Pozdrav svima. Evo jedne zanimljivosti u vezi aktuelnih integracija NetNet u SN.
Prilikom integracije su promenili ime mog kućnog Wi-Fi u "Net-Net-Telekom". Šifre nisu dirali. Potrebno je sada da povežem sve uređaje na novi Wi-Fi. Iz moje perspektive - ne vidim opravdan način da menjaju WiFi imena i otkače korisnicima sve uređaje s istih, ali šta je tu je.
Kad smo kod kontrole nad ruterom, imam NetNet-ov Huawei EchoLife HG8245Q2. Ne uspevam da mu pristupim za bilo kakvu konfiguraciju, browser ne otvara admin panel kad ga tražim na 192.168.1.1 (što je adresa default gateway, a ista je napisana i na uređaju). To znači da ne mogu da kontrolišem podešavanja, pa ni Wi-Fi name i password (što bih rado povremeno rotirao).
Nisam probao da resetujem uređaj iglicom, plašim se većeg problema s korisničkom podrškom sada.
Pošto je sada upitno od koga tražiti i dobiti bilo kakvu zvaničnu info za NetNet infrastrukturu, cenim da je veća šansa da ću ovde čuti iskustvo iz prve ruke.
Da li neko zna, da li je kontrola nad ruterom namerno zaključana od strane NetNet, ili samo ja ne znam pravi način i adresu da pristupim podešavanjima rutera?
Hvala unapred za svaki odgovor.