Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

Ovaj thread josh uvek postoji :D

Dosadnije video igre nisam video, igra se zove Need 4 Speed, a kada vozim imam osecaj da auto stoji u mestu, krece se kao puz, animacija i fizika nikakvi, scenario debilan, NFSMW je bukvalno 5-10 puta bolja igra u svim aspektima! Autoskalpting koji su neki vazda' hvalili je nista posebno, uzmes vec postojeci model spoilera i navodno ga menjas, cudno mi cudo.
Vrhunac je "trka" sa boss-om po principu "follow the leader" po kanjonu, ono jos u zivotu nisam video, mislim da je svakom ljubitelju auto tuning-a i alternativnog racinga ova igra smesna, a tek ulicne bande u igri, falio je samo jos pokemon... ******ski :crash: :laugh: :wc: :lupko:

Poslednja izmena:
Aj probacu. Ako sam te dobro razumeo, u HEX editoru treba da provalim pod kojim serijskim je snimljena pozicija i da taj serijski ukucam kada budem sledeci put instalirao igru!

Jel može neki mali info kako da se ovo odradi, pošto sam danas reinstalirao Win, a sutra ću instalirati igru, pa da znam kako da ušitam MOJ save :)

Extra tooltip:

Dok ste u Canyon trci, tj kada pocne odbrojavanje, izmedju 1 i GO stisnete gas i odmah na pocetku prestignete i pobedite neprijatelja ;)

^haha :D Zar ovo ne pali za skoro sve NFS-ove?

Dok ste u Canyon trci, tj kada pocne odbrojavanje, izmedju 1 i GO stisnete gas i odmah na pocetku prestignete i pobedite neprijatelja

ali, auto je vec u pokretu, tj. gas je sam..... apply-ovan, tako da mi je ovo malo cudno.....

Aj probacu. Ako sam te dobro razumeo, u HEX editoru treba da provalim pod kojim serijskim je snimljena pozicija i da taj serijski ukucam kada budem sledeci put instalirao igru!

@Eternity:

Ma jok, nije uopste toliko komplikovano.

Otvori fajl iz savegame foldera u Notepad-u, recimo. Tu negde u tekstu se nalazi string koji odgovara serijskom broju kojim je instalirana igrica. Konkretno, trazi ga pesice ili idi na FIND opciju.
U instalacionom folderu igrice nadji folder "Support" i u njemu exe fajl "Need for Speed Carbon_code" koji ces pokrenuti i ubaciti serijski broj koji si nasao iz ovog teksta gore.
Posle ovoga bi trebalo da ti statusi igara rade, barem je tako bilo kod mene.

Ako sam bio malo haotican u objasnjenju , evo u attachment-u kako je to objasnio momak na Gamespot forumu cije resenje ovde objavljujem, mozda ce nekome tako biti lakse.

@ostali:
Igrica je super, mesavina Underground-a 2 i Most wanted. Malo je kratka i mozda isuvise lagana ali je OK za razonodu od par dana. Ne znam otkuda ideja da se ovo poredi sa nekom simulacijom ili proziva fizika u igri, koja je konkretno u ovoj igri za NFSU serial sasvim korektna.
Mislim, momci (prepoznace se) ;), ako vam realnost treba onda zadnjicu u karting pa na voznju, pa se zalite na tu fiziku koliko hocete. :D

Prilozi

• NFS Carbon savegame problem.jpg
    NFS Carbon savegame problem.jpg
    172 KB · Pregleda: 79
Da li je iko postavio neki zapazeniji rez u driftu?Naravno mislim na Canyon...
Ja sam malopre imao 18 * 69000 i spuco se u zid i ne znam poludeo sam,ali polomicu sve,tastatura vec shkripuce:(

meni nesto nece ono u kanjonu.....
a oni imaju j**achki acceleration na snimcima... ko je probao te automobile, zna, tako da mi je i dalje sumljivo.......

Ja sam na kanjonnu uspeo da izvučem maximum od 650k, ali nisam hteo da se hvalim, pošto sam video one loodake šta rade :)

@Eternity:

Ma jok, nije uopste toliko komplikovano.

Otvori fajl iz savegame foldera u Notepad-u, recimo. Tu negde u tekstu se nalazi string koji odgovara serijskom broju kojim je instalirana igrica. Konkretno, trazi ga pesice ili idi na FIND opciju.
U instalacionom folderu igrice nadji folder "Support" i u njemu exe fajl "Need for Speed Carbon_code" koji ces pokrenuti i ubaciti serijski broj koji si nasao iz ovog teksta gore.
Posle ovoga bi trebalo da ti statusi igara rade, barem je tako bilo kod mene.

Ako sam bio malo haotican u objasnjenju , evo u attachment-u kako je to objasnio momak na Gamespot forumu cije resenje ovde objavljujem, mozda ce nekome tako biti lakse.

Hvala matori!Radi!:wave:

Za drift: I ja sam muku mucio sa Alfom kojoj sam budzio delove i podesavao kao da se razumem u to. Uglavnom po kupovine porschea i ostavljanjem podesavanja na "sredinu" drift se razbija bar x2 od ostalih ... Voziti sto brze i nema cukanja ....

Igra je super tj. uopste nije losa kao sto su pojedini napisali. Naravno ima propusta ali sta ces. A sto je najbolje radi i na GF5200 i 256 MB kod druga sa 800x600 low detalji. Nisam imao cime da izmjerim frame rate ali igriva je ponekad zapne zbog malo rama.

Poslednja izmena:
@ Shiki mozak,

Imao sam u driftu oko 85.000 poena, onako taj drift mi se svidja, moram da priznam za razliku od ostalog, pokusacu da napravim neki jos jaci rezultat...

Da li je iko postavio neki zapazeniji rez u driftu?Naravno mislim na Canyon...
Ja sam malopre imao 18 * 69000 i spuco se u zid i ne znam poludeo sam,ali polomicu sve,tastatura vec shkripuce:(

da bih izbegao probleme lupanja tastature, svojevremeno dok sam igrao drugi underground
pored misa koji koristim imao sam identican koji nije radio i sluzio je samo za iskaljivanje besa,
veruj mnogo je pomoglo, ali mnogo,
posle sam presao na suptilniju metodu, kupis persen u apoteci i samo opusten vozis, nema veze
ako pri friftu i pri masi poena udaris u zud, samo resetujes i ides dalje, milina bilo igrati

Poslednja izmena:
^^^
Dobro nisi uzeo bensice :d :d .
Meni se jednostavno ne svidja ova nocna voznja .
Bio bih sretan kada bi samo uradili remake Porsche-a .
To je bio najjaci deo ubedljivo .

da bih izbegao probleme lupanja tastature, svojevremeno dok sam igrao drugi underground
pored misa koji koristim imao sam identican koji nije radio i sluzio je samo za iskaljivanje besa,
posle sam presao na suptilniju metodu, kupis persen u apoteci i samo opusten vozis, nema veze
ako pri friftu i pri masi poena udaris u zud, samo resetujes i ides dalje, milina bilo igrati

hahaha,i ja sam nekad imao 17 vrt i kinez kucishte i tast i misha od po 2 evra...Sad nazalost nemam shta da udaram osim stola,ormana i tako shta mi se josh nadje pri ruci jere mi se ne isplati da lomim revolutiona ,940 b i ostalo:wall:

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Nemogu da verujem. Moj save je otišao u qrac. Znači nemogu da verujem. Kad ga otvorim preko HEX ieditora u tom delu gde treba da mude klu njega nema :( znači nemogu da verujem da sam te "sreće" da sam opet sjebao save.

e ljudi ja na driftu staza king's park cini mi se imam high score 1,461,xxx aj neka neko kaze da ima veci na toj stazi, canyon drift cu poceti uskoro, mogu da ostavim screenshot ako neko misli da lazem

ja sam na kanyonu danas imao 780 000 i josh sam nakuco 17 * 27000 i onda se sje*o tako da 780 000 mi je za sad rekord....

E boli vas vi sa d možete da se igrate, a ja, čiji je save otišao na onaj svet, sad mogu da se slikam.

Za drift: I ja sam muku mucio sa Alfom kojoj sam budzio delove i podesavao kao da se razumem u to. Uglavnom po kupovine porschea i ostavljanjem podesavanja na "sredinu" drift se razbija bar x2 od ostalih ... Voziti sto brze i nema cukanja ....

Jel meni za podesavanje kola na istom mestu kao u MW? Nisam ni video da ima ta opcija :).

/off

hahaha,i ja sam nekad imao 17 vrt i kinez kucishte i tast i misha od po 2 evra...Sad nazalost nemam shta da udaram osim stola,ormana i tako shta mi se josh nadje pri ruci jere mi se ne isplati da lomim revolutiona ,940 b i ostalo:wall:

Nervozna ova omladina :D.

U Driftu na City Courthouse 175,422, eto moj top score za sada, ali ocigledno da drift nema plafona po pitanju poena :D

Poslednja izmena:
Presao sam carbon za dva dana, ne mogu reci da je bilo lako, posebno poslednja trka u kanjonu protiv Dariusa,srecom imao sam para da kupim Corvetu i ona je resila problem.
Ali me jako nervira sto ne moze ni da se proba Audi LeMans R8 Concept,iako pise da sam ga otkljucao!WTF?

Ostavio sam poruku ali su je skinuli.
Sve jedno, evo me opet.
Imam CARBON i sada ga djuskam!!!:banana:

Nazad
Vrh Dno