Šta je novo?

NFS: Carbon - oficijelni thread

njah,ne treba...evo bez volana...:-devil-:

Eto,ja sam zadovoljan i Carbon vishe ne igram:d

e, ljudi, izasao je patch 1.3 (ima na gamers hell-u...)
da li je neko skinuo?
sta ispravlja?
kako se instalira????????

E hvala bogu... Ce da vidimo da li ispravlja nesto...

Hoce li ispraviti da moze normalno da se uninstalira:d

...gde nestade budzenje ozvucenja, farova (xenon isl), svetala, vrata, nesto i nalepnice nisam provalio, ni jedan nfs ne mogu da naprave a da nesto ne fali... ma koliko ovaj AS bio OK sistem toliko opet fali jos stvari... ali dobro mora nesto za nastavak... takodje lokacije mi nikad nisu bile jednolicnije... uopste nisam imao utisak da idem na neki drugi deo mape... kao da je sve u krugu od par 100 metara...

Ima nalepnica, ali izgleda da moze samo po jedna na vrata, eventualno dve, pa da se zezas sa velicinom, lejerima i pozicijom da ukolpis da obe stanu... Mozda i gresim?

Nego, ja i dalje nisam nasao onu opciju za fine-tuning kola? Jel to uopste postoji u Carbon-u ?

@rastafarian:
Prohibited user operation :p

Description:
* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing their connection.
* Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
* Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
* Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
* Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account] screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.

http://www.gamershell.com/download_11782.shtml

da, ali nije moguce da je samo to........
i neka javi neko kako se instalira!?

pa može da se instalira na onu verziju iz Platoa, koja košta 3600 dinara. Ja nemam nikakvih problema ;)

da, ali nije moguce da je samo to........
i neka javi neko kako se instalira!?

naravno da je moguce, za MW je bila cela peticija koju je potpisalo 50.000 ljudi radi uklanjanja stuttera i nista nije izaslo, tj jeste ali nije ispravljalo stater, cak ga nisu ni pomenuli, engine je katastrofalan i kraj.

e ljudi.. imam problem sa ovom igricom.....možda se i ranije ovo desilo nekom...

elem, instalirao sam nfs i prilikom startovanaj igrice oba puta mi se desi sledeće: čujem zvuk, sve kul, a siva slikai neće da krene noramlno.....instalirao sam sa dva različiza dvd-a, i sa jednim i sa drugim sve isto....e sad, ne znam da li je to zbog moje grafičke (ima je u ''mojoj konfiguraciji''),to čisto sumnjam jer sam u ''red me'' fajlu lepo pročitao da je minimum 64mb potrebno.... ili loš krek.... ili nešto treće..... ne'am pojma jer zna neko??

Imao je ortak slican problem,a i konfa mu je dosta slicna...Pomogli su najnoviji drajveri...

cudo i da radi sa tom grafickom, ovdje ljudi i sa 6600gt igraju u 800x600...

ja sa mojih 9550GE teram na medium, 1024*768... :D :p

e ljudi.. imam problem sa ovom igricom.....možda se i ranije ovo desilo nekom...

elem, instalirao sam nfs i prilikom startovanaj igrice oba puta mi se desi sledeće: čujem zvuk, sve kul, a siva slikai neće da krene noramlno.....instalirao sam sa dva različiza dvd-a, i sa jednim i sa drugim sve isto....e sad, ne znam da li je to zbog moje grafičke (ima je u ''mojoj konfiguraciji''),to čisto sumnjam jer sam u ''red me'' fajlu lepo pročitao da je minimum 64mb potrebno.... ili loš krek.... ili nešto treće..... ne'am pojma jer zna neko??

Pa jel si ti citao Readme i spisak podrzanih kartica? Po spisku zaboravite 2-ke i 4-ke :) Bar tako pise a sad dal' je nekom proradilo uopste... :D

Evo sta kazu:

"3. MANUAL ADDENDUM

VIDEO CARD SUPPORT
==================

Although Direct3D is supported, this support is only officially
extended to certain 3D accelerator devices. The following major D3D
chipsets are supported.

NVIDIA GeForce4 Ti-4200
NVIDIA GeForce4 Ti-4400
NVIDIA GeForce4 Ti-4600
NVIDIA GeForce4 Ti-4800
NVIDIA GeForce FX Series
NVIDIA GeForce 6200
NVIDIA GeForce 6600
NVIDIA GeForce 6800
NVIDIA GeForce 7300
NVIDIA GeForce 7600
NVIDIA GeForce 7800
NVIDIA GeForce 7900
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9000
ATI Radeon 9100
ATI Radeon 9200
ATI Radeon 9500
ATI Radeon 9550
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800
ATI Radeon X850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900

***NOTE: Laptop versions of these chipsets may work, but are not officially supported. NVIDIA GeForce MX series not supported.

While Direct3D supports a wider variety of 3D accelerator devices, the
behavior of Need for Speed Carbon cannot be predicted in these
situations. In extreme cases, running Need for Speed Carbon with
a Direct3D device that is not officially supported can lead to an
unstable PC environment."

To je odlucnost i ljubav prema jednom tipu auta.
To se postuje, takav sam i ja.
MOST WANTED sam presao sa clio-m, ali j..... ovde ne moze taj fazon, bar koliko sam cuo.
Videcemo.

Rrrrrrrrrrrrrrr!!!! Kooonacno R32!!! :shock: :Klanjanje My Precious!!!
Ma ne menjam ga svo zlato sveta vozicu ceo NFS njim! :banana:

Izgleda da stvarno radi brže sa ovim novim patch-om... Ne mnogo, ali radi brže!

Zavrsih igru... i sta znam konacni utisak kao i pre 6/10. Odavno nesto ovako bljutavo nisam do kraja odigrao. Trenutno se pitam zasto sam se uopste cimao da ga prelazim, verovato zato sto je kratak.

Sve u svemu, ako niste fan NFS serijala, mozete slobodno da preskocite... ili odigrate neki od starijih.

Ja ga instalirao bez problema, igrica i dalje radi kao slide show... Ozbiljno se razmisljam da vratim starog radeona... Znaci Porsche Unleashed je i dalje njjachi NFS!

jel zna neko zasto nece da se instalira patch,probao sam sve verzije?

Posle par sati igranja Flatouta (dosta zanimljiva i dinamicna voznja) odlucio sam da instaliram NFS Carbon da probam (jer vremena na pretek da igram bas i nemam :().
Znaci vece SR*NJE nisam probao. Gledao sam kako drug (koji vec igra nekih 6 sati) igra ali mi se misljenje uopste nije popravilo. NAJVECA BLJUVOTINA od svih NFS-a do sada!
Zaobici u sirokom luku!

A kako da znam koju verziju imam UK/EU/US?

A ja sam sada instalirao ovaj remake starog dobrog Out Run-a.... I kad tolko pljujete po Carbonu eto malo probajte Out Run pa vidite shta je jad i beda.
Meni se Carbon svidja... Nije nishta loshiji od MW, samo je grafichki napucaniji i zahtevniji.
A sad cu reci josh neshto sa chime se niko nece sloziti: svidja mi se chak i shto je lak! Svidja mi se shto sam sa uzitkom lepo mogao da ga predjem za dva dana, bez ijednog pokidanog nerva.. Bash opushtencija.... :D
Kome se ne svidja shto je lak, uvek moze da uzme neka loshija kola pa nek se muchi i ponavlja po sto puta jednu stazu kako bi je zapamtio shto bolje.... Ja nemam vremena za to i ovako mi sasvim odgovara... :p

Poslednja izmena:
U pocetku mi se igra nije svidela ali posto sam je presao mogu reci da i nije tako losa.
Uzasno me nervira skripa guma iako se kola malo pomere. E to im je najveci smor u celoj igri a ostale stvari su mi sasvim OK. I mene je izbacivala igra par puta u Win i osim toga nisam imao nikakvih drugih bagova i zamerki.

ne vidim razlog da toliko pljujete po igri kad se sve u principu svodi na NFS II, necu preterati i kazati NFS I

znaci arkadna igra i cao

igrajte GTR, GTR2, LiveForSpeed, Tocu, Tocu2

a ovo je za opustanje i kao sto rece DjoleNS ni jedan jedini pokidani zivac, ni udarac sakom od sto
ARKADA

Poslednja izmena:
Najjace je sto se svaki NFS topic oduzi u 500+ postova i svi pricaju kako je njesra a svi igraju :D:D

Vrh Dno