- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Ма све се нешто бојим да им се смањио профит
. Шарена лажа за нас банане кориснике.
Nema šta da nagađamo, zar nije pisalo da su uložili u marketing kao *****i, očekivajući da to poveća prodaju proporcijalno, što se naravno nije desilo. Ljudi koje ja znam, beže od Samsung-a, uključujući i mene, došlo je do zamora.Kakvu statistiku? Cilj svake kompanije jeste profit. Nisam ljubitelj Samsunga. Zapravo nema firme koje preferiram nesto ili ne. Samo proizvod i stvari koje su u vezi sa njim me zanimaju kao krajnjeg korisnika. I uzgred budi receno, daleko od toga da je to tek tako neki ekonomist. Jos ces reci da je Dzon Nes bilo koA sve firme se vode tim. Ja ne ulazim u to da li su podaci tacni jer nemamo nacina da ih proverimo. Cinjenica je samo da se profit moze smanjiti i ako se vise proizvida prodaje. Zato pomenuh nekog tamo ciji je rad iz te konkretne oblasti najkompetentniji
![]()
Nema šta da nagađamo, zar nije pisalo da su uložili u marketing kao *****i, očekivajući da to poveća prodaju proporcijalno, što se naravno nije desilo. Ljudi koje ja znam, beže od Samsung-a, uključujući i mene, došlo je do zamora.
OLED koristi i Nokia. Nije OLED kriv za živahne boje. Ne mešajte namerno loše kalibrisan ekran na Samsung-u. OLED ima tačnost boja više nego druge tehnologije, osim plasme. Burn-in ne znam kad će biti rešen, ako uopšte bude. Ali smanjuju ga. Što se tiče cene, i LCD je bio papreno skup, ali smo ili previše mladi da se sećamo ili loše pamćenje.
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Inače sad nešto gledam i razmišljam... 2k displej i najveći udar po bateriju će upravo biti 5.0 update. Sve je belo, a znamo da je to no-no za Amoled...
http://blog.gsmarena.com/alleged-nexus-6-camera-samples-leak/
Nista posebno, da ne kazem lose, ocekivano.
Sta mislite da li ce AMOLED da bude losiji u odnosu na Note 4? Da ne kazem prosla generacija? Cisto sumnjam da bi Samsung prodao AMOLED koji koriste za Note 4.
Vidi to je i meni bila prva misao. A onda malo bolje pogledam i šta vidim:
- QHD AMOLED imaju oba, nexus ima veći
- baterija ista
- SoC isti
- rama isto s tim što ga na Nexusu ima više.
- kamera mislim da može da iznenadi. Vidim da je f2.0 i ima OIS, ako je senzor bar 1/3" ne bi me čudilo da HDR+ opet daje neverovatne rezultate a vidim da ga pominju i reklamiraju
- Nexus sigurno brže i bolje radi
- Nexus nema Knox koji ti ubije garanciju
- Nexus ima zvaničnu podršku koja traje sto godina konačno kao što vidimo sa četvorkom
- Nexus je kralj na XDA
Ostaje ta famozna olovka na strani note za one koji je koriste i verovatno kamera mada ovo čekam da vidim. Nije baš kao što deluje na prvi pogled...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari