Šta je novo?

Nepristojne ponude - Bench trading

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Coveka znam licno (upoznali se preko bencha) i ovo se zezao. A o njemu mogu sve najbolje da kazem.:)

Evo ko oce da pazari 8800GTS 320 trk u oglase ima je za samo 190 € :d

Evo ko oce da pazari 8800GTS 320 trk u oglase ima je za samo 190 € :d

mf_popcorn1.gif

Evo, samo da kazem da sam bio nepristojni "ponudjac". Sasa je prodavao dva SDR modula od 256Mb, i ja sam mu ponudio 10e za oba. Ne znajuci da jedan vredi 15. Znaci, nisam bio namerno nepristojan, vec samo neobavesten. A sad me dusa boli sto sam moj od 128 dao pre mesec dana za 200din...

ja ovih dana vidim samo povoljne cene, vishe nego povoljne. ja sam pazario LG222WS za drugi komp, od choveka, koji me je josh i odvezao kuci sa sve kutijom, i dozvolio mi da mu dugujem 20 evra 2 danaa cena je bila 150. odlichna cena, ja da se pitam, i pritom, chovek mi je rekao da ima zaglavljeni piksel, i bio je, i izlechio sam ga :)

a skoro je bilo isto jeftinih monitora, a da ni ne govorim kakvih korisnih stvari se moze naci na temi o poklanjanju, mada je zamrla ovih dana malo .. shteta. navatao sam dobre zvuchnike tamo, i sa spliterima sad imam 16.1 sistem :D

Evo, samo da kazem da sam bio nepristojni "ponudjac". Sasa je prodavao dva SDR modula od 256Mb, i ja sam mu ponudio 10e za oba. Ne znajuci da jedan vredi 15. Znaci, nisam bio namerno nepristojan, vec samo neobavesten. A sad me dusa boli sto sam moj od 128 dao pre mesec dana za 200din...

Sta je tu nepristojno ? U amerima on to ne bi mogao da proda vec bi morao da plati da ih da na otpad :D Ti si mu cinio uslugu :d

PS. Ako ti je za utehu, u martu prosle godine uzmem 2x1gb ddr1 za 140e, u avgustu cena brecila za 45e po modulu, a ja prelazio na c2d....

Poslednja izmena:
Pa ti si sjajan sa svojim komenarom :wall:
5900 ima 256-bita, proveri prvo pre nego sto se drugima podsmevas.

Poslednja izmena:
PS. Ako ti je za utehu, u martu prosle godine uzmem 2x1gb ddr1 za 140e, u avgustu cena brecila za 45e po modulu, a ja prelazio na c2d....
nije to nista. ja sam platio 2x1GB DDR400 Geil value u decembru 2005. 230e pa ti vidi :smoke:

Sjajno je sto se podsmeva, pa sad, zbog njegovog neznanja, mi mozemo njemu da vratimo istom merom.

Ti zaista hoćeš da te neko stavi u potpis ?

Ajde bre oladi malo, mislio sam na memorijski interfejs, kako moze da ima 256 bit-a ako je sama memorija 128 rama?

aahhahaa
ovo je tek genijalno

pa moze da ima bez problema ne znam stvarno kako ti je to palo na pamet

pa ja imam 5600 sa 256 ddra
a 128bitna je
i to je isto nemoguce ahahahahahah

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sad ga ne opere ni Dunav ni Sava... LoooooooooL... :D :d :D

p.s. Jel ce i moj C2D da postane 128-bitni kad mu stavim 128Mb RAM-a? :d

sta tek treba da kazu ljudi sa 64bitnim kartama sa 256MB :smoke:

Status