AyS^ je napisao(la):mene kad navataju,kad mi se napuni crveno za "busted" -> brzo ALT+F4 i pravac WIN :smoke: i kad se vratim sve normalno : ))))))))))))
OC_Face je napisao(la):Strasno kolika je to reklama.Umesto da se borimo za lamborghinija mi se borimo za jadnog bmw-a.Ali najvise sta me je iznerviralo jeste to sto ne mogu da promenim izgled bmw-a.Imao one budjave felne sto je stavio neki mentol iz EA games-a (i sve ostalo).
Mislim da su pi... ovi iz BMW-a jer oni su trazili tako, valjda da kupci ne bi overklokovali njihove BMW-e po ugledu na ove u igri... ma koga briga za to kad ima Toyota i Mazda u igri...studiovpc je napisao(la):U pravu si za izgled BMW-a felne su ****** a da ne pominjem tek onaj sugav spojler pa ima milion lepsih, body kit je i u redu ali mogli su bar da nam dozvole da menjamo neke delove, stvarno su p**** ovi iz EA, nema veze valjda ce da se poprave sledeci put (bar se nadam da hoce)
zigic je napisao(la):hocete da kazete da je smisap igre u stvari shit od BMW-a!!!!????![]()
kako bre ne moze da se budzi? e, do mojega. meni je igra ok. za EA.
nego sta kad se dodje do kraja, mislim BMW-a. vozi li se nesto sa njim?
zigic je napisao(la):ja u control panelu nemam ni vpu ni overdrive. negde sam pogubio taj control panel.
inace sa ovim 5.6 catalystom igra vise ne puca.![]()
Samo malo nagazi nitro i ispravi se odma...miligor je napisao(la):Jel ima negde u podesavanjima da se ukljuci kontrola proklizavanja, jer kad krecem, auto strahovito proklizava pa je jako tesko brzo startovati (i eskivirati muriju)? Ako je bitno trenutno vozim Mazdu RX8 i upravo sam deklasirao 11.-og sa blacklist-e
zigic je napisao(la):Unlock NFSMW Cars ------------ kako bre!? ne mogu da otkljucam
iammostwanted
Unlock the Burger King Challenge -----nisam probao
burgerking
leksa je napisao(la):Hm, evo "zavrsih" igru, odgledao sam poslednju animaciju i sad je ostala ova jurnjava sa panduracijom na kraju, jel' neko to zavrsio? Vidim da opet ima neki MileStone-ovi da se zavrse, medjutim panduracija se spawnuje na svakih 20m, a na svakih 50m se spawnuju blokade. Posle 5 minuta jurnjave javila se Mia i nesto rekla, ali nista nisam razumeo osim "...that's the only way." na kraju. Jel' neko razumeo sta je rekla?
CamBieL je napisao(la):Skini Omega vozace, ili ako si na Dial-up reci nekom da ti skine.
Onda jednostavno kliknes desnim dugmetom na shortcut za bilo koju igru i imas na jednom mestu opcije za OC, iskljucivanje detalja i raznih parametara i ima svasta u grad...
I svaka ti cast na golu veceras...
miligor je napisao(la):Jel ima negde u podesavanjima da se ukljuci kontrola proklizavanja, jer kad krecem, auto strahovito proklizava pa je jako tesko brzo startovati (i eskivirati muriju)? Ako je bitno trenutno vozim Mazdu RX8 i upravo sam deklasirao 11.-og sa blacklist-e
mikele je napisao(la):SPOILER:
Posle 5 minuta jurnjave javi se Mia i kaze da je panduracija odnosno Cross provalio svaku lokaciju gde se nalazi safe house tako da nema sanse da zbrises tamo niti da iskoristis nijedan hiding place, jednostavno ne postoje. Jedini nacin je da odes na mesto obelezeno na mapi. Tu se zapravo nalazi litica koju tvoj ultrasposobni BMW jedini pod punim gasom moze da preskoci i to ti je jedini nacin za bekstvo. ............... Pozdrav.
zigic je napisao(la):hvala, hvala. nego, cekam da OMEGA izbaci driver za 5.11 ali nikako to da urade jer mi ovaj 5.10 napravi zbrku. da li samo skines te omega i odmah imas sve te advanced opcije? nema conrol panela posebno i slicno? teski su oko 20 MB. da li je tu sve ukljuceno? i da li moze da se iskljuci vpu recover?
Decko.... ti si od svih automobila izabrao 2 najjadnija, i pricas kako su najjaci.... O cemu se tu radi??? Molim te da nam objasnis....zigic je napisao(la):clio kicks ass. najjaci je. imam i punta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari