Šta je novo?

NFS Most Wanted......

zEx I XtC je napisao(la):
to si ti mozda dodatno budzio galarda kad dobijas one extra performanse (kad pobedis lika na b listi) mislim da nije on naj auto po performansama
Nemaju veze ta sitna budzenja.Onoga koga izaberes od jacih skoro ti je sve na max.Fora je u tome da je pogon na sva cetri.Mislim da samo ova dva lambuginija imaju pogon na sva cetri od jacih automobila.Gallardo je manji i manje zanosi.

pa i audi a4 quattro ima 4wd ;)

OC_Face je napisao(la):
Nemaju veze ta sitna budzenja.Onoga koga izaberes od jacih skoro ti je sve na max.Fora je u tome da je pogon na sva cetri.Mislim da samo ova dva lambuginija imaju pogon na sva cetri od jacih automobila.Gallardo je manji i manje zanosi.

nabudzi clia na max i galarda....bice isti....

Pa jel je neko probao foru sa cacheom? Ako baš vas mrzi da tražite po linku (gore navedenom), evo vam na brzaka:

CacheSize

This setting appears to control the amount of memory NFS:MW allocates for caching game-specific information. On my system this value is 3044530176. Since 8 bits = 1 Byte, 1024 Bytes = 1KB, and 1024KB = 1MB, dividing this number by 8388608 (1024x1024x8) should give you the amount in MB that the game is using for a cache. On my system this appears to be around 362MB (I have 2GB of RAM). Raising this value appears to slightly smooth out gameplay performance on my system. Experiment with values up to around half your system RAM to see if it helps smooth out your framerate.

Radi i osetno je ubrzanje, kažem vam. Stavio sam igru da mi koristi isto kao i autoru tweaka - 362 MB. Mnogo brže rade meniji i imam malko više FPS (1 Gbyte RAM)

Poslednja izmena:
po ea-games-u:

najbolja kola (statisticki) su:

1. Corvette C6.R
2. BMW M3 GTR
3. Porsche Carrera GT
4. Lamborghini Murcielago
5. Ford GT

po ubrzavanju:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Porsche 911 GT2

po top speed-u:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Ford GT

ja sad igram challenge series da dobijem sl 65 i 911 gt 2....

Dorry je napisao(la):
Pa jel je neko probao foru sa cacheom? Ako baš vas mrzi da tražite po linku (gore navedenom), evo vam na brzaka:

Radi i osetno je ubrzanje, kažem vam. Stavio sam igru da mi koristi isto kao i autoru tweaka - 362 MB. Mnogo brže rade meniji i imam malko više FPS (1 Gbyte RAM)

samo nisi rekao gde se to postavlja i koliki je default?

kVu je napisao(la):
pffff... sta znam... na nf3, a64 2800+ (klokovan na 2500mhz), klokovanom radetu 9550 igra se vuche... detalji su mi na 1024x768 gotovo na minimumu da bi mogao pristojno da je igram.. doduse ne smeta mi to mnogo, bitnija mi je atmosfera...

sekvence su zanimljive, gluma jako dobra, ali me je iskreno smorilo sve ovo jer ovo kao da je expansion pack za underground... poboljsanja jako malo i jako malo novina.. da nema bezanja od pandura sto mi je i najzanimljivije u igrici, verovatno bi je odmah uninstalirao...

videcemo.. stigao sam do 11-og lika... I'll keep you posted ;)

Pa smanji na 800x600, imam istu graficku ali malo jaci procesor i meni ide sve na preko 30fps-a (u naj gorem slucaju, ne racunam pojedine trenutke kad za sekundu padne na 5fps zbog ati-ja). Detalji mi nisu na minimumu, cak stavim i 2xAA jer je bez toga igra opasno ruzna. Detalje senki ugasim jer je senka na ati-ju uzas, car details na max, refleksiju puta na 1 ili 2. World details smanjis, jer ja i onako pola ne vidim u onoj brzini :d ...

@tema: Jel moze neko da mi kaze kada se dobija lova za jurnjavu sa murijom? Ja kad zavrsim neku "vecu" jurnjavu na racunu mi ostane isto love. Inace glupi su ko ..... i ima trenutaka kada ili ja njih jurim ili moram da ih sacekam :) . Audi TT je u pitanju.

Poslednja izmena:
ne dobijas lovu za jurnjavu sa murijom - vec ti raste bounty (tj. najlakse receno postajes "popularniji" kod plavaca :d).

[offtopic] jel bolje staviti 800x600 i 2xAA ili 1024x768 bez AA? sta vise ubija performanse a sta lepse izgleda? [/offtopic]

jel znao neko da se oni performance/visual/parts markeri ne ukljucuju po defaultu vec je potrebno otici u shop i sam ih ugraditi pritiskom na"1"?

Ja sam malopre ubacio u Clia 2 performance markera i ne da su porasle performanse - pogledajte sami :d

A tek sam 8. na listi :)

Prilozi

• clio1.JPG
    clio1.JPG
    71.8 KB · Pregleda: 108
  • clio2.JPG
    clio2.JPG
    60.3 KB · Pregleda: 88
  • perf.JPG
    perf.JPG
    21.8 KB · Pregleda: 103
Suicide_samurai je napisao(la):
jel znao neko da se oni performance/visual/parts markeri ne ukljucuju po defaultu vec je potrebno otici u shop i sam ih ugraditi pritiskom na"1"?

Ja sam malopre ubacio u Clia 2 performance markera i ne da su porasle performanse - pogledajte sami :d

A tek sam 8. na listi :)

Katastrofa.Tek kada sam presao pola igre to sam provalio.

OC_Face i zEx I XtC
Sta se vi bwe prsite sto ste presli igru?? Pa igra se presla jos prosle nedelje.... ***... moralo je da se pozuri zbog kolokvijuma... znate kako je... :D ,)

BozicBata je napisao(la):
xexexex...Vidim ja da ce pasti ban i pre drugog posta :D

zbog spamovanja, a? :d

i brate.... sta vozis na netu??? nemoj samo da mi kazes da svi drajvaju bmw??? :wall:

Evo i mog lepotana ;) #5 na Blacklisti

Prilozi

• gallardo.JPG
    gallardo.JPG
    61.5 KB · Pregleda: 123
  • gallardo_back.JPG
    gallardo_back.JPG
    57.3 KB · Pregleda: 119
po ea-games-u:

1. Corvette C6.R
2. BMW M3 GTR
3. Porsche Carrera GT
5. Ford GT

po ubrzavanju:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Porsche 911 GT2

po top speed-u:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Ford GT
:alo:

Ima_se_winamp je napisao(la):
OC_Face i zEx I XtC
Sta se vi bwe prsite sto ste presli igru?? Pa igra se presla jos prosle nedelje.... ***... moralo je da se pozuri zbog kolokvijuma... znate kako je... :D ,)

brate dobrodosao :) jel si izvalio za bonus kola vuno :)

brate dobrodosao :) jel si izvalio za bonus kola vuno :)

Nisam, i neverujem da cu ikad izvaliti, jer mi je igra uveliko izbrisana... ,) Kakva su??? sta sve ima??? Jer ima jos neka benka???

uuu stigao sam do 6. na listi i ne da je muchenje da dodjes da igras protiv njega nego strasno - nikako da skupim 1.300.000 bounty-ja :(

Originally Posted by zEx I XtC
po ea-games-u:

1. Corvette C6.R
2. BMW M3 GTR
3. Porsche Carrera GT
5. Ford GT

po ubrzavanju:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Porsche 911 GT2

po top speed-u:

1. BMW M3 GTR
2. Corvette C6.R
3. Ford GT

Ovo naravno vazi kad su kola na default setup-u! Primetio si to zar ne? :)

Kad se tjuniraju raspored uopste nije ovakav a i drugom coveku bolje leze druga kola - neko voli RWD, neko 4WD, neko FWD - tako da ovo poredjenje uopste nije na mestu.

Poslednja izmena:
Ovo naravno vazi kad su kola na default setup-u! Primetio si to zar ne? :)

Kad se tjuniraju raspored uopste nije ovakav a i drugom coveku bolje leze druga kola - neko voli RWD, neko 4WD, neko FWD - tako da ovo poredjenje uopstre nije na mestu.

yessssssss :)

uuu stigao sam do 6. na listi i ne da je muchenje da dodjes da igras protiv njega nego strasno - nikako da skupim 1.300.000 bounty-ja :(

Ha... 1.300.000
Sine.... na kraju imas preko 15.000.000 a cuo sam da je najtezi deo u igrici bas taj kada treba da se dodje do trke za 6-o mesto.... npr. ja sam se isto tu pomucio, a 4, 3 i 2-gog sam pobedio bez jednog restarta.....

upravo sam i ja zavrsio igru... ono, sta da kazem, fast and furios 1 scenario :)
po meni su trebalo da smisle nesto originalnije...

krivo mi je sto GTR nije ubacen u takmicenje, ovako sam morao da se zadovoljim serpama :d
je*iga, BMW ne dozvoljava fizicke modifikacije na svojim motorima( i Ferrari takodje), primetili ste da GTR nema turbo doradu, bar su dozvolili da se ubaci u igru najbolje sto fabrika nudi :)

hteo bih da istaknem 3 najvece gluposti u igrici vezane za nitro (koje me naravno nerviraju :) ):

- nitro ne radi u rikverc???
- nitro ne radi i kad hocesh da idesh u napred, a blokiran si?
- nitro te ubrzava na startu kao da je u pitanju raketni pogon (tj. usmerava te kad kola pocnu da setaju levo-desno), a ne pojacanje snage motora????

Ima_se_winamp je napisao(la):
Ha... 1.300.000
Sine.... na kraju imas preko 15.000.000 a cuo sam da je najtezi deo u igrici bas taj kada treba da se dodje do trke za 6-o mesto.... npr. ja sam se isto tu pomucio, a 4, 3 i 2-gog sam pobedio bez jednog restarta.....
mojme bre da lazes ljude :D

Nazad
Vrh Dno