Šta je novo?

NFS Most Wanted......

AyS^ je napisao(la):
mare,meni radi u 1600.
Onda je do kartice, iskreno na 4ti moze da se igra ali tek u 800x600 je frame rate dobar, u 1024 radi sa 23-24 fps u proseku (tj. od 15-31) na nekim srednjim setovanjima....

Meni radi odlichno na Gf6800 u 1024x768 sve na max sa srednjim AA (ne najjachim). Inache mi je skroz zarazna igrica, shta da radim kada ne volim realnost :D Ovo sa pandurima su mnogo dobro odradili, a josh bolje su fore shto sada mozesh mnogo toga da rushish - neki put idem namerno kroz staklenu vitrinu/rushim jahtu/oslobadjam onu veliku krofnu ;)

Meni sa 6600GT i konfiguracijom iz potpisa radi sasvim ok u 1280x1024 sa prilicno viskokim setovanjima. I samo da kazem da je zvuk u igri jedan od boljih. A tematika igre je vec vidjena i totalno nezanimljiva. Jedino sto coveka moze da natera da igra ovu igricu duze od sat-dva je to sto postoje novi modeli automobila koji manje vise nisu vidjeni u drugim igrama ovog tipa.

meni je igra ok, bas je ono sto se od jednog nastavka NFS-a i ocekuje...
radi extra u rez. 1024* , na P4 2.4,1gb ram-a i medionom 9600tx...

Da li neko zna gde da skinem program i kako se zove, za merenje fps-a.Hteo bi da vidim koliko mi baca u nfs-u.

Ne znam da li je neko provalio, da kada se MW instalira na masini na kojoj se nalazi Underground, MW "provali" i kaze nesto tipa "hvala sto se igrali Underground i za nagradu ce te imati vise para na pocetku". Strasno zar ne? ;)

POZ :wave:

Kod mene je i dalje instaliran UGD 2 ali nisam video nikakvu poruku...?

Evo i FPS:

40 u proseku, najnize padne na 32-33...

Sto znaci, skroz igrivo bez ikakvog stucanja i seckanja!

1024x768 full FSAA + sve sve sve na max... Driveri podeseni na Quality...

Gidra85 je napisao(la):
Ne znam da li je neko provalio, da kada se MW instalira na masini na kojoj se nalazi Underground, MW "provali" i kaze nesto tipa "hvala sto se igrali Underground i za nagradu ce te imati vise para na pocetku". Strasno zar ne? ;)

Da i kod mene se javila ta poruka,takodje instaliran UG2 ali sma ga izbrisao par dana prije nego sto sam nabavio MW :)

Gidra85 je napisao(la):

Sta je tu strasno, bas cool :D

sad sam probao fraps,~72max,najnize padne na ~58.

1. Ni ja nisam verovao: mashina u potpisu, ukljucen AA 4x, detalji na min, rezolucija 1024x768. Glatko kao bebina guza. Ne znam kolko frejmova ali ide bas lepo.

2. Igrasmo u multiplejeru zadnja 2 dana i stvarno je uzasno kako je to odvratno odradjeno. Server moze da izabere samo jednu trku, kako se trka zavrsi server se automatski gasi i sve mora ponovo: da se pravi server, da deca ulaze.... Jel ima jos neko da je probao multiplayer i da zna nesto sto ja ne znam?

P.S. Nikad nisam voleo nfs serijale, sada igram jer jedino to znaju da voze paceri na mojoj mrezi.

leksa je napisao(la):
Hm, cudnovata igra. Uzmem od nekog od protivnika Merc CLK500 upgrade-ujem sta god je od delova moglo i one performance crtice pokazuju da je to najjaci auto koji imam. Krenem da se takmicim s njim, kad ono bulja, spora mrcina vuce se po putu, redovno stizem poslednji. Uzmem nazad micua Evo8, isto nabudzen sa svim sto je moglo da se kupi, i cepam sve redom iako crtice pokazuju da je slabiji, sporiji, sta god, od merca. Ajde sto je fizika nerealna, al' sto ne mogu ni sopstvene specifikacije da ispostuju...

Drugo, u 1280 sve na pola, i igra secka, vratim u 1024, stavim sve na max sto postoji od setovanja i sve radi ko podmazano (grafika - x800gto). Ne dopada mi se to bas.

a jel tvoja 128-bitna? pa pokusavas da ti klizi u 1280?

nego, gde su honde??

i inace, jel ovo neka verzija za bosnu, mislim, golf, punto, audi a3, a4?!?!?!, one mecke, svasta...

Aaahah, pa pola foruma je jedva chekalo takva kola, iako sa underground racingom veze nemaju :) Al dooobro ;)

Jedva cekam da odkljucam AUDI TT!!!!!!! :D

Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
Evo i FPS:

40 u proseku, najnize padne na 32-33...

Sto znaci, skroz igrivo bez ikakvog stucanja i seckanja!

1024x768 full FSAA + sve sve sve na max... Driveri podeseni na Quality...

Pa brate ako bi sa tvojom grafickom igrica stucala onda je ja sa mojim krsem nebi ni pokrecao. :trust:

Ne znam samo kako neko moze da napise da mu sa GeForce4 leti na max detaljima? To je jednostavno nemoguce, eno kod druga na 9200 - 640x480 sve na min, moze da se igra; kod drugog na 6600 - 800x600 medium/high, moze da se igra, ponekad stuca; i evo kod mene u 1024x768 sve na najhigh :) moze da se igra;

Znaci, nemojte prosipati te fore "A kod mene GF2 igram u 1600x1200 4XAA u 49 frejmova" :)

Peti sam na crnoj listi.I do sada je najbolji prvi lamburgini(extra se cuje).Korveta je jadna.A sto se tice zahtevnosti nemoguce je da sve na maxu radi sa gf4.Nemoguce.

ja igram na 1024X768,detalji na crtu pred max,AA na pola,i dobijam 20-25fps (sto je dovoljno).inace,kanta je rade 9600xt,barton 2600@3200,1GB ddr etc.

@Vule

pa 9200 koristi PS 1.4, a ti4200 PS.1.3, dalje igra iskljuci brdo sitnica koje se maltene ni ne vide pa mu ispada isto kao i sa HL2 gde je ljudima sa mx400 isla igra u 1024/medium i sad se mi svi zbunili, a ono kad pogledas kutije i objekti se pojavljuju niotkuda, nema bumpa, speculara, ma nema nicega, ko HL1 samo malo sareniji...

Da, taj fazon, NFSMW kao i underground do njega ce raditi na starim (ps 1.3, 1.4) karticama, ali necesh videti polovinu grafichkih efekata...

Poslednja izmena:
Probao sam i ja danas na 1280x1024 sve max,AA max ide od 30-70 fps.Rekao bih da je prosjek nekih 40-45 fps, dok NFSU2 na istoj rezi i svim detaljima na max i AA max rijetko pada ispod 60fps tako da je MW dosta zahtjevniji.

Agr3ssor je napisao(la):
a jel tvoja 128-bitna? pa pokusavas da ti klizi u 1280?

x800 gto? tesko da je 128-obitna, osim ako me nije neko *****ao. Majke im ga... :d

@leksa

Jos nisam probao doticnu igru ali sve ostale novije naslove jesam, a ono sto sam primetio da na 1280 i na vecim rezolucijama 256-obitne se uopste ne zakucavaju niti imalo koce i pri stavljanju sve na high

Bruka...

Prilozi

• Lambo 1.jpg
    Lambo 1.jpg
    92.6 KB · Pregleda: 186
  • Lambo 2.jpg
    Lambo 2.jpg
    96.4 KB · Pregleda: 147
  • Lambo 3.jpg
    Lambo 3.jpg
    83.4 KB · Pregleda: 117
driver je napisao(la):
Aaahah, pa pola foruma je jedva chekalo takva kola, iako sa underground racingom veze nemaju :) Al dooobro ;)

vazno je da 99% underground trka cine japanska vozila ;)

Vrh Dno