Hajde ne lupaj, kakve veze ima besplatno sa placanjem? To je besplatno, pa je besplatno, pa sto da ne iskoristim? Ja njih nista ne ostecujem. Sa druge strane, da bih uplatio 800 dinara, treba da rodim mecku da nadjem nekog ko ce da mi uplati te pare. PayPal nema veze sa tim sto ja koristim besplatno news server koji oni daju besplatno. Mogu da se kladim da koristis ilegalni windows i 1000 drugih programa koje si krekovao i nisi ispao frajer i kupio program da bi PAYPAL uveo i za Srbiju (po tvom lupetanju).
Znaci, opet drugarski savet, da ne ulazim u debatu sa tobom, NE LUPAJ...
Ne vidim cime sam te uvredio da bi ti mene vredjao ???
Inace tvoja ponuda za opkladu ne valja jer se kod mene na disku kotrlja legalan windows i placeni Alt.Binz, a to mi je za pricu o koriscenju Useneta, uz placen XLNed dovoljno. I nije poenta u tome da li je neko ispao frajer ili nije vec u tome koliki je posao i ciganisanje da se prijavljujes svaka 3 dana za nesto sto sluzi za promociju. Kao sto rece xWolf, tebe i takve trpe zbog pozitivne reklame, jer ce verovatno nekome od vas u jednom momentu da se smuci i reci ce "daj da platim".
Na kraju krajeva, da nisi bio ovako bezobrazan ja bih se ponudio da ti uplatim preko PayPal-a, ovako nista...
Alt Binz se ne placa odakle ste to iskopali![]()
![]()
![]()
nemojte vise o moralu i da li treba placati.
jos jednom cu zamoliti lepo
Cisto da vas obavestim Usenet provajder Giganews, jedan od najvecih i najkvalitetnijih provajdera usenet sadrzaja je prepolovio cene. Unlimited paket je sada 12.49$!!! Odlicna cena moram priznati.
Mislim da je za naše prostore ipak najpovoljniji XLned zbog mogućnosti izbora različitih paketa kao i deljenje naloga sa različitim IP adresama.
GN i Astraweb jesu najbolji i to stoji ali u našoj zemlji retko ko ima mogućnost da iskoristi kapacitet koji oni daju dok kod XLned-a može da se uzme dosta manji paket.
Tako npr. paket XL Lite koji ima samo ograničenje brzine od 2.5mbit/s u odnosu na ostale paket predstavlja najbolji izbor za korisike koji imaju ADSL od 2mbit. A sve to košta 3e mesečno ili 27e ako se plaća na godišnjem nivou.
Pa sad. Mozda ti ne vidis sta je lose, ali svaki put kad registrujes IP oni ukidaju mogucnost da se bilo ko sa te adrese ponovo registruje za promo period, tako da kad bi se naslo vise ljudi koji bi svaka dva ili tri dana obnavljali registraciju znacajno bi se smanjila sansa da drugi ubodu slobodan IP. I ne bih bas rekao da dopustaju, pre bih rekao da ne mogu nista protiv toga.Ja i dalje ne vidim nista lose i dalje nemam pojima zasto pljujes po meni i kako ti kazes meni slicnima, ako oni hoce da se reklamiraju i to tako dopustaju, ja njima nista ne kradem ili ih ugrozavam nesto. ONI TO DOPUSTAJU i hvala im na tome...
Mene samo zanima da li ima na news-u negde da se skinu koncerti na DVD-u, nisam uspeo nigde da pronađem. Imam account na newzbin-u ali pretragom sam uspeo da nađem samo u mp3 formatu?
Sto uzimash Usenext? Uzmi lepo Astraweb ili Newshosting i nemash briga... Ako oces Astraweb imam link preko koga imash popust (neki promo period za strani forum) pa ces placati 11 dolara za mesec dana (unlimited)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari