...gde nestade budzenje ozvucenja, farova (xenon isl), svetala, vrata, nesto i nalepnice nisam provalio, ni jedan nfs ne mogu da naprave a da nesto ne fali... ma koliko ovaj AS bio OK sistem toliko opet fali jos stvari... ali dobro mora nesto za nastavak... takodje lokacije mi nikad nisu bile jednolicnije... uopste nisam imao utisak da idem na neki drugi deo mape... kao da je sve u krugu od par 100 metara...
Description:
* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing their connection.
* Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
* Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
* Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
* Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account] screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.
da, ali nije moguce da je samo to........
i neka javi neko kako se instalira!?
pa to je azdaja za mx440ja sa mojih 9550GE teram na medium, 1024*768...![]()
![]()
e ljudi.. imam problem sa ovom igricom.....možda se i ranije ovo desilo nekom...
elem, instalirao sam nfs i prilikom startovanaj igrice oba puta mi se desi sledeće: čujem zvuk, sve kul, a siva slikai neće da krene noramlno.....instalirao sam sa dva različiza dvd-a, i sa jednim i sa drugim sve isto....e sad, ne znam da li je to zbog moje grafičke (ima je u ''mojoj konfiguraciji''),to čisto sumnjam jer sam u ''red me'' fajlu lepo pročitao da je minimum 64mb potrebno.... ili loš krek.... ili nešto treće..... ne'am pojma jer zna neko??
To je odlucnost i ljubav prema jednom tipu auta.
To se postuje, takav sam i ja.
MOST WANTED sam presao sa clio-m, ali j..... ovde ne moze taj fazon, bar koliko sam cuo.
Videcemo.
To je patch za Most Wanted
Ovde imate patch-eve za sve verzije Carbona:
http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2038
Najjace je sto se svaki NFS topic oduzi u 500+ postova i svi pricaju kako je njesra a svi igraju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari