gx-x je napisao(la):i ?! ti bi za platiku piva + da ti plati taxi do njega ?! Pa druze, idi pitaj posto je nova takva karta, ako je nadjes kao prvo (nacices je bez problema ako znas gde da trazis, ali ako ne znas, popices sok usput i wola, duplo skuplje ! )
sta je nepristojno u toj ponudi ?
AyS^ je napisao(la):dao sam oglas da prodajem : asus a7n8x-e deluxe,barton 2600,9600pro i dvdrw.
posle 10min stize mi pm :
xxxx : "ne vredi ti to sada nesto mnogo kesha,omatorilo ti je to vec odavno,a meni treba za klinca,dajem ti max jednu zelenu za sve to!!!!"
i sta reci na ovo?![]()
Napomena. Isti je član od maja 2004, ima 0 (slovima, NULA) post-ova.Boki Roki je napisao(la):9600- 30e
Cika Pera je napisao(la):Smisao trgovine je da se posluje sa dobitkom, sto znaci: kupis jeftino-prodas skupo. Ipak je trgovina najstariji zanat na svetu.
Cika Pera je napisao(la):Stvarno ne razumem da li vi volite da se kacite i nastavljate ili jednostavno volite da prozivate ljude koji nude neke pare ili hardver?
Nisam pomenut u tredu, hvala bogu, samo ne razumem svrhu istog.
Ako ste vec tako dobro upoznati sa cenama onda ih stavite u oglas, a ne "PONUDE NA PM". Pa su posle kupci krivi (i bezobrazni) kad ponude nisku cenu!!?!
danijel00 je napisao(la):polovno NIJE novo i ne moze da kosta ko novo i kraj...
danijel00 je napisao(la):polovno NIJE novo i ne moze da kosta ko novo i kraj...
Pre nedelju dana mi je za milimetar promakla ponuda:
ati 9600+512 ddr+ dvd citac za 55e sve ukupno.
Sta ti onda nije jasno u mojoj ponudi?
Poslacu ti i takvu ponudu sa benchmarka pa ti vidi koliki ti iq treba da to shvatis...
I pored mojih, ekcplicitnih napomena, isti iznosi svoju ponudu očiglednih namera u kojoj sam sebi uskače u tvrdjenja.kakve preprodaje? A je li tvoj iq jednocifren?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari