Šta je novo?

NFS Most Wanted......

virke je napisao(la):
Puce mi igra!!!!
Instalirao sam je ponovo ali nece da se pokrene izbacuje poruku:
App eror:0xc000005.
Ima li neko ideju sta bi mogao biti uzrok i kako ponovo pokrenuti igricu?
Koristim daemontools 3.47 za pokretanje igre.
ili Alcohol 1.9.5 (3105 build)

To je i meni prvo palo na pamet.
Sad bas skidam Daemon 4.0,pa cu probati.
Alcohol nema sanse pono da stavim u komp.On mi je jednom zeznuo Win.
Doduse nemam srece ni sa Daemonom,izgleda da cu morati i zbog njega da reinstaliram Win.

Ti si bas neki maleriozan tip ;pppp
Ja imam i Daemon i Alcohol i rade ok oba skupa :p

I meni nije htela da radi.Pa sam morao da skinem 4.0.Ali ne mora da znaci da ce tako hteti.Mom ortaku nije htela ni sa 4.0.To je do kompa

Vule je napisao(la):
Da, NFS prepoznaje komp i ako joj se ne svidi, onda puca :)
:cigar: :bottle:

ha,ha.kako se nasmejah. skoro ne bese ovakav post. :wave:

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ti si bas neki maleriozan tip ;pppp
Ja imam i Daemon i Alcohol i rade ok oba skupa :p
Sta reci?

Poslednja izmena od urednika:
meni je radilo super u prvih 3-4 blacklist vozaca..... a onda na svakih 5-10 minuta fps sa 25-30 padne na 4-5 i dako davi jedno 5 minuta, pa nastavi kao da nista nije bilo......
probo da smanjim detalje, ali.........

Pa i DT i alc koriste isti driver (koji je razvijen za DT), tako da ko zeli free resenje DT je izbor, to sto ti pada fps je do sistema, i meni se desavalo ranije isto, obicno kao posledica nekog jako budjavog programa ili servisa za isti, pogasi sve, startuj samo osnovno, ako ni to ne pomogne reinstaliraj sistem slobodno...

kako da promenim jedinice sa mph na kmh? do sada nisam video opciju tu opciju?!

Crazzy™DJ je napisao(la):
meni je radilo super u prvih 3-4 blacklist vozaca..... a onda na svakih 5-10 minuta fps sa 25-30 padne na 4-5 i dako davi jedno 5 minuta, pa nastavi kao da nista nije bilo......
probo da smanjim detalje, ali.........

Pa vozaci preko petog mesta na BL imaju gusce obrve i zbog toga dolazi do osetnijeg pada performansi.

Nego izvalio sam da kad treba da se trkam sa ribom, u autu ladno vozi lik :D

Ima jos smesnih stvari u igrici, ali kad se sve sabere meni je zanimljiva. Vi sto poredite NFSU2 i NFSMW treba da znate da druga nikako ne treba da bude neki nastavak prve, vec ce se koliko mi se cini razvijati obe u buduce. NFSU2 je vise bilo namenjeno americkom trzistu, da ne pricam o ubacivanju terenaca, neonki, spinera na felnama, muzika...sve na sta se loze Ameri (pogotovo crnci). Ovde su ubacena ipak "gospodskija" kola poput Mercedes-a, BMW-a, Aston Martina-a, Porse-a itd.

Ima li ko trainer za kesh koji radi? :)

Alien022 je napisao(la):
Pa onda nisi gledao, da jesi video bi da pise imperial/metric...

Ovde su ubacena ipak "gospodskija" kola poput Mercedes-a, BMW-a, Aston Martina-a, Porse-a itd.

WOW, daj ti meni seljacku hondu, sreca pa su ostavili MX-8 i Supru inace ne bi imao sta da vozim posteno...

Alien022 je napisao(la):

Idi u options/gameplay/units i promeni sa imperial u metric.

@Mare

Ako sa razumevanjem procitas sta sam napisao videces da sam napisao "gospodskija", a ne "gospodska", sto znaci da su i u proslim delovima bila dobra, neka cak i atraktivna, ali da su ova za dva koplja ispred. Mislim poredis mi Hondu sa Meckom, Bembarom, Porsheom...mogu da se porede ali oni autici na daljinsko upravljanje. Lamborghini necu ni da spominjem, smesno je. I meni fali Honda Civic ali sta da se radi zamenio ga je truli Gallardo :d

Sta treba da uradim da sakupim 4 Milestone i Bounty pise valjda 5000 dolars.

Idi na Milestone pa izaberi neki od chalenge-a koji su tamo, sve fino pise sta je potrebno za koji od njih.

Milestone su zadaci koje moras da obavis u vezi murije - npr. da te jure 5 minuta ili da probijes 2 barikade ili da napravis odredjenu stetu.
Bounty - to je ustvari koliko ti je ucenjena glava i raste kad pravis haos po putu dok te jure panduri :)

nadam se da sam pomogao ;)

A mozes i na ovaj nacin.Ovako sam ja.Svaki put kada trebam da pobedim sledeceg na crnoj listi izazovem pandure i odradim sve sta hoce od mene,tako je teze ali ti dodje na isto kasnije

ja sam uspeo da napravim server.....ali bezuspesno sam cekao drugog takmicara.....nisam umrezen :)

Imam jedan veoma iritirajuci problem. Oni filmici u igrici mi seckaju, dok mi sama igrica radi super. Imam PIII 766 Mhz, 256 Mb rama, G-Force 4MX 440 64MB.

Sada ce neko da kaze da je zbog toga sto imam slab komp, ali ljudi, sama igrica dok je igram radi fenomenalno!?!!?

Mozda je do kodeka.Isti problem sam imao sa Silent Hunterom III.Nije htela da mi radi animacija sa super konfiguracijom.

Ok guys I found something that 100% works.

"Well after searching (dont ask me why I cheat) a lot. I found the a program called Tsearch is the best for hacking money.

run game. go to safe house, then run tsearch, then leave TYPE to 4 bytes and EXACT SEARCH the same, in the value box (I had 5500 in cash) type your money.

When i had 5500 It came up with 14 different address with that value, all i did was change one at a time.

1. i would change one then exit to FREEROAM mode on the game then jump to safehouse. IF the money didnt change, then i would go to tsearch and change the next value.

let me tell you 14 is better then 345 or 3433. Yeah i had that many. If you get 5500 in cash.. shouldnt be a prob.."

I did ^ above and It worked, I now have 999,999,999 cash in my game. I even saved and exited, and it stayed at that value.

Heres a link to the program = www.xcheater.com/download.ashx/cheat_tools/tsearch_16.zip
--------------------------------------------------------------------
ja imam sad 400,000 $ i mnogo mi je dobro. nazalost, M3 se ne moze otkljucati nikako. moze samo neki ford-gt valjda.
ne moze da skodi.ako nije jasno pitajte, ali je bruka da ne skontaju Benchmarkovci.pozz.

Vrh Dno