sale prdez je napisao(la):meni ne. prosek za http dl je 26KB/s.
Pojasni sta si hteo ovim da kazes.Njagori moguci oblik DL-a su torrenti.
gx-x je napisao(la):jel ti ne citas ili sta ? pa nema sta da im pomognes, radi im sve, nisu ne neobee-u vise
SnakeEyes je napisao(la):Evo neka se tih tvojih 7 sto im uopste ne radi jave meni preko PM-a i garantujem im da cu im pomoci koliko sam i ostalima pomogao.
gx-x je napisao(la):Ja ne moram da cekam zaletanje torenta od pola sata i vise da bi radio 27kb/s
JPF je napisao(la):Evo klovnu ja se javljam. O računarima znam više od raznih klovnova.
gx-x je napisao(la):pa eto lepo, kad se zakacis na 15+ hubova na DC++ (bolje reci LDC, PeerWeb , strongDC) torrent jednostavno postaje smesan
gx-x je napisao(la):Ja ne moram da cekam zaletanje torenta od pola sata i vise da bi radio 27kb/s,
gx-x je napisao(la):ne searchujem 1000000000megabajta junk-a od korisnika
I sta kada se taj korisnik iskljuci, propao d/l dok opet ne sednes za komp.gx-x je napisao(la):dovoljan mi je jedan korisnik sa jakom vezom da bi imao dobar DL (citaj full kolko mogu)
gx-x je napisao(la):Slazem se da se neke stvari lakse nadju na torrentima, ali mi je uvek lakse i brze da vucem DVD sa HUB-ova u full 27kb/s nego da vucem klajkavi torrent od milion korisnika koji nekad ide 27, nekad 5, pa nekad ima pola miliona korisnika koji su skinuli do pola itd.
gx-x je napisao(la):JEdnostavno kad trazis i vuces torente , meni je to ko na pijaci, svi bi da vuku, niko ne bi sheruje
gx-x je napisao(la):Reci mi molim te koliki odnos imas u skidanju kad poredis ono sto je krenulo u punoj brzini i skinulo se u punoj brzini naspram onoga kad ide 6-7kb/s pa malo 15, pa onda malo neide uopste (a pise da ima 1000 seedera)... i tako da lej.
gx-x je napisao(la):ma ja sam se samo osvrnuo na snakeeyes-ov komentar da je ono iz januara bila obicna pljuvacina i da je neobee i tada radio dobro, sto i sam znas da nije istina. i to je to. stvarno necu vise da se "petljam" ovde. Ja ne bih nikome mogao da preporucim da uzme neobee i da mirno spavam i to je sve.
edit: preduhitrio si me sa pitanjem:
LDC++ ili PeerWeb , peer ces malo teze naci, ostavi mi mail pa ti ga mogu poslati, ali LDC je isto ok, ja taj koristim. Skidanje u vise segmenata treba lepo namestiti i naravno ukljuciti. DC++ klijent jeste brzi, ako mislis na interfejs, ipak je cist kod, ostali su samo modifikacije tako da moraju biti malo "tezi". DC++ je open source. Obavezno u opcijama ukljuci "only show resaults with TTH routing" jer ti je to "indeks" fajlova, TTH je zapravo univerzalno ime nekog fajla, da pojasnim, skidas prodigy - firestartrer , znaci u searchu ga nadjes i stavis da se skida, ako nisi ukljucio TTH on ce da skida samo fajlove koji se isto tako zovu, ako trazis sa TTH onda ce naci i prodigy/track1.mp3 isto kao i prodigy - firestarter. Kapiras ? Takodje to znaci ad ako se neki user otkaci, on ce naci fajl kod drugih usera, zapravo on to odma i uradi, samo se nakaci za onoliko segmenata koliko si mu podesio, pa ako neki ode on se veze na sledeci slobodan. Ima tu jos prednosti, imas u FAQ-ovima objasnjenja za te stvari.
gx-x je napisao(la):e sad cu da iskopam i da ti zavalim screenshot gde u DC-u pise 300 i nesto kb/s...folirantu jedan, 29kb/s u jednom momentu ne znaci nista, to je cak preko teoretskog limita i spada u statisticku gresku, a to sto pise je do odnosa ratio/modem commpression.
za pocetak evo ti brzina konekcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari