao mustang gt-jeziva zverka ali nesto sporija. 3000 kubika stock sa tom kilazom je mrtvacki sanduk.

clio kicks ass. najjaci je. imam i punta i sl500 za lozenje kao mustang gt-jeziva zverka ali nesto sporija. 3000 kubika stock sa tom kilazom je mrtvacki sanduk.
jel moze neka pomoc na onaj moj post odozgo? hvala vam
uh,mala nesmotrenost.izvinite za dupliran post.brisite gornji.

Poslednja izmena:
Ma kakav clio.Nisam ga ni probao u toku igre.Tek kada sam je presao, pa reko da vidim kakav je.Tesko njesra (zadnji pogon, ruzan, bangav).Onaj ko ga voli ( razliciti su ukusi ) ajde kao moze na pocetku, ali kasnije to je GREH. Lamburghini je zakon.

Nevezano za ovo i dalje ne mogu da im oprostim.BMW na prvom mestu.Onaj ko je to smislio DA BOG DA MU U KUCI SVI PLAKALI A SAMO POP PEVAO

zigic je napisao(la):
hvala, hvala. nego, cekam da OMEGA izbaci driver za 5.11 ali nikako to da urade jer mi ovaj 5.10 napravi zbrku. da li samo skines te omega i odmah imas sve te advanced opcije? nema conrol panela posebno i slicno? teski su oko 20 MB. da li je tu sve ukljuceno? i da li moze da se iskljuci vpu recover?

da, da i da

U cemu je fora kad policija stavi barikadu sa ekserima i ti po zadatku imas da predjes dva puta po tome,ali cim predjes prvi put probuse se gume i pajkani me uhapse?

zigic je napisao(la):
clio kicks ass. najjaci je. imam i punta
Decko.... ti si od svih automobila izabrao 2 najjadnija, i pricas kako su najjaci.... O cemu se tu radi??? Molim te da nam objasnis....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno