pa da, svi bi i kvalitetan prevoz u Bg ali da ne placaju kartuUh nešto mi diskutabilno deluje, a nemam neku karticu samo za plaćanje preko neta pa da se igram.
Sad ukapirah da i meni iskoro ističe kartica na nalogu i da moram da dodam drugu ali ne bih se sa ovim zezao.
Pa ni pre pojeftinjenja nije to bilo nešto preskupo kad plaćaju četvoro pa su svi opet išli preko Turske. Ja svakako delim besplatno sa članovima porodice pa ako već mogu tih 4-5e manje da platim mesečno, što da ne.
Ovo su mi poslali prije par dana. Sutra ide nova naplata, a na računu i dalje stoji 94 TL. Baš me zanima koliko će naplatiti...Reminder: Price update Hi x, Thank you for being a Netflix member. During these difficult times, we hope you are enjoying TV shows and movies from Türkiye and from all around the world. We look forward to bringing you more entertainment with our global releases in the future. As a reminder, your monthly price is 130.99 TL, according to the announcement we shared in January. Questions? Visit the Help Center to learn more or contact us. Or manage your membership anytime by visiting your Account. Thank you for choosing Netflix — we hope you stay with us for years to come. We look forward to showing you what we have in store. The Netflix team
Ja vec godinama uzimam kod lika, 20 evra 6 meseci, ili 40, godina, 4k kvalitet, ali samo jedan uredjaj. Radi extra. Mada imas i dosta prevaranta.Ali posle informacije da ce poceti sprečavanje deljenja naloga neznam kako ce to sve ici.Koja je fora sa oglasima na KP-u?
LIČNI MAIL - 6 meseci = 2490 rsd.
Da li je neko probao?
- Sve pogodnosti i opcije koje Netflix nudi.
- 4 uređaja istovremeno, 5 slotova, Kids profil. .
To je više od 3 evra mesečno za samo jedan slot. Mogao si mnogo jeftinije da prođeš, da si podelio nalog sa nekim na forumu. Čak i da si uzeo premium preko Srbije umesto preko Turske od 10 € mesečno i podelio sa 5 ljudi, ispalo bi te 2 € mesečno.Ja vec godinama uzimam kod lika, 20 evra 6 meseci, ili 40, godina, 4k kvalitet, ali samo jedan uredjaj.
Ne može da deli sa 5, nego sa 4. Može da s napravi 5 profila, ali maksimalno 4 osobe mogu i isto vreme da gledaju.Meni je sledeća naplata 4. maja i i stoji da će biti 94 TL iako mi je bio stigao mail o poskupljenju.
To je više od 3 evra mesečno za samo jedan slot. Mogao si mnogo jeftinije da prođeš, da si podelio nalog sa nekim na forumu. Čak i da si uzeo premium preko Srbije umesto preko Turske od 10 € mesečno i podelio sa 5 ljudi, ispalo bi te 2 € mesečno.
Nije tacno. Kod mene na nalogu ima nas osmoro i bas nikad se nije desilo da neko ne moze da pusti nesto.Ne može da deli sa 5, nego sa 4. Može da s napravi 5 profila, ali maksimalno 4 osobe mogu i isto vreme da gledaju.
Ma kakav problem
Imas HBO , netflix, SkyShowtime i Amazon prime
Ko će to sve gledati![]()
Ma nema se vremena za sve to.
Ma nema se vremena za sve to.
Molim te nemoj da zavodiš u zabludu.Nije tacno. Kod mene na nalogu ima nas osmoro i bas nikad se nije desilo da neko ne moze da pusti nesto.
Najvise nas bilo 2-3 istovremeno, i to u nekom kratkom periodu da se poklopi.
Da bi problem nastao, mora sa 5 uredjaja istovremeno da se pusti nesto, a sanse za tako nesto su izuzetno male.
Naravno, sto vise ljudi na nalogu ima, veca je sansa da ce neko da izvisi 😀
Garantujem ti da petoro na nalogu nece nikada imati taj problem.
To se kaže ovako: "Sve što si rekao je tačno. Ali se ne slažem samo za verovatnoću, I to kod ljudi Netflix grupa koje gde svaki član ima po 2-3 servisa"Nigde veze druže
Većina nas ko ima netflix ima kod 2 do 3 servisa.
Tako da lagano moze pet ljudi .
Jedino kada je Korona bila onda bi mogao biti problem.
Ja gledam netflix, drug u gradu , rođak radi nesto drugo .
Drugi gleda utakmicu i peti nesto drugo radi.
Čitav februar sam gledao Sopranose, netflix sam samo ponekad upalio .
Ovaj mjesec sam samo pogledao njemački ratni film na netflixu.
Pobrkao si sve. Nema 5 naloga već jedan, svi koriste jedan nalog.Molim te nemoj da zavodiš u zabludu.
Šta nije tačno od onog što sam napisao?
Jel može maksimalno 5 naloga na Netflix premium nalogu?
- Može! Više od 5 ne može!
šanse bez. Mada je svakako misterija kako ti znaš koje šifre drugi koriste.Bitno je da radi u trenutku kada mi se gleda, moze to da bude svako vece a desi se po 2 meseca ne pustim. Covek gde ja uzimam je formirao 4 nika, gde svaki ponaosob ima svoju sifru i u svakom trenutku mi je dostupan.
Ne razumem bas sta nije jasno, 4 profila i ja imam svoj i svoju sifru, ostala 3 niti poznajem niti me zanimajušanse bez. Mada je svakako misterija kako ti znaš koje šifre drugi koriste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari