Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Da dodam da meni recimo Visa Intesa nije prosla ali zato Master bez problema.
Сада морам да питам друже, јел то само код тебе случај или има још таквих случајева, да виса интеса није прошла??? И још једно питање после када се све то заврши, не мора да се укњучује впн да би се гледао нетфликс, ваљда не ???

To vec moraju drugi da ti odgovore, posle registracije ne moras da koristis vpn da bi gledao.
Odnosno da preciziram, prvi put se jesam sa Visom registrovao ali kad su me izbacili vise nije htela i od onda koristim Master.
Nije problem probaj pa ces videti da li moze, ja ti samo kazem da ako ti se to desi probas Master.

Сада морам да питам друже, јел то само код тебе случај или има још таквих случајева, да виса интеса није прошла??? И још једно питање после када се све то заврши, не мора да се укњучује впн да би се гледао нетфликс, ваљда не ???
Drugaru i drugarici takodje banca intesa visa nije prošla, dok sam onda morao da im uskočim sa masterom

Desava se nekad da banka blokira te internacionalne transakcije, navodno iz bezbednosnih razloga. Meni se desavalo da Mastercard Erste banke nije hteo da prodje na onom sajtu Turgame.com. Kad sam pozvao banku rekli su mi da mogu da omoguce ali na moju odgovornost, dok je recimo Visa Rajafazen banke prolazila bez problema.

Jel ovo do njih ili ne može da se deli Nigerijski nalog? Dao sam login prijatelju ali mu izbacivalo prvo da je "netačna šifra" pa sad ovo...
Something went wrong
We are having technical difficulties and are actively working on a fix. Please try again in a few minutes.

Jel ovo do njih ili ne može da se deli Nigerijski nalog? Dao sam login prijatelju ali mu izbacivalo prvo da je "netačna šifra" pa sad ovo...
Zabrana deljenja je globalna još od aprila, dakle u svim zemljama vazi.

Mada, ta greška koju mu javlja nije povezana sa tim.

Pa dobro, ali i pored te zabrane se svakako može prijaviti na nalog samo će tražiti kod na par nedelja to znam, a ovde uopšte ne može čovek da se prijavi, jel može još neko da proba da se prijavi na nekom pregledaču da vidimo jel dobija isto grešku?

Pa dobro, ali i pored te zabrane se svakako može prijaviti na nalog samo će tražiti kod na par nedelja to znam, a ovde uopšte ne može čovek da se prijavi, jel može još neko da proba da se prijavi na nekom pregledaču da vidimo jel dobija isto grešku?
Radi kod mene, ali mi se znalo dešavati par puta. Neka proba u drugom browseru.

Ma evo probam i ja sad kod mene, na Operi i sa wifijem i sa mobilnim podacima i isto ne znam stvarno u čemu je problem, ako ne prođe do sutra ne znam da li da se javim podršci pošto sam ipak kupio nalog preko VPN-a?

Ma evo probam i ja sad kod mene, na Operi i sa wifijem i sa mobilnim podacima i isto ne znam stvarno u čemu je problem, ako ne prođe do sutra ne znam da li da se javim podršci pošto sam ipak kupio nalog preko VPN-a?
Meni ovo deluje da je problem kod njega. Moguce je da je kucao pogresno podatke za logovanje pa je posle nekoliko pokusaja bio blokiran. Takodje mozda je problem do cache-a u browseru ili onih kolacica. Neka proba drugi browser ili incognito mode. Ako ima dinamicku IP adresu neka restartuje ruter da dobije drugu, mozda je "ban" vezan za tu konkretnu ip adresu.
Ne bih savetovao tehnicku podrsku, verovatno ce brzo utvrditi da nije deo domacinstva i recice da ne moze tako da radi.

Meni ovo deluje da je problem kod njega. Moguce je da je kucao pogresno podatke za logovanje pa je posle nekoliko pokusaja bio blokiran. Takodje mozda je problem do cache-a u browseru ili onih kolacica. Neka proba drugi browser ili incognito mode. Ako ima dinamicku IP adresu neka restartuje ruter da dobije drugu, mozda je "ban" vezan za tu konkretnu ip adresu.
Ne bih savetovao tehnicku podrsku, verovatno ce brzo utvrditi da nije deo domacinstva i recice da ne moze tako da radi.
Nije, dobru šifru je uneo, i čak smo i pokušali preko koda ali izbacivalo je ovu grešku... Isto i kada sam promenio šifru, ali kažem, i kod mene je tako, probao sam na Operi, sa istog wifija na kome su već povezani i Android i Smart TV app. Ne znam da li da dodam broj telefona, možda bude sumnjivo ako dodam srpski broj pa eventualno da se proba login pomoću broja telefona i passworda :/

To se desava odavno kod nigerijske pretplate. Meni je radilo kada promenim sifru doduse..

Evo proradilo, odjavilo me prvo na svim uređajima jer sam previse puta pokusao da se prijavim pa sam se samo prijavio na telefonu preko Nigerijskog VPNa i posle se prijavio i prijatelj, a i ja na ostalim uredjajima znaci u tome je caka.

To se meni desilo ali samo prilikom prve aktivacije naloga uz pomoc vpn-a. Nije hteo da me pusti na nalog, jer je kao bila neispravna sifra. Nisam mogao da je resetujem preko emaila jer nije hteo da mi posalje email, ali mi je dozvolio potvrdom broja debitne kartice. Posle toga vise nije bilo problema.

Da li je i dalje Nigerija najbolja solucija po pitanju cene? Da li neko zna da li za to trziste mozemo da nabavimo giftcard reedeme kodove?

Možda se Netflix opametio pa video da bolje da kaplje nešto para nego da ne kaplje ništa.

Bolje da uloze pare u bolji sadrzaj naslova nego protiv ove sive zone sto ulazu :)

Da li bi neko bio ljubazan da proveri da li se na Netflix-u nalazi italijanska serija Kapri (Capri), treca sezona?

Hvala.

Koliko je Netflix preko turskog AppleStore-a, da li zna neko, molim vas?

U cemu je caka da ne prolazi Visa kartica Intese? Doduse, virtuelna kartica ali sam tako placao ranije. Ne zelim da im ostavljam pravi broj kartice. Nigerija je u pitanju i vec sam imao account koji su mi suspendovali a sada zelim restart membership

U cemu je caka da ne prolazi Visa kartica Intese? Doduse, virtuelna kartica ali sam tako placao ranije. Ne zelim da im ostavljam pravi broj kartice. Nigerija je u pitanju i vec sam imao account koji su mi suspendovali a sada zelim restart membership
Meni je prosla bez problema (Visa internet siva ona ne znam tacan naziv ali je za internet placanje only)

Ja ne koristim tu sivu internet nego onu sto se kreira iz Intesa aplikacije

Isti slucaj bio kod mene, posle kika sam aktivirao pretplatu i nije htela Visa da prodje.
Prosla mi je Master virtuelna Intesa i radi mesecna pretplata za sad.
Zasto Visa nece je pitanje za Banku ili Netflix, MC mi je vezan za devizni racun mozda je i do toga.

Uspeo sam, napravio sam virtuelnu karticu od Master kartice i proslo je. Hvalaaa

Ja ne koristim tu sivu internet nego onu sto se kreira iz Intesa aplikacije
Znam sta je virtualna kartica, samo je pitanje od koje si je pravio? :D ja imam poseban devizni racun koji mi je vezan za tu karticu i sluzi iskljucivo za online placanje. Mozda ako pokusavate sa obicnom platnom visinom, odnosno tim racunom, da to pravi neki za*eb. Inace mi iz prve prosla aktivacija nigerije, bez vecih vratolomija. Vise me je mucio vpn koji iako sam bio na nigeriji, me kacio na koreanski netflix ili tako nesto? inace nov account sa novim mailom i na kompu preko tunnelbear-a, sve iz prve prolazi.

Prvi put je bila obicna debitna Visa sa dinarskog racuna i radila je do kikovanje.
Sad meni radi MC vezan za devizni racun.

Nazad
Vrh Dno