Šta je novo?

NFS Most Wanted......

zEx I XtC je napisao(la):
ja sam uspeo da napravim server.....ali bezuspesno sam cekao drugog takmicara.....nisam umrezen :)

Probao sam kod burazera.Smarali smo se sat vremena.Prijavljuje neki gresku kada treba da udje.

OC_Face je napisao(la):
Mozda je do kodeka.Isti problem sam imao sa Silent Hunterom III.Nije htela da mi radi animacija sa super konfiguracijom.
Isti problem s tim shto sam ja smanjio rezoluciju samo i animacija je ishla glatko :trust:

Meni isto u lanu nece nesto
Meni oce da napravi a ortaku pise samo da se konektuje i neulazi

Kod mene Lan radi ko lud,jeste li provalili onu foru kad vas pajkani uhapse triput za redom da je igra zavrsena(game over).Drugar mi je rekao da je na pocetku carijere vec imao 10,000 dol. posto je imao instalisan NFS:U2

Da, i ja sam dobio 10.000 jer sam imao Underground 2 :)

Milos_SD je napisao(la):
Imam jedan veoma iritirajuci problem. Oni filmici u igrici mi seckaju, dok mi sama igrica radi super. Imam PIII 766 Mhz, 256 Mb rama, G-Force 4MX 440 64MB.

Sada ce neko da kaze da je zbog toga sto imam slab komp, ali ljudi, sama igrica dok je igram radi fenomenalno!?!!?

i menii su seckali dok sam imao 256 rama.....sad sam uzeo jos 512 i ide glat....a jos ti je procesor slab....bem li ga....

BlackNeo je napisao(la):
Da, i ja sam dobio 10.000 jer sam imao Underground 2 :)

me too :) odma je pala petica :)

kalla89 je napisao(la):
...jeste li provalili onu foru kad vas pajkani uhapse triput za redom da je igra zavrsena(game over)...

Kasnije ti ona riba sredi nesto sa murijom pa i kad te uhapse nikad broj onih X-ica ne predje 3.

Ili je taj bug samo kod mene? :d

ja imam 400,000 a djiram punta i clio. odlicno mi se ponasaju.

Ma para ima i previse, a game over bi mozda bio ako imas samo 1 auto... mada izgleda da nije ni tada po ovome... mene nikad nisu navatali toliko puta, inace upravo sam zavrsio kampanju, malo su me smorili na kraju, ali dobro i to sam nekako odradio...

Suicide_samurai je napisao(la):
Kasnije ti ona riba sredi nesto sa murijom pa i kad te uhapse nikad broj onih X-ica ne predje 3.

Ili je taj bug samo kod mene? :d

pa onda ti je auto impounded i moras da platis 35000 valjda da ga puste....

BitrAtE je napisao(la):
Isti problem s tim shto sam ja smanjio rezoluciju samo i animacija je ishla glatko :trust:
Ja sam formatirao komp i onda je sve radilo super.

Jel se mozda nekom desava da igra u jednom trenutku krene da secka. I tako jedno 10 sec sve jace i jace dok ne zablokira ceo komp?

BozicBata je napisao(la):
Jel se mozda nekom desava da igra u jednom trenutku krene da secka. I tako jedno 10 sec sve jace i jace dok ne zablokira ceo komp?
jeste da ti imas NVidiju ali:

znaci nisam jedini. :D . inace imao sam oko 30-45 fps sa dosta povecanih detalja ali se sa vremena na vreme pojavi neprijatno seckanje.
fraps kaze da u tom minutu nije pao framerate ispod 20fps a meni sece.
nekoliko puta i ublokirao. prijavio mi nesto za graficku(9600xt/5.10 catalyst),
te ti ja resim da instaliram 5.6 drajver i sad radi kako treba:
1024 - medium
AA - max
filtering - na pola
world - 3/4
reflection&geometry - max.
i sve do glupog drajvera. jos treba da vidim da li ce da ublokira.
ovo u svakom slucaju ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi.

P.S. - kako se iskljucuje VPU recover?

Ja sam imo problema sa VPU Recover na mojoj asus9600xt sa starim drajverima novi su resili problem.Inace VPU se iskljucuje u podesavanjima za graficku(Display Propertis->Settings->Advanced.

OC_Face je napisao(la):
Ja sam formatirao komp i onda je sve radilo super.

Car ,)

Ovo uobičajeno rešava sve probleme, a čak i one koje ne znate da imate ,)

Btw. negde preporučuju isključivanje i Enable write combining, VPU Recover-a i Overdrive-a. Kod mene je to sve isključeno.

CamBieL je napisao(la):
Car ,)

Ovo uobičajeno rešava sve probleme, a čak i one koje ne znate da imate ,)

Btw. negde preporučuju isključivanje i Enable write combining, VPU Recover-a i Overdrive-a. Kod mene je to sve isključeno.

ja u control panelu nemam ni vpu ni overdrive. negde sam pogubio taj control panel.
inace sa ovim 5.6 catalystom igra vise ne puca. ;)

mene kad navataju,kad mi se napuni crveno za "busted" -> brzo ALT+F4 i pravac WIN :smoke: i kad se vratim sve normalno : ))))))))))))

AyS^ je napisao(la):
mene kad navataju,kad mi se napuni crveno za "busted" -> brzo ALT+F4 i pravac WIN :smoke: i kad se vratim sve normalno : ))))))))))))

:laugh:
HA...HA.... Koji lik..... ***... ne mogu da verujem..... kako se ja toga nisam setio, ali mene su hapsili samo pred kraj, ali sam se ja tokom igre nakupio propusnica, i imao sam ona cuda da mi sa 3 x-a baci na 5, tako da mi nije bio problem.... ,)

zigic je napisao(la):
ja imam 400,000 a djiram punta i clio. odlicno mi se ponasaju.

Videces kasnije.... koliko igra laze.... punto i clio bolji od lamburghinija.... :D

A vi koji ste igrali u lanu... da cujemo utiske.... koje sve trke mogu da se igraju??

Poslednja izmena:
AyS^ je napisao(la):

Ovo i ja radim kada me uhapse i kada ne dobijem pink slip.

Ljudi jel zna neko da li moze da se ugasi j#%^&i "catch up" dok igram carier mod?
Ono nije humano, ostavim likove po 13 sekundi, nigde se ni ne ogrebem on mi je za 15 sekundi negde na 2 sekunde od mene :mad: I tako dzaba da ja vozim 3 i po kruga odlicno kad mi se desi u cetvrtom pred cilj da se skrsim i lik me prestigne. Mislim, koja je budala izmislila uopste catch up :mad:

A samo ti to fali da iskljuchish i dobijesh simulaciju ?

AyS^ je napisao(la):
A sto jednostavno ne iskljucis autosave i posle load?

Dali je neko imao problema sa zvukom na zadnjem zadatku, kada se vozi protiv BMW-a.Ili se meni komp istripovao.

driver je napisao(la):
A samo ti to fali da iskljuchish i dobijesh simulaciju ?

Ma ne, nego ne volim da se nerviram dok igram nesto :D .

Poslednja izmena:
Drzim backup save-a za sluchaj da me navataju :) Najgore mi je kada me spucaju oni SUV - obichno ih lako izbegavam, ali ponekad mi ulete iznenadno :D

Nazad
Vrh Dno