^ Note serija...bilo je za ocekivati da ces povuci taj argument... Kao i obicno predvidiv si previse... :d
A LG, Sony i ostatak ekipe baš pucaju od inovacijaNote serija je realno jedina inovacija samsunga u mobilnoj industriji. Ako se gleda dugorocno. Kapa dole sto se toga tice.
Zato sam i stavio navodnike, vaze i za Nexus 6 a posebno za 6+, inovatore najvece.
Ja nikad nisam ni rekao da je Note prvi phablet, ne citas.
Emi je napisao(la):Zato sam i stavio navodnike, vaze i za Nexus 6 a posebno za 6+, inovatore najvece.
Emi je napisao(la):Naravno, vidis kako "znas", samo kad se potrudis??
Prvo Sony sa Ultra doduse neuspeli pokusaj, Apple, pa sledi i Google.
Kad je prvi Note izasao mnogi su se smejali i prozivali, sad svi imaju po jedan "Note"
Nego o cemu onda pricas?
Samsung iskopirao Dell i onda to predstavlja kao svoju "inovaciju" ? :S
Emi je napisao(la):Taj Dell je bio krs cigla koji je prodat u 1000 primeraka max.
Emi je napisao(la):Prvo Sony sa Ultra doduse neuspeli pokusaj, Apple, pa sledi i Google.
Emi je napisao(la):Samsung je ucinio pravu phablet kategoriju (S-Pen) popularnom i dostupnom svima.
A sto se ti svadjas ? Pricas mi pricu ,koju sam ja ispricao ,nisi skontao point .^ Šta ti nije jasno? Koliko treba da pojeftini?! I kada se pojavio, bio je dosta jeftiniji od premium modela, a još uvek je brži i bolji od većine tih istih, novih telefona! Najbolje da ga daju za dž![]()
SorryA sto se ti svadjas ? Pricas mi pricu ,koju sam ja ispricao ,nisi skontao point .
Аха јесу, исто јучеVidim da nisi ucio mnogo ekonomijuBas jedan ispit spremam iz te oblasti. Npr. cuveni ekonomista Mankju to odlicno objasnjava. Nije u ekonomiji sve analogno kao sto na prvi pogled ide. Uostalom mozda su ulozili u razvoj (aka korporativnu spijunazu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari