Šta je novo?

NFS Most Wanted......

BEDAK...probao sam da igram na netu...ali mi neradi cd key :eyebrows:

jegor je napisao(la):
Jesam li jedini ovde koji deli probleme s "pola interneta" ili mi je nešto promaklo u ovih 200 i kusur postova?

Elem, preturajući po internetu sam ustanovio da ATI kartice 9600, 9700, 9800 i poneka X800 u kombinaciji sa drajverima ver. posle 5.6 ima ovakve lepe efekte. O skokovitoj grafici da i ne pričam. Negde ide 70+ FPS, a onda padne na 3 FPS.

A ovde možete da vidite kako lepo izgleda overbright efekat. Što reče jedan moj drugar, ko da je pala atomska bomba. Sjaj asfalta je naročito lep "dodir realnosti". Ja ne znam, jel u americi liju staklo umesto asfalta?

Ista prica i kod mene, mada ja koristim zadnju verziju Omega drajvera. Probaj da iskljucis senke, ipak ce ostati ona senka ispod kola (samo ne znam kako).

Igram u 800x600 sa 2xAA radi ostrine i podesavanja medium/low (sa izuzetkom Visual Treatment-a koji najvise jede performanse i podesen je na High :d). Masina u potpisu, framerate manje-vise stabilan (pretpostavljam negde oko 25fps-a posto tece glatko i ne secka). desilo mi se jednom-dvaput da je framerate pao drasticno na 5-6fps-a.

I mali dodatak - voliz Clia i ne planiram da ga menjam do kraja igrice. :d

Prilozi

• clio.JPG
    clio.JPG
    68.1 KB · Pregleda: 136
@ Zokis. Golf GTI, nema ti stabilnijeg i jačeg auta, barem po meni.
@ Everybody Ovo za senke ume da bude iritirajuće. Igrao sam kod drugara na gf4mx, i mogu vam reći da je igra daleko lakša za igranje na shit grafici, pošto nema onih svetlosnih efekata ala atomska bomba, ili ti možeš da vidiš krivinu 2km pre nego što stigneš do nje.

Masterchief je napisao(la):
@ Zokis. Golf GTI, nema ti stabilnijeg i jačeg auta, barem po meni.

:)

Pa jesi probao ostala kola, Porsche, Lambo?

Kakav bre Golf, nemacki poluproizvod... :)

Au... Koji krsh od igre. Majko mila. Pa bre i Underground je za ono keva, u svakom smislu. Ne mogu baš tako da upropaste fiziku i upravljanje da nema veze baš ni sa čim u životu. Katastrofa! Ama baš nijedan element igre mi se ne sviđa (dobro, možda taj filmski fazon). Ne znam čemu ovolika rasprava o tom kršu, vraćam se lepo na FlatOut...

Evo presao sam je.Dobar je kraj.A za zokisa.Najstabilniji je onaj koji ima pogon na sva cetri tocka i normalno plus performanse.Npr. Lamburghini gallardo.Njega kada dobijes ne menjaj ga nikada.A od slabijih ne znam ime, ima na kraju oznaku VIII

Flatout je zakon i greota ga je porediti sa ovom bedom. Sramota za EA.

Najvise mi se od svega svidja na flat sto je bacanje u krivine nenormalno dobro uradjeno,pa ono0 kontru mu ubijas mislim odlicna igra i nije uopste zahtjevna...
I osjecaj brzine je dobar,mislim da je fizika za klasu bolja od NFS ;)
Poz...

OC_Face je napisao(la):
Evo presao sam je.Dobar je kraj.A za zokisa.Najstabilniji je onaj koji ima pogon na sva cetri tocka i normalno plus performanse.Npr. Lamburghini gallardo.Njega kada dobijes ne menjaj ga nikada.A od slabijih ne znam ime, ima na kraju oznaku VIII
Verovatno mislis na Evo VIII Mitsubishi

byMaX je napisao(la):
Au... Koji krsh od igre. Majko mila. Pa bre i Underground je za ono keva, u svakom smislu. Ne mogu baš tako da upropaste fiziku i upravljanje da nema veze baš ni sa čim u životu. Katastrofa! Ama baš nijedan element igre mi se ne sviđa (dobro, možda taj filmski fazon). Ne znam čemu ovolika rasprava o tom kršu, vraćam se lepo na FlatOut...

pridruzujem se pohvalama :D, znate ono sto stvaljaju na razne igrice +12,+18 i tako dalje, ja bi na omot ove igre stavio -10, sto bi bilo u prevodu do deset godina i manje...mislim strasno sta retji kada ima toliko losih stvari da ne mogu poceti sa nabrajanjem jer da ima samo par njih bi izdvojio, a ovako... samo bi se nervirao dok bi pisao

Pa nije igra bas toliko losa.Ima minusa ali ima i dobrih stvari.

Leite_Ribeiro je napisao(la):
Imam Asus A7S333....a uopste nisam menjao drajvere za plocu, tako da..?!

...tako da mozes da pocnes od toga :D U svakom slucaju, ne moze da skodi
,)

OC_Face je napisao(la):
Pa nije igra bas toliko losa.Ima minusa ali ima i dobrih stvari.

jel si probao on line..da li ti radi?

Vule je napisao(la):
Ne znam samo kako neko moze da napise da mu sa GeForce4 leti na max detaljima? To je jednostavno nemoguce, eno kod druga na 9200 - 640x480 sve na min, moze da se igra; kod drugog na 6600 - 800x600 medium/high, moze da se igra, ponekad stuca; i evo kod mene u 1024x768 sve na najhigh :) moze da se igra;

Znaci, nemojte prosipati te fore "A kod mene GF2 igram u 1600x1200 4XAA u 49 frejmova" :)

Dobro kazes nema sanse da neko igra na high sa gf4... evo kod mene leti 50fps max... 35fps na pocetku kada krecem kada se podigne dim od guma... probao sam na drugoj masini gde je fx5700 radi ok na medium/high... ja sam 2 na blacklist Lamburgini galardo stabilan ko stena... nervira me jedino deo sa pajkanima... nekada predjem ko od sale a jedanput nemogu ni za 5 sati... jos kada dodje stage 5... svidja mi se taj deo kada se izadje iz tunela... ja neznam kako nekom to moze da smeta... a na netu nemoze da se igra... moze demo verzija

@Vule

Ma cudo ti je ta optimizacija. :d Ovi iz ATI i Nvidie se ubise da igre optimizuju za r7000 i Gf400mx, da ljudi mogu lepo da se igraju. Kakvi bre x1800xt i Nv7800gtx :p

Koristan link za tweak Demoa/Full igre:
http://www.tweakguides.com/NFSMW_1.html

Fora sa Cacheom je odlična, ubrzanje je osetno (u meniju, a malo i u vožnji) ;)

Copy-Paste sa jednog foruma (ja sam napisao):
Da pojasnim nesto vezano za NFS Most Wanted:

- Kako proveriti da li je igra Black Edition

1. Udjete u igru > Challege Series > Proverite ako imate 69ti challenge. Taj challenge je najtezi u igri, a i bonus je u Blacku...

2. Udjete u igru > Custom Race > kada birate auto, cuknete up i tu mozete naci Bonus automobile. Ako imate 27. odnosno 28. auto, onda definitivno imate black edition.

Sama igra jeste teska, a najvise se oseca kod #6tog blacklist membera. Carrer auto mi je Porsche Cayman S i Mercedes CLK 500. Kada se dobro podese ovi automobili (optimize), niko ne moze da vam prismrdi.

TIP: Kada je neka nagla krivina, cuknite slow-mo (ili kako se vec zove) pa posle odmah nitro. Ako vam je dobar tajming, nema krivine koju necete savladati. Zasto? Jednostavno - nitro pogon je na zadnje tockove, a kada slidujete u slow-mo i roknete nitro, auto ima brzo da se ispravi i brzo ste savladali krivinu. Naravno, sve ovo ako vam je timing ok ;)

Poz, Dorry

Poslednja izmena:
Mene najvise nervira ono kada pustis gas pri maloj brzini a auto stane, mora da pustim rano kvacilo :wall:

ne znam da li si primetio ali kad pri maloj brzini pustis gas pale se stop svetla kao da si pritisnuo kocnicu ;)

@ Vule naravno da sam prob`o i ostale of course of course. Fazon je u tome što bez obzira šta piše u specs automobila, GTI je jači no što specs kažu.
Kada igram quick race/speed challenge prva staza, sa gallardom, turbo-m, itd... iz prve krivine pod nitrom izlećem sa 260-265, dok GTI, izleće sa skoro 280kmh, (tako negde oko 278), zatim GTI ima prednju vuču, što je jako korisno kad te murija opkoli (kad si primoran da naglo usporiš), brzo možeš da se izvučeš iz box formacije, jer se ne zanosi kad naglo ubrzava (kao ostali RWD, ili 4WD). Mada moram priznati da je na pravim linijama sporiji. Zato ga i koristim samo kad moram da naguram bounty, a ovako vozam Corvete-u, koju sam osvojio na pink slip (prethodno vozio Cayman(isto pink slip). Mada moram priznati da je i Clio V6 poprilično stabilan auto, isto zgodan za brze cop evading manevre. :eyebrows:

E da pitanje za sve:
Koji je po vama najlepši auto kad mu se stavi body kit (navesti redni br.kit-a)
Po meni Gallardo, i Turbo, obadva sa body kit 5-com.

Evo naizad i ja instalirah igru
Posle malo duzeg igranja ima par utisaka
mnogo je bolja od nfsa
i radnja i grad
grafika se nije mnogo poboljsala ali vazno je da nije vise puna sa drecavim bojama ko pre
Citah na nekom forumu da je *******o pobeci od policje sto uopste nije tacno [bar za mene :

Ma ubedljivo je najlepsa crna strela.Sa body kit 5.Ali mnogo su joj jadne performanse ali je zato najlepsa.Najlepsi zvuk ima Porsche GT.A najbolje performanse ima Gallardo

to si ti mozda dodatno budzio galarda kad dobijas one extra performanse (kad pobedis lika na b listi) mislim da nije on naj auto po performansama

Mene je malo smorila, ali evo drugar mi kaze da je pobedio treceg lika i da je uzeo Carreru GT pa je prestao da vozi Gallarda, kaze, extra je Carrera... Ne znam, probacu ako me ne bude mrzelo da predjem...

upravo sam "probao" online....igram se vec 4 sata : )))))) extra je !!!!!!!!!!!!!!!

pffff... sta znam... na nf3, a64 2800+ (klokovan na 2500mhz), klokovanom radetu 9550 igra se vuche... detalji su mi na 1024x768 gotovo na minimumu da bi mogao pristojno da je igram.. doduse ne smeta mi to mnogo, bitnija mi je atmosfera...

sekvence su zanimljive, gluma jako dobra, ali me je iskreno smorilo sve ovo jer ovo kao da je expansion pack za underground... poboljsanja jako malo i jako malo novina.. da nema bezanja od pandura sto mi je i najzanimljivije u igrici, verovatno bi je odmah uninstalirao...

videcemo.. stigao sam do 11-og lika... I'll keep you posted ;)

jel ste provalili da se gotovo uvek uzme pink slip, bar meni uvek uleti... nekad i 1. nekad iz 2. a opet realno bolje je uzimati delove i buzdziti recimo supru i mx-8 (ili 7) jedine koliko toliko pristojen automobile u igri...

Nazad
Vrh Dno