Šta je novo?

Nexus 6

Ja se sve plasim da nije fake....u tom slucaju mogu da se pozdravim sa NExus 6, prvo preterase sa dimenzijama, a drugo jako je ruzan telefon...Odvratan je... A uostalom sta da se ocekuje od motoroloe, nemaju 2 telefona u ponudi.... Kao sto je neko rekao novi Moto X....a ne Nexus...

Vidim ja da cu se dvoumiti izmedju LG G3 i Lumia 930...jedna briga manje 🙂

Poslednja izmena:
Ako novi nexus bude imao onoliki ekran... :d
14 - 1.jpg

Steta sto novi Nex nece biti na osnovi LG G3 i sa ekranom 5,2'' (nema potrebe 2k, 1080p zbog performansi i bolje autonomije). Na toj osnovi ne bi bio veci od N5, jos jedno 3000 mAh i stedljiv IPS i to je to.

Da li je ta slika lazna ili ne, nemam pojma ali mi se ne svidja ovaj moto phablet, kao uvecana verzija moto G, koliko vidim bez led blica.

To sam i pomislio ali mi vise deluje kao odsjaj na tom nekom metalnom okviru.

Nadam se da je fake. Al trend je takav, nidje veze.
Eno i proslogodisnji moto -g koji bio super fon, a vidi sta uradise sa novim moto g (2014)?

Nego novi iphone se krivi u dzepu 😀

uploadfromtaptalk1411899999048.jpg

Ovo je vec moguce. 64bit s810.
Mada se oni masovno pojavljuju tek u jan,feb no videcemo..

Poslednja izmena:
Zanima me da li ce odrzati trend best buy-a. Jer ako ce biti S810 i 5,9" ekran, plus ram. Ne vidim ovo u cenovnom nivou u kom je bio N5 ili N4 kad su izasli.

Ma ja mislim na N6. On mi je bio u planu za kupovinu, ali sad..

Da znas i da jeste. Moram uskoro menjati Z1, cekam kao N6 i da mi cena spadne, ali...

Ne mora. A verovatno se i nece zvati nexus 6. Mada sve je moguce kada je google u pitanju

Nexus one (htc), nexus s i galaxy nexus (samsung), nexus 4 i nexus 5 (lg). Jedan deo imena daje Google (nexus deo) i drugi deo proizvodjac. Sasvim je da motorolino bude X. Moja logika samo 🙂

Pošto je Nexus za ciljna tržišta (SAD, EU...) jeftin, mislim da se uvek u objavu novog modela umeša "logika" proizvođača hardvera.
Da bi zaštitili svoje high end modele koji se prodaju po mnogo većim cenama, svaki Nexus osim ograničenog broja na početku prodaje ima neki "nedostatak" koji treba kupce da okrene ka flagshipu tog proizvođača, bilo da je u pitanju autonomija baterije ili nešto deseto.
Ovde je očigledno da je Motorola odlučila da ponudi džinovski model (5.9") sa idejom da će prosečan korisnik morati ili da napravi kompromis po pitanju ergonomije (nošenje, korištenje), ili da se odluči za najsličniji telefon manjih dimenzija, a to je Moto X (2014).
Mislim da će ovako velik phablet uticati i na prodaju Nexus 9 tableta...

Ia i dalje mislim da je ovo motorola moto S pablet i da su se ljudi gadno utripovali. Ako izadje nexus,ne verujem da ce ici preko 5.2 inca i bice skroz plastican,bez alu rama. Nesto kao stari moto x

Nema šanse da bude phablet, to oko 5.9" i slične priče. Vrlo teško da bude 5.5" a kamoli više od toga.

Ako bi imao 5.9" ili bilo šta dosta veće od N5 to bi mu oborilo prodaju mnogo više nego što je neki "nedostatak" (baterija, kamera...) obarala prodaju bilo kog prethodnog Nexusa.

Aktuelni flagshipovi su na 5"-5.2", Nexus nikad nije odstupao od njih.

Zato ce se i dalje proizvoditi n5. Jedino bi to imalo smisla.

Ali svakako ima logike u onoj specifikaciji da na 64bit sistem ubace i takav cpu. Mada je to tanko iskreno.

http://www.androidpolice.com/2014/0...-battery-dual-front-facing-speakers-and-more/

To je to nazalost. Do k####..

With this new confirmation, we are at a 9/10 confidence level that Shamu - the Nexus 6 - will be the new Nexus phone at 5.9". We've seen a ton of evidence from multiple sources (and other outlets) to suggest this, while we've heard absolutely nothing credible about a smaller Nexus phone this year.

Sada se nadam da ce n5 nastaviti kao "novi mob",to jest da ce izbaciti 64gb verziju

That leaves two options - either Google has somehow managed to keep a smaller Nexus phone a total secret while Shamu leaked all over the place, or there is no smaller Nexus phone. The hope for those who want to join the Nexus party this year without buying a phablet would be that Google would continue shipping the more reasonably-sized Nexus 5.

Poslednja izmena:
Mozda izbace N6 mini 5,2'' IPS.

Ne samo sto je nevidjena cigla,maltene tablet. Nego osecam da ce biti i nikada skuplji. Pocetna cena verovatno 450/450$/€

Edit: moguce da cekaju sledecu godinu i s808 i s810 64bit za novi nexus telefon.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno