Aj probacu. Ako sam te dobro razumeo, u HEX editoru treba da provalim pod kojim serijskim je snimljena pozicija i da taj serijski ukucam kada budem sledeci put instalirao igru!
Dok ste u Canyon trci, tj kada pocne odbrojavanje, izmedju 1 i GO stisnete gas i odmah na pocetku prestignete i pobedite neprijatelja
Aj probacu. Ako sam te dobro razumeo, u HEX editoru treba da provalim pod kojim serijskim je snimljena pozicija i da taj serijski ukucam kada budem sledeci put instalirao igru!
@Eternity:
Ma jok, nije uopste toliko komplikovano.
Otvori fajl iz savegame foldera u Notepad-u, recimo. Tu negde u tekstu se nalazi string koji odgovara serijskom broju kojim je instalirana igrica. Konkretno, trazi ga pesice ili idi na FIND opciju.
U instalacionom folderu igrice nadji folder "Support" i u njemu exe fajl "Need for Speed Carbon_code" koji ces pokrenuti i ubaciti serijski broj koji si nasao iz ovog teksta gore.
Posle ovoga bi trebalo da ti statusi igara rade, barem je tako bilo kod mene.
Ako sam bio malo haotican u objasnjenju , evo u attachment-u kako je to objasnio momak na Gamespot forumu cije resenje ovde objavljujem, mozda ce nekome tako biti lakse.
Da li je iko postavio neki zapazeniji rez u driftu?Naravno mislim na Canyon...
Ja sam malopre imao 18 * 69000 i spuco se u zid i ne znam poludeo sam,ali polomicu sve,tastatura vec shkripuce![]()
da bih izbegao probleme lupanja tastature, svojevremeno dok sam igrao drugi underground
pored misa koji koristim imao sam identican koji nije radio i sluzio je samo za iskaljivanje besa,
veruj mnogo je pomoglo, ali mnogo,
posle sam presao na suptilniju metodu, kupis persen u apoteci i samo opusten vozis, nema veze
ako pri friftu i pri masi poena udaris u zud, samo resetujes i ides dalje, milina bilo igrati
Za drift: I ja sam muku mucio sa Alfom kojoj sam budzio delove i podesavao kao da se razumem u to. Uglavnom po kupovine porschea i ostavljanjem podesavanja na "sredinu" drift se razbija bar x2 od ostalih ... Voziti sto brze i nema cukanja ....
da bih izbegao probleme lupanja tastature, svojevremeno dok sam igrao drugi underground
pored misa koji koristim imao sam identican koji nije radio i sluzio je samo za iskaljivanje besa,
veruj mnogo je pomoglo, ali mnogo,
posle sam presao na suptilniju metodu, kupis persen u apoteci i samo opusten vozis, nema veze
ako pri friftu i pri masi poena udaris u zud, samo resetujes i ides dalje, milina bilo igrati
hahaha,i ja sam nekad imao 17 vrt i kinez kucishte i tast i misha od po 2 evra...Sad nazalost nemam shta da udaram osim stola,ormana i tako shta mi se josh nadje pri ruci jere mi se ne isplati da lomim revolutiona ,940 b i ostalo:wall:
Ali me jako nervira sto ne moze ni da se proba Audi LeMans R8 Concept,iako pise da sam ga otkljucao!WTF?
Mozes da ga isprobas na quick race.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari