Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

I meni isto. Nešto su opet prčkali i pokvarili...

Meni je bilo takvih 20tak Chrome prijava..

Dobio napokon mail o poskupljenju nakon otkazane Disney pretplate!
Izvrstan dan za nas Turčine! :D

Uh nešto mi diskutabilno deluje, a nemam neku karticu samo za plaćanje preko neta pa da se igram.

Sad ukapirah da i meni iskoro ističe kartica na nalogu i da moram da dodam drugu ali ne bih se sa ovim zezao.

Pa ni pre pojeftinjenja nije to bilo nešto preskupo kad plaćaju četvoro pa su svi opet išli preko Turske. Ja svakako delim besplatno sa članovima porodice pa ako već mogu tih 4-5e manje da platim mesečno, što da ne.
pa da, svi bi i kvalitetan prevoz u Bg ali da ne placaju kartu :)

Reminder: Price update Hi x, Thank you for being a Netflix member. During these difficult times, we hope you are enjoying TV shows and movies from Türkiye and from all around the world. We look forward to bringing you more entertainment with our global releases in the future. As a reminder, your monthly price is 130.99 TL, according to the announcement we shared in January. Questions? Visit the Help Center to learn more or contact us. Or manage your membership anytime by visiting your Account. Thank you for choosing Netflix — we hope you stay with us for years to come. We look forward to showing you what we have in store. The Netflix team
Ovo su mi poslali prije par dana. Sutra ide nova naplata, a na računu i dalje stoji 94 TL. Baš me zanima koliko će naplatiti...

Koja je fora sa oglasima na KP-u?

LIČNI MAIL - 6 meseci = 2490 rsd.
  • Sve pogodnosti i opcije koje Netflix nudi.
  • 4 uređaja istovremeno, 5 slotova, Kids profil. .
Da li je neko probao?

Promijenili su mobilni UI. Sad se sve svodi na skrolanje... 🙄

Također opet naplaćeno 94TL...

Koja je fora sa oglasima na KP-u?

LIČNI MAIL - 6 meseci = 2490 rsd.
  • Sve pogodnosti i opcije koje Netflix nudi.
  • 4 uređaja istovremeno, 5 slotova, Kids profil. .
Da li je neko probao?
Ja vec godinama uzimam kod lika, 20 evra 6 meseci, ili 40, godina, 4k kvalitet, ali samo jedan uredjaj. Radi extra. Mada imas i dosta prevaranta.Ali posle informacije da ce poceti sprečavanje deljenja naloga neznam kako ce to sve ici.

Meni je trećeg travnja naplaćeno 94TL, ali piše da će trećeg svibnja naplatiti 131TL.

Meni je sledeća naplata 4. maja i i stoji da će biti 94 TL iako mi je bio stigao mail o poskupljenju.
Ja vec godinama uzimam kod lika, 20 evra 6 meseci, ili 40, godina, 4k kvalitet, ali samo jedan uredjaj.
To je više od 3 evra mesečno za samo jedan slot. Mogao si mnogo jeftinije da prođeš, da si podelio nalog sa nekim na forumu. Čak i da si uzeo premium preko Srbije umesto preko Turske od 10 € mesečno i podelio sa 5 ljudi, ispalo bi te 2 € mesečno.

je l' ima neko ko može da me primi u familiju? uz plaćanje, naravno.

Meni je sledeća naplata 4. maja i i stoji da će biti 94 TL iako mi je bio stigao mail o poskupljenju.

To je više od 3 evra mesečno za samo jedan slot. Mogao si mnogo jeftinije da prođeš, da si podelio nalog sa nekim na forumu. Čak i da si uzeo premium preko Srbije umesto preko Turske od 10 € mesečno i podelio sa 5 ljudi, ispalo bi te 2 € mesečno.
Ne može da deli sa 5, nego sa 4. Može da s napravi 5 profila, ali maksimalno 4 osobe mogu i isto vreme da gledaju.

Ja sam bio mesec dana preko AE izdešavalo se svaki drugi dan i to baš kada svi i hoće da gledaju (uveče).

Dovoljno je jednom da mise desi kada planiram sa nekim bioskopsko veče da me odvesti od cele te priče sa 5 osoba. Mislim da ta peta osoba nije vredna cimanja niti uštede.

P.S. Ako neko po mesec dana ne otvori Netflix, njemu on i ne treba. Van toga, takva osoba definitivno nije merodavna za ovu priču o deljenju sa ukupno 5 osoba i ne može se uzeti kao standard.

- Ako ćemo tako, možemo reći i da 10-20-100 osoba može da deli nalog, ali to nije tako.

Ne može da deli sa 5, nego sa 4. Može da s napravi 5 profila, ali maksimalno 4 osobe mogu i isto vreme da gledaju.
Nije tacno. Kod mene na nalogu ima nas osmoro i bas nikad se nije desilo da neko ne moze da pusti nesto.
Najvise nas bilo 2-3 istovremeno, i to u nekom kratkom periodu da se poklopi.
Da bi problem nastao, mora sa 5 uredjaja istovremeno da se pusti nesto, a sanse za tako nesto su izuzetno male.
Naravno, sto vise ljudi na nalogu ima, veca je sansa da ce neko da izvisi 😀
Garantujem ti da petoro na nalogu nece nikada imati taj problem.

Nije tacno. Kod mene na nalogu ima nas osmoro i bas nikad se nije desilo da neko ne moze da pusti nesto.
Najvise nas bilo 2-3 istovremeno, i to u nekom kratkom periodu da se poklopi.
Da bi problem nastao, mora sa 5 uredjaja istovremeno da se pusti nesto, a sanse za tako nesto su izuzetno male.
Naravno, sto vise ljudi na nalogu ima, veca je sansa da ce neko da izvisi 😀
Garantujem ti da petoro na nalogu nece nikada imati taj problem.
Molim te nemoj da zavodiš u zabludu.
Šta nije tačno od onog što sam napisao?

Jel može maksimalno 5 naloga na Netflix premium nalogu?
- Može! Više od 5 ne može!

Jel može maksimalno 4 osobe u isto vreme da gledaju?
- Opet tačno! 5 osobe ne mogu u isto vreme da gledaju. Naravno da se podrazumeva da je sa različitih uređaja.

To što se vas 10 skupi ispred istog televizora ili vas hiljadu ima pristup nalogu gde nikad u isto vreme ne gleda više od 4 osobe (naravno, sa različitih uređaja), ne menja činjenicu da je sve što sam napisao apsolutno tačno.

P.S. Čujem da može u jednosobnom stanu da živi 100 ljudi opušteno. Ima samo jedna sitnica: samo da ne žive u isto vreme...
- Verovatnoća da će se pogoditi da peta l/šesta/... osoba neće moći nešto da gleda se lako izračuna, a ja ne bih plaćao ništa što može da mi ne radi sa takvom verovatnoćom, pogotovo što je razlika u ceni između 4 i 5+ osoba (pogotovo preko Turske) mizerna.

Neka koristi kako kome odgovara, ali nemoj ovde da se lažemo.

Nigde veze druže
Većina nas ko ima netflix ima kod 2 do 3 servisa.
Tako da lagano moze pet ljudi .
Jedino kada je Korona bila onda bi mogao biti problem.
Ja gledam netflix, drug u gradu , rođak radi nesto drugo .
Drugi gleda utakmicu i peti nesto drugo radi.
Čitav februar sam gledao Sopranose, netflix sam samo ponekad upalio .
Ovaj mjesec sam samo pogledao njemački ratni film na netflixu.

Nigde veze druže
Većina nas ko ima netflix ima kod 2 do 3 servisa.
Tako da lagano moze pet ljudi .
Jedino kada je Korona bila onda bi mogao biti problem.
Ja gledam netflix, drug u gradu , rođak radi nesto drugo .
Drugi gleda utakmicu i peti nesto drugo radi.
Čitav februar sam gledao Sopranose, netflix sam samo ponekad upalio .
Ovaj mjesec sam samo pogledao njemački ratni film na netflixu.
To se kaže ovako: "Sve što si rekao je tačno. Ali se ne slažem samo za verovatnoću, I to kod ljudi Netflix grupa koje gde svaki član ima po 2-3 servisa" ;)

Ušteda je zanemarljiva, zašto ubacivati petog? Još za ove turske naloge, to je baš jeftino... Da svi gledaju u isto vreme, to teško, slažem se. Čak i troje teško da gledaju u isto vreme, a tek petoro...

Molim te nemoj da zavodiš u zabludu.
Šta nije tačno od onog što sam napisao?

Jel može maksimalno 5 naloga na Netflix premium nalogu?
- Može! Više od 5 ne može!
Pobrkao si sve. Nema 5 naloga već jedan, svi koriste jedan nalog.
5 profila postoji u okviru jednog naloga. Na svakom profilu može da bude jedna ili više osoba.
Na nalogu može da bude i više od 5 ljudi, neki mogu da dele profil, neki da imaju svoj.

Može 10 osoba da bude na nalogu i svi da koristi jedan profil ako im tako odgovara.

Mogu sva 4 strima istovremeno da se puste preko različitih uredjaja a da budu preko istog profila.
Šansa da svi pokušaju da puste strim u isto vreme je izuzetno mala kada je 5 ljudi na nalogu.
Što više ljudi na nalogu, veća je verovatnoća da će nekom odbiti pristup.
To su činjenice.
Ja nikoga ne "zavodim" i ne dovodim u zabludu, samo pišem iz iskustva.

Ako se tebi nešto od toga ne svidja, to je tvoja stvar. Možda će nekom značiti ako planira da deli nalog sa više ljudi.

Što više ljudi dele nalog, veća verovatnoća da će u isto vreme da koriste Netflix. Prosta matematika. A koji ima najevću ponudu. I naročito kad izađe neka hit serija.
Međutim, nas troje deli Netflix i samo par puta smo imali taj problem. Ali, svi imamo sve dostupne servise pa je manja mogucnost.

Bitno je da radi u trenutku kada mi se gleda, moze to da bude svako vece a desi se po 2 meseca ne pustim. Covek gde ja uzimam je formirao 4 nika, gde svaki ponaosob ima svoju sifru i u svakom trenutku mi je dostupan.

Bitno je da radi u trenutku kada mi se gleda, moze to da bude svako vece a desi se po 2 meseca ne pustim. Covek gde ja uzimam je formirao 4 nika, gde svaki ponaosob ima svoju sifru i u svakom trenutku mi je dostupan.
šanse bez. Mada je svakako misterija kako ti znaš koje šifre drugi koriste.

Poenta je da nije vredno deliti na 5 ljudi za ustedu od 50-100din na mesecnom nivou. Podelis na 4 i ne mislis. Drugo je kad je familija ili prijatelji, njih moze i 10 da bude, ako nisu zaludjenici da gledaju non stop.

Vrh Dno