Nisam nigde video,pretpostavljam da ce ga imati,a i ako nema kada ga rutujes mozes nabaciti i tu funkciju@kvaka gde si video to?
Kad već pričate o dualsimu, kako funkcionišu aplikacije tipa viber/whatsapp na njemu?
Obe aplikacije imaju jedan profil, biraš broj za koji će da se veže. I posle možeš da menjaš brojeve koliko hoćeš. I dalje je aktivan, i dalje što se njega tiče, koristiš isti broj.Aha, ok, hvala. To mi je onda besmisleno![]()
Ima neka fora da namestis dva wa profila na dual simu.. Znam da sam nekada to citao. Pokusaj da nadjes preko google search
http://techcrunch.com/2014/10/21/hands-on-with-the-nexus-6-and-android-lollipop/#
Slika pored nexus 5![]()
. ima i hands on od 3min.
ko bi onda kupio moto x? ti uvek mozes da kupis moto x za 500$, ustedis pare, a stock android 5.0 dobijas nedelju dana od izlaska nexus 6, zar ne?Ma mogli su 5.2 kao moto x da stave a ne ovoliko cudoviste nemere u dzep da stane![]()
Zato što mi je jedan poslovni, a drugi lični, a ni jedan ni drugi ne dajem svakome.Pa šta će ti, kad će te ionako videti svako kome daš taj broj za koji je vezan Viber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari