ja sam dobio nedelju dana gratis, ali i to je isteklo. uplatio sam 20. ferbruara, a nalog mi je istekao 28. marta, a internet i dalje siba kao lud.
ponavljam zasto bi me iskljucivali u Telekomu, kad samo menjam provajdera?
EDIT:
sad sam ih zvao i rekli su mi da kad restartujem komp necu vise imati internet, a ja sam ih onda pitao sta ako ne resetujem komp jos godinu dana, da li to znaci da cu imati jos godinu dana besplatan internet? onda su mi odgovorili da ce me u tom slucaju sutra saseci.
dalje, rekao sam isto da hocu da menjam provajdera i to, oni su pitali zasto, pa sam rekao zbog modema i objasnio svoj problem sa dizanjem windowsa koji nisam nikako uspeo da resim uz svu konsultaciju po forumima, pa su mi rekli da pozovem za neki dan, mozda ce imati da mi daju neki Asusov modem, koji se kao pokazao dobro. dakle, odlozicu odluku za par dana, tj. ako mi daju modem i on normalno bude radio, mozda i ostanem. sad sam gledao bandwidth monitor i on kaze da sam za ovih pet nedelja skinuo 44GB, i na to treba dodati jos nekoliko GB dok mi Delija nije rekao za bandwidth monitor, tako da cirfa ide do nekih 50GB za taj period. nije lose (da kazemo 40GB na mesecno nivou), ali je daleko od teoretskih 80GB. nema veze, vec sad posle 5 nedelja i skinutih 50GB tesko mogu da nadjem sta mi jos fali, a nisam u fazonu da skidam smece sa neta samo da bih iskoristio protok. videcemo, mozda i ostanem, ko zna? ako mi daju Asus modem verovatno cu uzeti jos jedan mesec, pa cemo vec videti. ako ne, iscimacu se da promenim provajdera...