Šta je novo?

NEWS ..... isplati li se ?

nzbsrus com je moja alternativa za newzbin sad. Newzbin jos uvek funkcionise ali veoma veoma limitirano. Vise od pola stvari ne indexiraju vise. Naredio sud ...

Nzbsrus i nzbmatrix, pored nzbs.org je sve što meni treba.

Znam za te ostale sajtove, koristio sam ih uporedo sa newzbinom. Stvar je u tome da je newzbin imao i neke stvari kojih na free sajtovima nije bilo.
Pazi,moguce da nesto promakne na jednom,ali uvek mozes da nadjes na nekom drugom,a sta konkretno ne mozes da nadjes ?

Pa znas i sam koliko je kategorija bilo na sajtu, sve i svasta. Bilo je nekih dvd-a koje nisam nalazio na drugim mestima, starijih serija, tako nekih egzoticnih stvari. Ma na kraju uvek mogu ponovo da instaliram newzleecher i da sam skidam hedere rucno.

Ne moze... Uzmi sledecji put Newshosting... Sa njega moze provereno i 4-ca da skidaju... Retencija je 85 dana ali opushteno mozesh da skidah fajlove koji su stari i do 100 dana...

Hello,

Thank you for contacting Newshosting Support. There is no problem with you using multiple IP addresses to log into your account. You may not, however, log into your account from two IP addresses simultaneously.

Please let us know if you have any questions.

Thank you,
Dave
Newshosting Support Team

^^ Lol ?

Btw newzbin se vratio..

ne znam dokle ce ove medijske kompanije da se bore protiv vetrenjaca

Koji je fazon sad ovo? Ko je preuzeo ovaj novi newzbin i sme da radi sto i oni pre? He he Sad se zove Newzbin 2.

@sekunda skidao sam sa cetvoricom u isto vreme preko onog naloga od 15 dolara cini mi se... I to sam skidao nekih 5-6 meseci i nikad nisam imao problema...

Koliko sam ja citao po blogovima i forumima leakovan je code od newzbina...

Poslednja izmena:
Toboze kod je ukraden ranije. Ne pije vodu uopste jer je citav user database, sa sve podacima o placanju sve do zadnjih dana uredno prebacen. Bice da je ovo Chris izrezirao da bi se distancirao a omogucio da sajt i dalje zivi kao trn u oku MPA (kod je prodat ranije i nije njegovo vlasnistvo). Domen je prebacen na nekog sa Sejselskih ostrva :D

Da li postoji neki sajt poput www.uplata.net? Hteo bih da uplatim newz ali nemam karticu. Nasao sam samo da moze da se uplati RS,MU itd ali newz servera nema.

Pa sto ne izvadis karticu to je 10 min posla ? :)

Pa sto ne izvadis karticu to je 10 min posla ? :)
10 min posla???
Meni je trebalo 3 meseca da dobijem obicnu dina karticu. Ne znam ni sam koliko puta sam isao u banku, izlazio sa posla itd.
3 puta su mi dali neispravnu karticu. Zamisli kako je to kad odes na pumpu u sipas gorivo a kartica ti ne radi, kad se tako nesto desi u radnji onda nije problem ali na pumpi nema vracanja goriva.
Tako da...

Verujem ti ali

Intesa internet naprimer jes 10 min posla :)
Ostlao samo da secekas da bude gotova

Poslednja izmena:
Skoro sam uzeo sbb 4mbit a ranije sam uplacivao xlned 2.5 mbit. Pošto im je ponuda takva da jedino veće od 2.5 paketa imaju onaj od 10 mbit, prinuđen sam da tražim alternativu.
Našao sam za sada TweakNews : http://www.tweaknews.eu/?page=subscriptions
Znači imaju ponudu 41.58 eura za godinu dana skidanja brzinom od 5 mbit sa 600 dana retenzije.
Ako se želi isto to ali samo za mesec dana, to košta 4.95 eura.
E sad me zanima da li neko zna neki server sa boljom ponudom u skladu sa mojim bandwith-om?

EDIT: Evo sad sam video da na XLned-u postoji paket od 5 mbit, mislim da ranije nije postojao. Ali nešto je skuplji od TweakNews i ima 200 dana retenzije manje.

Poslednja izmena:
TweakNews ponuda deljuje odlično ako se uporedi sa XLned-om. 200 dana retenencije nije mala stvar. Jedino ostaje pitanje kvaliteta usluge. Ja prvi put čujem za njih. Inače sam na Xlned-u već godinu dana i nisam ima ni jedan problem.

Pa evo probao sam njihov free trial, sve radi dobro, cak sam probao sa ortakom simultano, ja skidao 4mbit, on 1mbit i sve maximalno brzo. Daju free trial 20 mbit brzine, ali mislim da moze samo 20 GB da se skine. Deluju mi baš profi, a posebno mi se sviđa ponuda za 5mbit , 6 meseci = 23.76 eura.

I moze da se preuzme u ekspozituri, nevezano za intesa internet karticu. Preuzimanje besplatno.

Sve pohvale za TweakNews, do skoro sam koristio Astra news i prvo sto sam prmetio da mi je na TN veci DL 620kb dok na asti nije prelazio 450kb.
Za sad sve dobro radi.

^
Upravo sam to hteo da odogovorim.Evo meni sada Astraweb vuče 1.5 megabajta u sekundi bez problema (paket 16 megabita na orionu).

Moguce da je do Beotela, mada TweakNews je dosta povoljniji za nas sa 4Mbs.
Na astri sam koristio onaj link sa popustom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno