Šta je novo?

NFS Most Wanted......

kalla89 je napisao(la):
U cemu je fora kad policija stavi barikadu sa ekserima i ti po zadatku imas da predjes dva puta po tome,ali cim predjes prvi put probuse se gume i pajkani me uhapse?

:d

kalla89 je napisao(la):
U cemu je fora kad policija stavi barikadu sa ekserima i ti po zadatku imas da predjes dva puta po tome,ali cim predjes prvi put probuse se gume i pajkani me uhapse?
Uh tek kad stave da moras da predjes 8 puta onda je muka, treba voziti na felnama toliko dugo :D

Poslednja izmena:
kalla89 je napisao(la):

Ovako se doogo nisam ismejao... cak sam i kevu u drugoj sobi probudio..... Brate.... zadatak ti je da 2 puta prodjes takvu barikadu.... ne da predjes preko eksera.... :wall: mozes da prodjes pored njih, mozes i da udaris automobile u barikadi.... cilj je samo da je izbegnes, da te ne uhvate....

Poslednja izmena od urednika:
nemoj neko da mi je dirao clia :d

ozbiljno clio je mnooogo dobar auto i stvarno nema razloga da se tako smejete. sem toga ima zadnju vucu i motor bi trebao biti centralno rasporedjen (ako se dobro secam iz neke druge igrice -> v6, 3000ccm ~ 253KS - ozbiljna masina :) )

P.S. A da.....

kalla89 je napisao(la):

axaxaxaxaxaxaxaxaxa :d :smash: :zgran: :cigar:

Poslednja izmena:
Suicide_samurai je napisao(la):
nemoj neko da mi je dirao clia :d

ozbiljno clio je mnooogo dobar auto i stvarno nema razloga da se tako smejete. sem toga ima zadnju vucu i motor bi trebao biti centralno rasporedjen (ako se dobro secam iz neke druge igrice -> v6, 3000ccm ~ 253KS - ozbiljna masina :) )

P.S. A da.....

axaxaxaxaxaxaxaxaxa :d :smash: :zgran: :cigar:

Ne zanm sta da ti kazem za clia.Dobar je na pocetku onome ko ga voli, kasnije nije humano porediti ga.Ja razumem da ga volis, ali osecanja i realnost nemaju veze jedno sa drugim.

Mare je napisao(la):
Uh tek kad stave da moras da predjes 8 puta onda je muka, treba voziti na felnama toliko dugo :D

To jos ajde nekako.Ali kada traze 13 min- automacki letis na petu vatricu, u ruke korveta.

OC_Face je napisao(la):
To jos ajde nekako.Ali kada traze 13 min- automacki letis na petu vatricu, u ruke korveta.

Mislim da ga nisi bas najbolje razumeo.... prica za exere... ma korvete su smesne.... da si video sta sam im sa bmw-om radio.... :D

Pa znam da prica za exere, ali oni se pale sa 4 vatricom,a korvete sa petom.Koja kola su po tebi najbolja.

Definitivno lamborghini_murcielago, ali ne mogu da verujem da su ga u igrici toliko potcenili sa bmw-om... to je tuga... tebi??

To care.I meni je on najbolji.A BMW-a kunem.Koliko si najbrze isao.Ja 397 KM/h

Jojjj ne znam.... nisam ni gledao... izbrisao sam igru cim sam je preso, jer me razocarala... Nervira me zato sto je samo jedna velika reklama za BMW....
Imam jedno pitanje.... Da li ti je black edition?? Da mi kazes kakvi su oni bonus automobili, jer nisam za to znao tada, a sada mi je kasno da vidim.... ,)

Ma nije toliko zaznuto preci 13 minuta.

Ne znam.Kako da proverim.Evo jedno pitanje za sve? Dali je neko pokusao da predje Challange ali skroz zadnju trku.Dobijete onu krsinu od kola a upali vam se 7 vatrica.Odo da spavam

Presao sam taj challenge 3 puta iz zabave...

OC_Face je napisao(la):
Ne znam.Kako da proverim.Evo jedno pitanje za sve? Dali je neko pokusao da predje Challange ali skroz zadnju trku.Dobijete onu krsinu od kola a upali vam se 7 vatrica.Odo da spavam

nemoj jos covek...rano ti je :)

presao sam......ali smor je u principu kad vozim jadan auto....a imam da biram toliko dobrih......nego jedno pitanje.....kad igram challange trke i lupam predjem 5 trka izadjem iz igre....vratim se.....nece da mi sacuva to sto sam presao....nego kao u fazonu moras ponovo??? o cemu se radi???

idi ti pa sacuvaj to pre nego sto izadjes, za svaki slucaj.....

OC_Face je napisao(la):
Dali je neko pokusao da predje Challange ali skroz zadnju trku.Dobijete onu krsinu od kola a upali vam se 7 vatrica.

Dobar je chalenge, presao sam ga i ja, zeznuti su oni SUV-ovi ako probaju da te nabiju uz zid.

Uradili su je po mom izboru ali jedino sto fali je "Drift".

Igra je razocaravajuca i to zbog:
1. Nerealne fizike, ali zaista nerealne, mislio sam da ispod onoga u UG 1 i 2 ne moze da se ide, kad ono izgleda da moze :smash:
2. Ako je vec fizika nerealna logicno je da igra hvata na fazone grafike i osecaja brzine, ali:
-- Tekstura asvalta je kao sto neko rece slicna onoj iz '99 (pa skoro da NFS 5 ima bolju)
-- Drvece je gore nego u NFS 4, ali zaista, dve "ravni" i eto krosnje, strasno! Lisce ni da se nazire, samo neka mrljotina k'o vodenim boicama, pa NFS 6 je imao bar 3x lepse drvece
-- Ne moze da se iskljuci onaj glupi "motio blur" i onaj efekat "vhuummm..." kad prolazis blizu ograde u krivini (i jos se sve one strelice na ogradi "mrljaju"), mislim koga to treba da napali, decu od 10 godina???
-- Nitro ne da ne radi kako treba, nego nema veze sa realnoscu (ni malo)
-- Osecaj brzine je bar 2x manji nego u predhodnim delovima (a on je za arkadnu igru NAJVAZNIJI). Vozim 200 km/h, a kao da idem 100, uzas (neka malo "gospoda" programeri uzmu Wipeout, pa se podsete sta je brzina, pa neka onda sednu da programiraju).
-- Igra nema nikakvog smisla na volanu, kao ni bilo koja druga fliperana, dok je UG 1 i UG2 jos i znao da bude interesantan sa volanom
-- Srozali su izbor poboljsanja automobila i one "finese", mnogo losa odluka.
-- Kompletno osvetljenje u igri primenjuje "fazone" kao u igri Driv3r. Pa ljudi ono kao da se desava na nekoj vrlo cudnoj planeti, sa vrloo cudnom atmosferom i vrlooo cudnim efektima prelamanja svetlosti (da li ce ikada prestati da primenjuju nerealno sencenje ala Doom 3, Q4, Riddik). Sve u svemu sencenje je propast (ljudi ono je jadno). Stanete sa autom, a ona senka (gomila necega se "migolji" po asfaltu) od auta se isto pomera kao i senke drveca, iako vas auto stoji, dakle treba i senka da stoji, ali je lakse programerima da sve bude jedna velika senka u nekoj nizoj rezoluciji. Primenite gomilu omeksavanja i AF filtriranja da koliko toliko izvucete stvar, a zahtevnost ode u PM (mada nije strasna, ali bi mogla biti manja da programeri nisu bili "pametni").
-- Neka primene makar 1/3 fazona sa ostecenjem automobila vidjenim u FlatOut-u i bice super, ali jok (Burn Out sa PS2 da i ne spominjem).
....... ostali slobodno dodajte ovde sve nedostatke, a dobre osobine... pa njih zaista, ali zaista nema. Jedan veliki "korak u nazad" za EA!!!

-- Ne moze da se iskljuci onaj glupi "motio blur" i onaj efekat "vhuummm..." kad prolazis blizu ograde u krivini (i jos se sve one strelice na ogradi "mrljaju"), mislim koga to treba da napali, decu od 10 godina???

---> [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted]

"g_MotionBlurEnable"

Poz :)

OC_Face je napisao(la):
Ne znam.Kako da proverim.
Kada biras kola kojima ces da vozis neku trku po svom izboru, umesto levo i desno, ides gore-dole, i valjda ces videti bonus cars....

GoranM je napisao(la):
...Ne moze da se iskljuci onaj glupi "motio blur" i onaj efekat "vhuummm..." kad prolazis blizu ograde u krivini (i jos se sve one strelice na ogradi "mrljaju"), mislim koga to treba da napali, decu od 10 godina???...
Pa sigurno nije za ozbiljne ljubitelje sportske vožnje. Svo to šarenilo je za decu. NFS 5 je 3x bolji. Kao što Jay-Z pravi hip-hop za decu.

Ima_se_winamp je napisao(la):
nego... da li bese ima ostecenja???

Kod NFS Porsche postoji ostecenje vozila.

Yodanssen je napisao(la):
---> [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted]

"g_MotionBlurEnable"

Poz :)
E ovo je vec bolje. Hvala!
:wave:

Ima_se_winamp je napisao(la):
Kada biras kola kojima ces da vozis neku trku po svom izboru, umesto levo i desno, ides gore-dole, i valjda ces videti bonus cars....

Nisam imao pojma za ovo.Steta sto nema slobodna voznja po gradu i sto nema Drift.Sto su to izbacili. :mad:

Vrh Dno