Bas tako, nisam se lepo izrazio.Pa valjda jedan nalog - jedna šifra, ne može svaki profil imati svoju, samo može eventualno dodati pin kao neku zaštitu, mada lično to ne koristim. Koga briga iz šer ekipe šta ja gledam...
Opet ti svoje. Ovde sam u brzini otkucao 5 "naloga" umesto "profila" (što je više nego očigledno greška u kucanju, jer ne može imati "5 naloga u nalogu") , dok sam u prvom postu lepo napisao na koji si odgovorio isto ovako da nije tačno.Pobrkao si sve. Nema 5 naloga već jedan, svi koriste jedan nalog.
5 profila postoji u okviru jednog naloga. Na svakom profilu može da bude jedna ili više osoba.
Na nalogu može da bude i više od 5 ljudi, neki mogu da dele profil, neki da imaju svoj.
Može 10 osoba da bude na nalogu i svi da koristi jedan profil ako im tako odgovara.
Mogu sva 4 strima istovremeno da se puste preko različitih uredjaja a da budu preko istog profila.
Šansa da svi pokušaju da puste strim u isto vreme je izuzetno mala kada je 5 ljudi na nalogu.
Što više ljudi na nalogu, veća je verovatnoća da će nekom odbiti pristup.
To su činjenice.
Ja nikoga ne "zavodim" i ne dovodim u zabludu, samo pišem iz iskustva.
Ako se tebi nešto od toga ne svidja, to je tvoja stvar. Možda će nekom značiti ako planira da deli nalog sa više ljudi.
Baš tako!Taj PIN za profil nije nikakva zaštita. On služi samo da ti neko slučajno ne udje na profil, ili da se ograniči rejting za dečiji profil.
Svako ko ima šifru naloga može u Account/Profile Lock da pogleda koja je šifra za profil, da je ukloni ili promeni.
Čak i ako ti neko ne zna PIN može u "Viewing activity" da pregleda istoriju sadržaja koji si gledao.
Meni se i pored postavljenog PIN-a na profilu, jedan lik redovno šaltao na profil, jer njegov TV ne registruje da uopšte ima PIN-a na mom profilu.
Pa da i ja kontam da im je to bio glavni motiv da ovo urade, jer ja lično nikad nisam ni otvarao te trending tabove u aplikaciji, već kad me nešto zanima ciljano tražim to što me zanima u pretrazi, a ič me ne zanima šta planiraju da izbace, šta je u trendu i šta "svi" gledaju...Odlično odrađeno, kako bih drugačije video vrhunski sadržaj iz njihove najnovije produkcije... Da mi promakne neki reality ili slično, taman posla! Pa glupo kao i većina stvari na koje su fokusirani. Imaju Breaking Bad i Seinfeld, pa im tolerišem još uvek... 😁
Ti i ja očigledno ne pričamo istim jezikom. Ušteda od više ljudi na nalogu je itekako dobra, ako ti neko od tih ljudi da pristup nekom drugom servisu koji ne moras da plaćaš dodatno.Prosta stvar. Da li ćeš svoju šifru dati na 100 ili hiljadu ljudi ne menja činjenice. A ušteda gde je preko 4 čoveka je zanemarljiva, pogotovo u kontekstu mogućnosti da ne može nešto da se gleda.
Tvoj komentar dovodi u zabludu, jer to što ti pišeš važi i za servise sa jednim profilom i mogućnošću samo jednog naloga/uređaja da gleda u isto vreme. I njega možeš podeliti na 100 osoba na isti način koji opisuješ...
Ti očigledno vučeš traume sa tog kupljenog naloga sa Aliexpress-a gde vas je bilo ko zna koliko, i zato nisi mogao uvek da dobiješ pristup. U normalnim grupama, sa kontrolisanim brojem članova, nema takvih problema.Meni se to dešavalo sa nalogom sa Aliexpress-a, a primetio sam jer nisam mogao uveče da gledam jer je već četiri osobe gledalo. Otišao na podešavanja i video da taj neko i gleda na mom profilu i dodaje PIN i menja ikonicu...
Najbolje je da pokušaš. Ako prođe - prođe. Ako ne, znaš na čemu si bar.Jedno pitanje , da li bi mogao da se pretplatim sa Visa Inspire ili mora ona klasicna ?
Moze li neko da me uputi na post (ako postoji) koji objasnjava proceduru uzimanja netflixa preko turske?
Do sad sam sa drustvom delio, ali bih da predjem na varijantu preko turske.
Nakace se preko OpenVPN klijenta na moj server sa uredjaja na kome je Netflix aplikacija, i preko njega pokrenu strim na par minuta.Kako će to izgledati?
VPN server je kod mene na masini koja ce biti namenjena kao VPN server. Na android TV-u treba da se instalira VPN klijent, koji ce se povezati na moj VPN server i dobiti moju javnu adresu.VPN server na Androd TV OS nece moci.(ili uz tesku gimnastiku)
Postoje aplikacije za ATV zavisno od VPN providera i to radi za dati uredjaj, ali kao klijent.
Server dizete najbolje na ruteru ili na nekom uredjaju tipa PC ili Raspberry Pi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari