Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

samo da izjavim da na racunaru iz potpisa ne moze da radi normalno ni u 1024x768 sa svim podesavanjima na low :wall: :wall: :wall:

Kod ortaka na low radi kako-tako (moze da se igra) na GF FX5200 i Barton 2500+!?!? Nisam verovao dok nisam video...

Daklem ajde i ja da kazem neki utisak. Odigrao i ne mogu da verujem. Neke stvari su bas glupe npr. drag nemoguce je vuci se iza drugog auta osim ako nije clan tvoje "grupe" ko on zna ko sam ja pa drugacije mota vazduh? I kakva je to fora sa usko specijalizovanim clanovima ekipe ? Gde je tu demokratija fer play kada ti saljes nekog da se zakuca u protivnika da bi ti bio prvi. Sta kao neko zna da je los pomirio se sa tim i ad je bloker kakva je to poruka. I ta igra ima rejting 3+ . Drift deluje kao da bacas decija kolca po stazi kada smo imali 3-5 god i tako zahtevnost nemam koment ali odvo je daleko otislo od nfs se a tamo je bilo bas dobrih stvari evo toliko mozda kasnije jos budem smaro

Daklem ajde i ja da kazem neki utisak. Odigrao i ne mogu da verujem. Neke stvari su bas glupe npr. drag nemoguce je vuci se iza drugog auta osim ako nije clan tvoje "grupe" ko on zna ko sam ja pa drugacije mota vazduh? I kakva je to fora sa usko specijalizovanim clanovima ekipe ? Gde je tu demokratija fer play kada ti saljes nekog da se zakuca u protivnika da bi ti bio prvi. Sta kao neko zna da je los pomirio se sa tim i ad je bloker kakva je to poruka. I ta igra ima rejting 3+ . Drift deluje kao da bacas decija kolca po stazi kada smo imali 3-5 god i tako zahtevnost nemam koment ali odvo je daleko otislo od nfs se a tamo je bilo bas dobrih stvari evo toliko mozda kasnije jos budem smaro

Ma samo uninstall i nema da te boli glava. ;)

sto se prvog dela posta tice, mislim da jedna rec objasnjava sve.... ARKADA!!!
sto ste, bre, ljudi zapeli, kao da o ToCA-i pricate... arkada.... sednes i opustis se.....

sto se drugog dela tice(drifta)... cak i ja (koji se ne razume u automobuile) ne bih mogao da izjavim nesto tako..... glupo! :wall: taj drift (u odnosu na "pravi" drift) je, u najgorem slucaju, uradjen realno kao... voznja u gtr2.....

mada, da je moglo da bude bolje..... jeste....

2 Miliona je malo ;)

Overite nemca: http://www.youtube.com/watch?v=4CWjrYmmokg

5 miliona... :bottle:

Evo ja sam se malo igrao juče i na circuit drift trci (ono sa mestima za drift) sam na jednoj stazi (ona kod Bushido-a sa desne strane) uspeo da nabijem 750k na šit tastaturi (neće da radi fas, nitro i skretanje u desno, a radi skretanje levo), i mogu da se kladim da bi na volanu (kada bi malo igrao sa njim) na toj stazi uspeo da nabijem preko 1,5m. Nekako imam utisak da su ti momci svi igrali sa volan, jer je nemoguće (barem meni) da tako držim pravac na tastaturi na canyon driftu.

ljudi jesam li ja lood, ili sta? svi se vi hvalite da ste igricu presli relativno brzo, samo ja gubim zelju da se dalje mucim :)

od kola imam: renault clio, aston martin db9, mazdu rx-7(uzeo na pink slipu) - ova 3 su totalni budz, i sad sam kupio cudu :d, ali ne napredujem - otkljucao sam zadnji deo mape (presao 72%, otvorio i carbon canyon) ali ne mogu da pobedim nikako u trkama koje sam otvorio - iskreno receno svi me stizu na pravcu, a gledajuci podatke kola bi trebala da mi lete??? znam da nisam nesposoban, ali se oko nekih trka vrtim i po pola sata (prvenstveno mislim na canyon race) - moze neko da mi preporuci neka dobra kola, ili sam ja nesposban da izaberem dobar model i biram sve neke krshice? :d

Evo ja sam se malo igrao juče i na circuit drift trci (ono sa mestima za drift) sam na jednoj stazi (ona kod Bushido-a sa desne strane) uspeo da nabijem 750k na šit tastaturi (neće da radi fas, nitro i skretanje u desno, a radi skretanje levo), i mogu da se kladim da bi na volanu (kada bi malo igrao sa njim) na toj stazi uspeo da nabijem preko 1,5m. Nekako imam utisak da su ti momci svi igrali sa volan, jer je nemoguće (barem meni) da tako držim pravac na tastaturi na canyon driftu.

Pa naravno da su igrali na volan, pogledaj samo kako drze pravac i gas ;)

pa izabrao si automobile do bola...Jedino te baracuda vadi....Uzmi nekog cayman-a,ili impezu,ja sam sa njima preshao za dve veceri i uz kilo pistaca:D

e, sta trebam da uradim da bih otkljucao Skaj Lajnu???
mislim da sam otkljucao sve, ali njega nema.... (mozda zato sto sam krenuo sa egzotikom???)

i, da......
zasto, ali, ZASTO!!!!!!!!!! nece da ucita save sa starog windowsa??? ili sa druge masine...

ja sam krenuo sa Muscle pa mi je otkluco...Ne znam zashto tebi nije,ali igra je mnooooogo bagovita,ja sam i prestao da je igram kad sam preshao zbog toga jer samo na pola trke-buf sendd error report ili ne i nishta nije sacuvano...

Za ovu igru mogu da kažem samo jedno: *ranje neopevano:wall:

Kola sa kojima sam ja igrao u igri su: Camaro SS, Dodge Charger (pink slip od one prve ribe sa muscle), Mazda RX7 (takođe pink slip) sa kojom nisam odigrao nijednu trku, Aston Martin DB9 (pink slip) sa kojim takođe nisam igrao, i Corveta C3 (jedina kola koja sam kupio) sa kojom sam samo igrao poslednja 2 RaceWars-a, Canyon Race za otključavanje nekog Lamburdžinija, i poslednju boss trku sa Dariusom. Igrao sam sa Corvetom ove trke, samo zato što sa Chargerom jednostavno nisam mogao da im prismrdim.
Sad na netu takođe pikam samo sa Corvetom, a ako treba tear2, onda charger, i mogu vam reći da ih momački prašim.

Kako sacuvati snimljene pozicije? Ja sam mislio da se one nalaze u My Documents, ali njihovim cuvanjem i kasnijom reinstalacijom Windows-a, nisam uspeo da ucitam te pozicije.

pa izabrao si automobile do bola...Jedino te baracuda vadi....Uzmi nekog cayman-a,ili impezu,ja sam sa njima preshao za dve veceri i uz kilo pistaca:D

ebiga, sluzila me alfa brera dok je nisu svi pregazili, tada je najaci (najskuplji) model bio db9, rx-7 dobih na pink slipu, a clia sam kupio zbog lepih secanja na MW :d
'cudu sam kupio vise iz fazona, posto se svi pale na te muscle automobile, a ja se setio Nash Bridgess-a :) ('el se tako pise :d)

Kako sacuvati snimljene pozicije? Ja sam mislio da se one nalaze u My Documents, ali njihovim cuvanjem i kasnijom reinstalacijom Windows-a, nisam uspeo da ucitam te pozicije.

pa, i nalaze se tu....
samo neces moci da ih ucitas... SAMO.......

by the way, to sam (i) ja rekao par postova iznad...:bottle:

EA je bio toliko glup da u svakom save-u ostavi Installation key od igre. Sada, kada ti imas neciji tudji save (ili svoj backupovan), igra registruje da se key ne poklapa, i odbija da ucita save.
Naravno, uz prost HEX editor se i ovo da resiti, ali... ;)

e, sta trebam da uradim da bih otkljucao Skaj Lajnu???
mislim da sam otkljucao sve, ali njega nema.... (mozda zato sto sam krenuo sa egzotikom???)

i, da......
zasto, ali, ZASTO!!!!!!!!!! nece da ucita save sa starog windowsa??? ili sa druge masine...

Treba da osvojis odredjenu teritoriju. U garazi udji na pregled mape i prebaci se na "teritory control" pogled (mislim da je na tasteru 1, nisam siguran ovako napamet). Sa desne strane ces dobiti detalje o mapi (ko je vlasnik, trke itd) i pisace ti i sta otkljucavas njenim pripajanjem ;).

Inace, po meni najbolji autic za pocetak je Nissan 240SX, ima dobro ubrzanje i fenomenalan handling, po ceni od samo 20000. Uz sve to je i Tuner Tier1, tako da odmah na pocetku moze da se otkljuca dosta poboljsanja za njega... Jedini smor je sto pre kupovine mora da se "otkljuca" voznjom odredjenog challange-a....

Ajde sto crashu-je, to je i MW radio dok nije izasao patch, ali nije optimizovan ni za lek.
Ajde u pocetku, sa sporijim kolima, sve je islo extra. Ali sa malo brzim, stalno neka usporenja, kada naidje krivina, krene da secka... Izgleda da mnogo lose radi sa memorijom. :wall:

Da bih bio siguran da usporenja nisu do grafickog opterecenja kompa, smanjim sve na minimum i opet kada naidje krivina, nekad kada menjam iz nize u visu ili kontra - neko seckanje, usporavanje... uopste nisam zadovoljan kako su programirali. :bottle:

Uzeo sam malo da vidim koliko RAM-a koristi. Ja imam AMD 3200+, X800XT, 1Gb rama, Hd 250Gb 8mb cache.
Kada startujem Windows, on mi pojede 180Mb rama, 128Mb mi je apertura za graficku u BIOS-u, Windows Task manager pokazuje da je fizickog rama slobodno 712Mb.
Kada pokrenem Carbon, pa udjem u menije, ALT-TAB i vidim - NFS pojeo 252Mb, 450 i dalje slobodno.
Ok, krenem neku trku, pauziram u sred trke, alt-tab - i sad je u procesima carbon pojeo samo 305 mb, a 400 mb i dalje slobodno.

Ne znam sta su mislili, ali izgleda da su optimizovali igricu da radi na masinama sa 512Mb rama. :mad:

Inace, komp nije ni u mrezi, niti ima vezu sa internetom tj. koristi se samo za igrice i gledanje filmova tako da su programi koji teraju u pozadini samo osnovni.:trust:

Treba da osvojis odredjenu teritoriju. U garazi udji na pregled mape i prebaci se na "teritory control" pogled (mislim da je na tasteru 1, nisam siguran ovako napamet). Sa desne strane ces dobiti detalje o mapi (ko je vlasnik, trke itd) i pisace ti i sta otkljucavas njenim pripajanjem ;).

Inace, po meni najbolji autic za pocetak je Nissan 240SX, ima dobro ubrzanje i fenomenalan handling, po ceni od samo 20000. Uz sve to je i Tuner Tier1, tako da odmah na pocetku moze da se otkljuca dosta poboljsanja za njega... Jedini smor je sto pre kupovine mora da se "otkljuca" voznjom odredjenog challange-a....

wow.....
da si lepo citao sta pisem, mozda bi primetio da nisam retardiran, nego da mi nije otkljucao skaj lajnu....
da si igrao malo vise, provalio bi da nece uvek da otkljucava iste automobile....
point je, da sam sa exotic-om stigao do kraja, ali i dalje nema skaj-a... a i ne vidim ga u onim karticama (ko razume - shvatice...) ....
a drug mi rece da ga je jednom otkljucao... a jednom nije.....
pa, pitam, sa kim da krenem, i koliko da ga cekam.....

Nema razloga da budes nabusit.
Lepo sam procitao sta pise, ali to da ne otvara svaki put iste automobile nisam znao, mada mi sad deluje logicno. Nabavio sam igru pre 3 dana, i stvarno nisam stigao da istesterisem po svim mogucim varijantama (igram trku-dve-tri pred spavanje, nemam vremena za vise). Krenuo sam kao tuner, i vidim da ima Nissan SkyLine za otkljucavanje. Probaj i ti tako, mozda upali.

Jedno pitanje: jel moguce otvoriti vise od jednog user profila i kako? Nesto sam prchkao po opcijama, nisam nasao tamo gde bi trebalo da bude (tj gde je nekad bilo).

Poslednja izmena:
Trebalo bi da ima opcija za ucitavanje i cuvanje profila... negde sam je video. :S:

Ma igrica je njesra, na 9600XT radi bolje nego na 7600GS?!? U pravu je Dorry... Uninstall i to posle 6 min...

P.S WoW, mislim da je ovo rekordno vreme koje je neka igrica stojala na kompu!

meni se dopada i pored ocigledne neoptimizacije. cekam da izadje neki patch pa da mogu da igram sa CSAA, 4xAA je malo :D

hehe...Konacno realan covek...

Ma igrica je njesra, na 9600XT radi bolje nego na 7600GS?!? U pravu je Dorry... Uninstall i to posle 6 min...

P.S WoW, mislim da je ovo rekordno vreme koje je neka igrica stojala na kompu!

ti si decko deboooooolcna:p

EA je bio toliko glup da u svakom save-u ostavi Installation key od igre. Sada, kada ti imas neciji tudji save (ili svoj backupovan), igra registruje da se key ne poklapa, i odbija da ucita save.
Naravno, uz prost HEX editor se i ovo da resiti, ali... ;)

Aj probacu. Ako sam te dobro razumeo, u HEX editoru treba da provalim pod kojim serijskim je snimljena pozicija i da taj serijski ukucam kada budem sledeci put instalirao igru!

Vrh Dno