Ni u najidealnijim uslovima ne može da se izvuče maksimum npr. na torrentu. 2-3 kB/s odlazi samo na komunikaciju klijenta sa perrs i seeds.SnakeEyes je napisao(la):Tacno tako. Preko P2P programa prosecan d/l je nesto manji ne znam tacno zbog cega i iznosi oko 25 kb/s.
Sa sporim uploadom jednom u 100 godina, jer peerovi traže bržeg peer-a i svaki čas te isključuju pošto stalno nalaze brže, a BT daje prioritet onome od koga primaš + prioritet onome ko je brži. Pošto te stalno isključuju onda stalno moraš da tražiš nove + dolaze requesti od drugih.Agilni je napisao(la):2-3 kB se gubi dok se ne "pouključuju svi" peerovi... kasnije bez problema može da se izvuče maksimum.
Agilni je napisao(la):2-3 kB se gubi dok se ne "pouključuju svi" peerovi... kasnije bez problema može da se izvuče maksimum. Inače, poslednjih dana (zapravo, od kako me je SnakeEyes uputio na privatne trackere), download torrenata ide u proseku, ali proseku(!) 26 kB/s, dok je http download zakucan na 24,6 kB/s.
Govorim za noć i u toku većeg dela dana. Neobee, barem kod mene (možda zbog agregacije) ima problem od 21-24h, kada se protok skoro prepolovi. Ne računajući ta tri sata, Neobee nije ništa lošiji od ostalih provajdera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari