Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

jel neko zna mozda u cemu je problem....igra mi je jako mrachna, takodje kada podesim brajtnes kako mi odgovara (na nekih 90%) i kada kliknem esc(done), on mi opet jako zatamni sliku.....takodje udjem u igru prvi put, i bude ok slika svetla, i onda ako hocu da promenim neki video efekat u opciji nevezano za brajtnes, on mi posle esc-a opet zatamni igru.
grafika mi je ati 9550ge sa Radeon Omega Drivers v3.8.231.

jesi li probao kvalitet slike da stavis na medium?

ili high.

Poslednja izmena:
Kao i BMW M3, koji izgleda je untouchable :wall:

Ako i sledeci NFS pokvarim M3 na pocetku, zbogom EA :wave:

Zasto ti je to bitno kad se ta gomila tekstura ni priblizno ne ponasa pravom M3?!

Poslednja izmena:
samo da izjavim da na racunaru iz potpisa ne moze da radi normalno ni u 1024x768 sa svim podesavanjima na low :wall: :wall: :wall:

Kako bre nemoze pa ja sam igu odigrao sa masinom iz potpisa cak sam neke detalje stavio na HIGH i MEDIUM a nista na LOW i radi lepo doduse na 30-ak frejmova ali ne trza i tako sam je presao a kada sve stavim na LOW ide i do 50-ak.

jesi li probao kvalitet slike da stavis na medium?

ili high.

jesam i desi se to,kao shto sam i prvi put napisao,da koju god promenu uradio po pitanju video opcija uvek mi zatamni sliku....da li menjao britghness, rezoluciju,detalje ili bilo shta...uvek mi je zatamni nakon shto kliknem done.

Zasto ti je to bitno kad se ta gomila tekstura ni priblizno ne ponasa pravom M3?!

Ja hocu samo da vozim M3... Lambo, Porsche i ostali trubaduri me ne zanimaju... Pa makar imao i najgoru animaciju ili teksturu, M3 ipak je M3 ;)

Ja hocu samo da vozim M3... Lambo, Porsche i ostali trubaduri me ne zanimaju... Pa makar imao i najgoru animaciju ili teksturu, M3 ipak je M3 ;)

To je odlucnost i ljubav prema jednom tipu auta.
To se postuje, takav sam i ja.
MOST WANTED sam presao sa clio-m, ali j..... ovde ne moze taj fazon, bar koliko sam cuo.
Videcemo.

To je odlucnost i ljubav prema jednom tipu auta.
To se postuje, takav sam i ja.
MOST WANTED sam presao sa clio-m, ali j..... ovde ne moze taj fazon, bar koliko sam cuo.
Videcemo.
ne pokusavaj ja sam probao
isti slucaj Clio je zakon
ali fora se sto sa njim mozes maksimalno da instaliras pro pakete opreme
dok sa ovim "boljim" mozes da instaliras rece pakete opreme

jel neko zna mozda u cemu je problem....igra mi je jako mrachna, takodje kada podesim brajtnes kako mi odgovara (na nekih 90%) i kada kliknem esc(done), on mi opet jako zatamni sliku.....takodje udjem u igru prvi put, i bude ok slika svetla, i onda ako hocu da promenim neki video efekat u opciji nevezano za brajtnes, on mi posle esc-a opet zatamni igru.
grafika mi je ati 9550ge sa Radeon Omega Drivers v3.8.231.
Sto ne stavis neke normalne drajvere i novije naravno?

Pa i nVidii treba staviti 91.xx da bi igra normalno radila...

Inace zaista mi nije jasno kako to da 6600 ne moze malo bolje da tera igru?

Na sta je igra zapravo osetljiva?

Osetljiva je na sve sto nije G80 ili radeon X1900 :)

videcu da stavim novije ali isto omega, trebaju mi zbog klokovanja...

Ja stvarno neznam šta je vama. Ja sam danas na poslu na sempronu 2800+, mojoj 6600GT (680/1200) i 512MB DDR2 533 igrao NFSC na 1024x768 (tamo je 15"LCD) i bilo je igrivo. Fraps nisam instalirao jer ga nisam imao tamo, a mrzelo me da ga skidam sa neta. Drajveri su bili ForceWare 91.47.

Evo tek sad sam probao ono oko wide res sa onim uniws programom... I nece..! Kada ga patchujem nece da pokrene igru - "speed2.exe has encountered a problem and needs to close....."! Pu..:wall:

@ Neo sledeci put instaliraj fraps, cisto da znamo koliko je to igrivo? Ja na 6600GT PCI-X ne klokovanoj i 1gb rama 3200, imam od 33-40 frejmova, ali naravno shader na medium, antialising 2x, world detalji na medium, i kola na high, ostalo low, motion blur off. @1024x768

Nije me mrzelo da skinem tih 4 i kusur gigabajta kada ste vec rasirili raspravu o ovoj smesnoj igri na 25 strana.

Iskreno ne znam sta je ovde toliko dobro da izazove ovoliki hype kod pojedinih clanova - enormna kolicina blura koji ocito sakriva sve vizuelne ne savrsenosti u igri, nikad gora fizika u kojoj opusteno prolazim najostriju krivinu sa 220 km/h... Mislim strasno :)
Da ne pricamo o policiji koja se ponasa kao da je retardirana - i pored 14 policijskih automobila koji su mu "kao" za vratom i xyz blokada ja opusteno uspevam da se shetam i zezam sa njim punih 20 minuta da bi im kasnije lagano smestio dzinovsku krofnu na krov i resio ih se???? Dajte ljudi :) A da ne spominjem to kako policijski automobili vrlo cudno uspevaju da ostvare brzinu koju i vi imate - mora da su i oni krsevi koje oni imaju u igri opremili sa nitro bocama jer ne znam kako drugacije da objasnim da su stalno na 1.5 kompjuterski metar iza mene :)

Protivnici su takodje mnogo smesni, ako nista ono cuveno teleportovanje vise nije toliko uocljivo. Jedino sto u ovoj igri realno valja je zvuk (ne sama muzika u igri) koji je zaista na nivou. Ostalo je sve vec vidjeno, jednom recju - smor.

A da, na mojoj konfi ova igra izuzetno glatko radi u 1024x768 (sve na max) ili malo manje igrivo (tj. sporije) na 1280x1024,

A da ne spominjem to kako policijski automobili vrlo cudno uspevaju da ostvare brzinu koju i vi imate - mora da su i oni krsevi koje oni imaju u igri opremili sa nitro bocama jer ne znam kako drugacije da objasnim da su stalno na 1.5 kompjuterski metar iza mene :)

To ti je cuveni "catch up" sistem.
Znaci radi "igrivosti", napravljeno je da nikad ne mozes da pobegnes protivnicima koliko god ih ti ostavio. To je u svakom NFS-u ja mislim, ne znam kako to nisi do sad primetio. To je nesto najgluplje u istoriji igara!
A da, to postoji i u ultra realnom GT4... :D

Da li samo meni iskace non-stop? Inace za glatku igrivost preporucujem rezoluciju 800x600 sve na medium... Na NeVidiji naravno!

Poslednja izmena:
Meni radi glatko u 1024x768 high bez AA, AF i MB.
Doduše tek kad overklokujem grafičku na 500/900. Na default 350/800 se vidi usporenje.

pitanje:

jel na kraju trebalo da dobijem onaj dariusov audi? il bar da mogu da ga kupim?

odgovor:

dobijas Audi, ali mozes da ga vozis samo u Quick Race-u, na nasu veeeeliku zalost :(

Ukljuchi shadere na high pa nam onda reci koliko je igrivo... :p

Evo sad probah malo da se igram sa frapsom, i na toj mašini ima u proseku 27fps-a. U igri sam namestio shadere na medium, world detalji na high, car reflection high, ostalo low i medium, motion blur sam naravno isključio pošto mi se nesviđa kako radi, a i dosta smanjuje fps (sa njim uključenim ima oko 20fps-a) Naravno sve ovo sam terao u 1024x768.

Evo tek sad sam probao ono oko wide res sa onim uniws programom... I nece..! Kada ga patchujem nece da pokrene igru - "speed2.exe has encountered a problem and needs to close....."! Pu..:wall:

Hmm. meni je sve ok radilo. Možda da probaš da prerename-uješ speed2 u nfsc, tj da ga vratiš na normalno.

Otkljucao sam BMW M3 i moze da se vozi samo na Quick Race... jednom rechju razocarenje.

Zar catch up ne može u opcijama da se isključi?

Prinudjen si na ketchup :D (voleo, ne voleo).

Skoro ispunjen cilj...934 000 na kanjonu,ocu milion da obrnem i onda ne igram vishe:D

Evo sad probah malo da se igram sa frapsom, i na toj mašini ima u proseku 27fps-a. U igri sam namestio shadere na medium, world detalji na high, car reflection high, ostalo low i medium, motion blur sam naravno isključio pošto mi se nesviđa kako radi, a i dosta smanjuje fps (sa njim uključenim ima oko 20fps-a) Naravno sve ovo sam terao u 1024x768.

Hmm. meni je sve ok radilo. Možda da probaš da prerename-uješ speed2 u nfsc, tj da ga vratiš na normalno.

Pa eto vidish.. Ne mozesh prichati o maloj zahtevnosti ako si pola efekata poiskljuchivao... Ukljuchi sve sve na max, 16AF. 4AA i necesh imati ni 10fps u 640x480.. ;)
A shto se tiche onoga, nece pa nece... Ma ko zna shta se zaglupljuje..

Postoji jedan deo grada (onaj zadnji), gde ima puno neonki isl i tu je zahtevnos za oko 30% veca... inace svaka cast za milionce na canyonu... meni jos uvek rekord nije preko 300 000 ali polako... karijera je dosta kratka, a sad steta je sto ako se startuje nova ne ostanu otkljucani bonusi iz chalenge-a... ovako bi morao sve opet... i da igra je bre nikad laksa... mislim da sam reada radi restartovao 2-3 trke za ceo tok igre... kad se setim onih ludaka iz undergorund keca uzas... onad gde nestade budzenje ozvucenja, farova (xenon isl), svetala, vrata, nesto i nalepnice nisam provalio, ni jedan nfs ne mogu da naprave a da nesto ne fali... ma koliko ovaj AS bio OK sistem toliko opet fali jos stvari... ali dobro mora nesto za nastavak... takodje lokacije mi nikad nisu bile jednolicnije... uopste nisam imao utisak da idem na neki drugi deo mape... kao da je sve u krugu od par 100 metara...

I realno MW je ipak daleko uzbudljivija igra... ovo mi dodje previse uspavano posle onoga... platis 5000 i skines heat ko nista... ma policije nije ni trebalo da bude ovako jadno...

Prava stvar bice fuzija C, MW i UG1/2... tek to bi bilo super igra... ali da ne iseku pola stvari kao sada vec zaista da ima sve... i da ne smanjuju vise godiste ciljne populacije...

Vrh Dno