Šta je novo?

Nexus 6

Kad već pričate o dualsimu, kako funkcionišu aplikacije tipa viber/whatsapp na njemu?

@trenje
Izaberes za jedan br na koji ce viber da ti radi i to je to. Tako mi je na majkin tel.

Aha, ok, hvala. To mi je onda besmisleno :)

Da, hteo sam da kažem što može samo jedan profil. Ako imam dual sim hoću da imam na oba broja viber.

Pa šta će ti, kad će te ionako videti svako kome daš taj broj za koji je vezan Viber

Cigletina brate mnogo veliki fon, veci od note 4 :)

Ali koliko je samo veci od nexus 5.. Ovo je brutalno :)

Ja se nadam da ce sredinom sledece god izbaciti nexus 5 (2015) s810 i max 5.2 inca. To bi bio san,eh..

Prevelik, preskup, a usput i dosta ružniji od N5 :d

Ima neka fora da namestis dva wa profila na dual simu.. Znam da sam nekada to citao. Pokusaj da nadjes preko google search

http://techcrunch.com/2014/10/21/hands-on-with-the-nexus-6-and-android-lollipop/#

Slika pored nexus 5 ;) :) . ima i hands on od 3min.

1625187496.gif

neverovatno kakav hype je napravio ovaj mob., Note 4 je ostao skroz drugom planu. Ostaje ogromno pitanje dal ce Motorola uspeti da isprati ogromnu potraznju, sumnjam, ali mob je prebrutalan.

Ma mogli su 5.2 kao moto x da stave a ne ovoliko cudoviste nemere u dzep da stane :D

bilo, nije patka. morao je da se menja kernel na nexusu da bi se rootovao a to neće moći na uređajima sa zaključanim bootloaderom.

Naravno, mozes da ga otkljucas, ako te garancija ne zanima..

Zavisi od modela do modela

Naravno, kod Sony-ja i HTC-a mozes da ga otkljucas zvanicno..za Samsung, ne znam kakvo je stanje sad sa novim modelima

Da,otkljucas ga kod sonija i nemas vise kameru :)

Tacno :)

da. a g3 ne možeš uopšte.

Биће, бар је ЛГ на том пољу најбољи :)

нпр Г2-у буквално можеш само хардверски да зезнеш, што се туче софтвера можеш да му радиш шта хоћеш и опет све се врати у фабричко стање :)

пс. Мени овај Н6 баш одлично изгледа, и величину некако да заборавимо (кад могу да користе азијати могу и ја са 2 метра и сигурно већим шакама од њих), али цена је проблем...

Poslednja izmena:
Najbolji mislis kao u slucaju g3 ,ne znam da li i root postoji za njega ? :)

Pa od G3 su najvise profitirali ljudi sa G2, dobili noviji i bolji softver a imaju malo kompaktniji uredjaj sa boljim ekranom i boljom autonomijom a ostalo je dosta slicno osim cene naravno :)

Tako je, baš kažem ortaku da je ta kombinacija najbolja.

Vrh Dno